Veliki tedenski HOROSKOP: To nas čaka med 11. in 17. aprilom (to je teden velikih spoznanji)

Preveri, v katerih primerih bi morala o svojih odločitvah premisliti dvakrat, in na katerih področjih se ti obeta neverjetna sreča. 

Veliki tedenski HOROSKOP: To nas čaka med 11. in 17. aprilom (to je teden velikih spoznanji) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 4. 2022

OVEN

Preden se boš nepremišljeno spustila v nekaj, najprej dobro premisli o vseh posledicah, ki bi lahko kasneje sledile. Lahko se pogovoriš še z osebo, ki ima izkušnje, le tako boš vedela, da je vse skupaj varno. Ne zaslužijo si vsi tvoje pozornosti, zato bodi v drugi polovici tedna glede družbe bolj izbirčna. Venera v znamenju rib te bo usmerjala v poglobljene pogovore, ki bodo rešili marsikaj, kar je bilo v zadnjem obdobju motečega in obremenjujočega. 

BIK

Spoznala boš, kako pomembno je biti na pravem mestu. Ne obremenjuj se z začasnim zastojem, saj je nastal manjši nesporazum, ki ga boš z lahkoto razčistila. Ne dovoli, da bi nezbranost drugih porušila skrbno dodelane načrte. Z vplivom Merkurja v tvojem znamenju boš delovala zrelo, premišljeno in hkrati diplomatsko. S pomočjo družinske topline lahko v nedeljo premagaš negativne občutke in se preleviš v bolj nasmejano osebo.

DVOJČKA

Delovala boš na podlagi občutka, ki te bo vztrajno vodil v pravo smer in zadovoljstvo. Finance bodo sicer pomembne, vendar se boš bolj osredotočila na to, da ti bo delo, k ga boš opravljala v prihodnje, prinašalo zadovoljstvo. Ne pričakuj, da se bo na področju ljubezni, ki ga boš nekoliko postavila na stran vse uredilo samo, upoštevaj tudi okoliščine. Odstrani v nedeljo, ko bodo misli begale sem ter tja, vse stvari, ki so te omejevale v preteklosti.

RAK

V začetku tedna, ko bo luna v levu pričakuj dobro novico, ki ti bo dvignila samozavest. Razblinili se bodo strahovi ter dvomi, prihaja občutek, da se lahko pomakneš višje. Čisto drugačen scenarij pa pričakuj tekom tedna na čustvenem  področju. Močno boš doživljala svoje težave, ki jih v tem trenutku raje zadrži zase, dokler se ne boš počutila bolje. Spoznala boš, da si ti tista, ki si krojač svoje sreče in usode. 

LEV

Največ se ti bo zaradi energije Sonca v ovnu dogajalo na osebnem in ljubezenskem področju. Pričakuj razigranost, sladke želje, spontano počutje in srečanja brez načrtovanja. Vezani boste razmišljali o nadgradnji odnosa. Samskim so namenjena nova poznanstva, ki se lahko razvijejo v resno zvezo. Ponosna boš nase, uspelo ti bo rešiti veliko stvari in si vzeti še nekaj časa za prijetne pogovore, ki bodo ponovno prebudili topla čustva.

DEVICA

Čeprav že nekaj časa iščeš bližnjico, možnost, da bi nekaj opravila drugače, si nikar ne privošči velikega finančnega tveganja, izogibaj se tudi hitremu in prelahkemu zaslužku. Nekdo je na tvoji strani, čeprav še nisi prepričana, kako se bo povezovanje v prihodnje izteklo. Zadeve potekajo prepočasi, zaradi tega si že nekoliko nepotrpežljiva. Na področju ljubezni boš v soboto, ko nastopi Polna luna, preračunljiva. Pojavila se bo negotovost, dvomila boste o vsem, kar čutiš. 

TEHTNICA

Čeprav se po navadi dolgo oklepaš znanega, boš v začetku tedna začutila, da je sedaj pravi čas za nekaj novega. Analizirala boš, vendar nikar preveč ne kompliciraj. Pustite vsaki stvari, naj dozori v svoji smeri. V veliko pomoč ti bo, konec tedna, ko boste močno utrujena, če si boš vzela nekaj prostih trenutkov in enostavno uživala. Poskrbi tudi za svoje zdravje in boljše počutje, ki bo v prihodnje vir tvojega notranjega napredka. 

ŠKORPIJON

Največ se bo v začetku tedna dogajalo v zasebnem življenju, kar bo zelo spodbudno vplivalo tudi na razvoj poslovnih zadev. Ponujena ti bo idealna priložnost, ki jo boš sprejela odprtih rok, tako se boš lahko v pomembnem okolju pokazala v pozitivni luči. V soboto, ko nastopi Polna luna te bo spremljala neodločnost, zato z odločilnimi koraki počakaj. Bolj objektivno boš v družinskem okolju presojala o vsem, kar se v zadnjem obdobju dogaja. 

TI dve znamenji bosta kraljevali v mesecu aprilu!

STRELEC

Zaradi prehoda Merkuja v znamenje bika boš delovala stabilno in odločno, posvetila se boš tudi telesu in fizični kondiciji. Bolj boš v službenem okolju analizirala nastali nesporazum slabše se bo vse skupaj odvilo in zaključilo. Želja po poglobitvi čustvene zveze bo v soboto, ko nastopi Rožnata polna luna zelo velika. Sporočilo, ki ga boš deležna spontano ti bo v veliki meri spremenilo razmišljanje. Vse skupaj bo vplivalo tudi na veliko čustveno odločitev.

KOZOROG

Deluj v tem tednu bolj previdno predvsem, če bi rada govorila o stvareh, ki jih v resnici ne poznaš dovolj dobro. Zanimiv dogodek bo prebudil prijetna čustva, zato bo vse skupaj potekalo brez trenj in zapletov. Nekaj, kar se bo zgodilo v družinskem krogu, bo v soboto močno pritegnilo tvojo pozornost. Kritično obdobje se te tokrat ne bo dotaknilo, za izboljšanje odnosa bo potrebno samo več razumevanja in odkrit pogovor, kar pa tokrat ne bo problem. 

Ženske, rojene v TEM znamenju, bodo imele APRILA največ sreče v LJUBEZNI (na vidiku je nova oseba!)

VODNAR

V tem tednu boš neprestano nihala gor in dol. V določenih trenutkih boš neverjetno mirna in molčeča, v vlogi opazovalca, po drugi strani pa se boš odločno borila za svoje interese. Na trenutke boš imela na področju denarja občutek da zmaguješ. Ne zapostavljaj ljubezni, v soboto, ko nastopi Polna luna bo vedno bolj toplo okrog srca. Na vprašanja odgovarjaj konkretno in odločno, le tako se bo vse skupaj počasi uredilo.

RIBI

Ker si preveč raztresena, so napake, ki se bodo odvijale le posledice tega. Vse pomembne pogovore opravi osebno. V upanju na dober zaslužek si boš postavila visoke cilje, zato boš pripravljena veliko tvegati. Pazite le, da boš delovala korektno in pošteno do vseh. Proti koncu tedna pričakuj več romantičnih energij, ki ti bodo pisane na kožo. V družinskem krogu bodi odločna do konca, pogovori se in prav kmalu boš vse skupaj končno razbremenjeno pustila za seboj.  

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si