Veliki TEDENSKI horoskop: To te čaka med 11. in 17. julijem (ljubezen, služba, zdravje, sreča)

Pred nami je teden, ki številnim znamenjem prinaša cel kup novih priložnosti. Preveri, katere se obetajo tebi. 

Veliki TEDENSKI horoskop: To te čaka med 11. in 17. julijem (ljubezen, služba, zdravje, sreča) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 7. 2022

OVEN

Čustveno boste v začetku tedna zaradi energije Sonca v raku zelo umirjeni, kar bodo občutili tudi vsi, ki vas obkrožajo. Brez trdega dela na poslovnem področju tokrat ne bo šlo. Pomembna priložnost še ni izgubljena, če ste se pripravljeni malce bolj potruditi. V ljubezni bodo konec tedna, ko boste malce zmedeni prisotni energijski padci in vzponi. Sicer si boste želeli mirno obdobje, vendar ga boste težko poiskali. V nedeljo boste na vsakem koraku iskali spodbudo in navdih. 

BIK

Zvezde vam bodo v prvih dneh tedna naklonjene, zato boste imeli možnost ujeti priložnost. Želeli boste poskrbeti zase, zato se boste usmerili v športne dejavnosti in zdravo prehranjevanje. Vaš cilj bo postati bolj privlačni. V večji družbi se ne boste najboljše počutili, saj boste sposobni sproščene komunikacije. Boljše se boste počutili v dvoje, saj boste deležni veliko pozornosti. V nedeljo lahko pride tudi do raznih nevšečnosti, ki bodo povezane s preteklostjo.  

DVOJČKA

Ne bojte se strastnih energij, raje se jim spontano predajte. Poslovne zadeve se bodo razbistrile, ko boste bolj naklonjeni delu in reševanju finančnih zadev. Samozavestno razmišljanje, ki ga boste kljub Polni luni deležni v sredini tedna vas bo pripeljalo do pozitivnih rezultatov na osebnem področju. Zadnji dnevi v tednu bodo vsebovali navidezno napetost, ki vas nikakor ne sme usmeriti v slabo razpoloženje. Preženete jo lahko z druženjem, ki bo najbolj zabavno v večji družbi.

RAK

Hrepenenje, ki je povezano z nekom iz preteklosti, bo potrebno razčistiti v ustrezni smeri. Ne bojte se iskrenosti in resnice, ki jo bo v pogovoru potrebno izpostaviti, da si izborite notranje zadovoljstvo, ki vam ga primanjkuje. Proti koncu tedna bo čas za vaš izbran okus bežal prehitro. Obremenjeni boste s številnimi malenkostmi, ki vas bodo pripeljale do točke, ko se boste morali odločiti, kaj vam je v tem trenutku bolj pomembno. Upoštevajte predvsem razum.

LEV

Stres se lahko hitro prevesi v razmišljanje o finančnih zadevah, ki trenutno niso najbolj smiselno zastavljene. Morda je čas, da si naredite boljši finančni plan. Pravočasno pripravite vse podrobnosti, da ne bo prišlo do kakšne večje pomote. V soboto, ko luna preide v ribi, se boste zopet posvetili čustvenim zadevam in jih tudi uspešno rešili. Vprašajte se, ali za vsem kar se je dogajalo in zapletalo v zadnjem obdobju tiči tudi nekaj, česar niste povedali po resnici.

DEVICA

Izkazalo se bo, da je realnost nekaj čisto drugega, kot ste si predstavljali, zato nikar ne pričakujte preveč. Ukrotite svoj nemirni duh, ter se raje posvečajte dolžnostim, ki bodo zelo pomembne za razplet v prihodnosti. Čustvena razdvojenost in nemoč se umikata, zato si boste lažje zastavili zadeve na osebnem področju. Veliko boljše se boste počutili v soboto, ko luna prehaja v znamenje rib.  Zadovoljstvo se vam obeta na področju družine, kjer boste dobili potrditve.

TEHTNICA

Delo in obveznosti, povezane s financami, vas bodo potegnile v nervozno stanje. V sredo, ko nastopi Polna luna prihaja občutek, da bi se morali bolj potruditi za nekaj, kar je že nekaj časa večja ovira. Zaupali vam bodo tudi nekaj novih nalog, pri katerih se boste z zbranostjo odlično odrezali. Razočarani boste nad nekom, ki se ne bo odzval tako kot ste želeli, zato se boste v nedeljo obrnili na družinski krog, ki vam nudi občutek, da ste veliko vredni. 

Astrologi pravijo, da se za ljudi, rojene v TEH štirih znamenjih, začenja najbolj srečno obdobje do zdaj

ŠKORPIJON

Pred vami je teden, ko boste morali reševati tudi zadeve drugih, kar pa vam ne bo najbolj všeč. Obremenjeni boste zaradi pritiskov nekoga, ki vas nikakor ne pusti na miru. Pogum in samozavest lahko v petek izkoristite tudi na ljubezenskem področju, kjer potrebujete premik. V soboto, ko luna prehaja v ribi se vam obeta nekaj nejasnosti. Največ energije in motivacije boste potrebovali v družinskem okolju, kjer se nikakor ne boste mogli strinjati z vsemi. 

STRELEC

Preveč se obremenjujete z izidom zadeve, ki se bo odvila spontano, zato nikar ne bodite tako neučakani. Vezani boste tokrat prepričani v svoja čustva in čeprav jih bo nekdo z raznimi govoricami želel zamajati, mu to ne bo uspelo. V sredo, ko nastopi Polna luna lahko pričakujete manjše težave z zdravjem in počutjem. Prisluhnite svojemu telesu in spoštujte meje svojih moči. V nedeljo se boste znašli na pragu nečesa izredno pomembnega in vznemirljivega. 

KOZOROG

Finančno se bodo zadeve zakomplicirale. Potrebovali boste nekoliko več varnosti in zanesljivosti, da prebrodite določene situacije, ki se kopičijo že dlje časa. V sredo, ko nastopi Polna luna se bodo vrstili določeni dogodki, ki vas bodo nekoliko zmedli, vendar bo kljub temu potrebno zaupati svojim občutkom. Na srčnem področju pričakujte situacije, ki vam bodo vlile novo energijo za nadaljevanje. Ne razmišljajte o tem, kaj vas čaka, uživajte že sedaj v vsaki priložnosti. 

Za ljudi, rojene v TEH 3 znamenjih, bo JULIJ najboljši mesec leta (na VSEH področjih)

VODNAR

Vpliv Polne lune vam prinaša precejšen pritisk, ki se mu boste težko izognili. Ne zaletavajte se z glavo skozi zid, spomnite se, da se najboljše stvari zgodijo, ko jih najmanj pričakujemo. Proti koncu tedna se boste znašli pred pomembno prelomnico na zasebnem področju.  Potrebno bo narediti korak in se odločiti v pravi smeri. V nedeljo se boste znali na ustrezen način soočiti z nekom, ki vam bo nanizal ogromno želja, seveda takšnih ki vključujejo vašo pomoč.

RIBI

Več, ko se boste odprto pogovarjali z drugimi, prej boste spoznali, kaj lahko spremenite. Skušajte v sredo, ko bo zaradi Polne lune vse skupaj nejasno poiskati duševni mir ter ravnovesje. Ostanite močni, saj bo nekdo zmešal vaše načrte. Naj vas to da se obetajo spremembe ne vrže iz tira. Skušajte tudi drugim, ki vas bodo nenehno spraševali dopovedati, da se bo vse uredilo tako, kot se mora. V nedeljo pričakujte razna soočenja.

Tekst: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: profimedia