TI dve znamenji bosta kraljevali v mesecu aprilu!

April bo za dve znamenji še posebej božanski mesec!

TI dve znamenji bosta kraljevali v mesecu aprilu! (foto: Profimedia) Profimedia
10. 4. 2022

Gre za najbolj trmasti znamenji zodiaka, ki ju na vsakem koraku spremlja močna energija!

Kraljici tega meseca bosta tako nedvomno Ovnica in Bikica! 😍

Ovnica

Tvoj vladar je Mars, iz katerega črpaš moč, samozavest, pogum in impulzivnost. Imaš divjo energijo, ki je kot požar. Si vse prej kot umirjena in zadržana.

Velikorat te v življenju spremljajo tudi izbruhi tvojega karakterja in močno se boriš za svoj prav. Kljub vsemu pa nisi trmasta za vsako ceno.

V razmerju kompromisov ne maraš, saj nočeš, da ti kdo postavlja merila in ti neprestano narekuje smernice tvojega življenja.

Varanja ne boš nikoli oprostila in partnerju v takšnem primeru samo pokažeš vrata.

V modi rada posegaš po elegantnih kosih in obožuješ izstopanje iz množice. Odločaš še za zadnje modne trende, pa čeprav ti vedno sploh niso všeč. 

Na zabavah si vedno v središču pozornost, obožuješ ples in vedno si dobre volje. Imaš ogromno prijateljic in znank, a z njimi vzdržuješ bolj površinske odnose. Samote ne maraš.

Kot prijateljica si iskrena, včasih celo preveč in mogoče imaš malce krut način iskrenosti. 

Velikorat se ne oziraš na čustva drugih, kljub  temu pa želiš, da te vsak sprejme v dobri luči, saj ne preneseš, da te kdo ne mara. S prihodnostjo se ne ukvarjaš, raje živiš za trenutek.

Bikica

Tebi pa vlada Venera, planet lepote. Si zelo privlačna, polna modrih zamisli in obdarjena z umirjeno energijo Venere, ki ti preprečuje, da bi se spuščala v konflikte, raje se od njih umakneš. 

V ljubezenskih odnosih si zelo prilagodljiva, popustljiva in pripravljena na kompromise. Tako kot pri ovnici, pa tudi tebi prevara pomeni najhujšo izdajo v razmerju in zate pomeni konec.

Si zelo elegantna oseba, rada imaš zemeljske tone in nakit s kristali, ki te dodatno obogatijo, tudi če včasih ti kosi niso najbolj udobni. 

Obožuješ ples, ki je zate sprostitev. Všeč so ti tudi nežni ritmi, ki te popeljejo v čisto svoj svet. 

Za razliko od ovnice nisi rada v središču pozornosti za vsako ceno, raje se skrivaš nekje v ozadju in uživaš v globokih pogovorih. Obkrožena si le z nekaj prijatelji, ki te zelo spoštujejo.

Zate je pomembno, da imaš kvalitetne odnose in ob sebi dobre ljudi, zato je tvoja družba omejena. Uživaš pa tudi v samotnih trenutkih, saj ti družba včasih predstavlja preveč stresa. 

Zelo rada načrtuješ in analizaraš, kar zna biti včasih malce naporno. 

Aprilu tako vladata ovnica in bikica, naj bo resnično kraljevski!

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Waaaaw! TO je 5 najbolj priljubljenih VEGANSKIH jedi na Pinterestu

Priporočamo tudi: TO je življenjska modrost, ki ji zvesto sledi Kate Middleton (nas je navdušila!)