VELIKI tedenski horoskop od 31.5. do 6.6.2021 (ljubezen, zdravje, sreča, kariera)

Preveri, kaj vse te čaka ta teden, in se pripravi. 

VELIKI tedenski horoskop od 31.5. do 6.6.2021 (ljubezen, zdravje, sreča, kariera) (foto: Profimedia) Profimedia
31. 5. 2021

OVEN

V ponedeljek boste zaradi vpliva konjunkcije med Luno in Saturnom gojili veliko upanja, hkrati pa boste zaznavali, da trenutek za resno odločitev še ni prišel. Dopustite si, da lahko naredite tudi napako, hkrati pa bodite pripravljeni na kompromise, ki se bodo izkazali kot odlično orodje. Čustvena negotovost vas bo zajela v soboto, vendar ji nikar ne dovolite da vas potegne vase. Sproščen iskren pogovor bi lahko stvari že v nedeljo počasi postavil na ustrezno mesto.

BIK

V sredo, ko nastopi Zadnji krajec boste hrepeneli po nedosegljivem. Nič ne bo narobe, le meje, ki jih lahko dosežete si postavite. Najprej boste morali storiti korak nazaj, da se boste lahko premaknili dva naprej. Stanje na področju dela bo od vas zahtevalo vse prej kot odlašanje zato vztrajajte, dokler nečesa ne zaključite. V petek, ko bo luna v ovnu boste morali ustaviti svoj sproščen tempo in se usmeriti v pomembne zadeve na področju financ in dela. Ničesar ne izločajte, saj bodo pomembni vsi dejavniki.

DVOJČKA

Ker boste v ponedeljek, ko bo luna v vodnarju razmišljali pozitivno, boste bolj odprti za najrazličnejše priložnosti. Dobro se boste razumeli z ljudmi, zadovoljni boste tudi na ljubezenskem področju. Obojestranski interes za skupen korak bo še dodatno okrepil  ljubezensko srečo. Naredite vse kar je potrebno, nato se v soboto in nedeljo podajte v bolj prijetne stvari, takšne ki bodo pravi balzam za vašo dušo, opazili boste tudi drobne malenkosti.

HOROSKOP: To astro znamenje bo v mesecu juniju moralo paziti na svoje besede 🤫

RAK

Vsakodnevnim težavam boste z lahkoto kos, naredili boste nekaj zahtevnega, zato pričakujte kakšno pohvalo, ki vam bo godila. Prijatelj, s katerim ste se oddaljili vas bo poiskal, želel bo odgovore na svoja resna vprašanja. Odločitev, ki jo boste morali sprejeti v petek ne bo prav lahka, saj bo na voljo veliko različnih možnosti. Imate dovolj  časa za vse, zato ne bodite tako nestrpni. Če ste še samski, boste pogumno osvajali osebo, ki vam je že dolgo pri srcu, upali boste da vas opazi.

LEV

Odlašanje vas lahko v ponedeljek, ko bo luna v vodnarju in bodo vsi hiteli popelje v težave. Lažje kot običajno boste poiskali razloge za svoje težave ali slabo počutje, ter da ne boste po nepotrebnem izgubljali svojega časa in se usmerjali v napačne odločitve.  Če se boste na pravi način približali problemu in se izognili konfliktom, se bo vse kar vas po tihem obremenjuje uredilo v pravi smeri. Pričakovanja družine do vas bodo v nedeljo narasla, kar vam ne bo najbolj všeč.

DEVICA

S pomočjo neverjetne stabilnosti, ki jo izžarevate, so se stvari počasi umirile, zato se lahko pripravljate na še večje korake. Teden, ki je pred vami, bo poln možnosti, ki vas vodijo k večjim zaslužkom. Izločali boste vse naloge, ki se vam bodo zdele nekoristne. Kombinacija planetov bo dvignila vašo samozavest. Vikend vam prinaša srečo, ker boste vedno ob pravem času na pravem mestu, ko boste potrebovali prijetno, vendar trdno ramo, na katero se lahko naslonite.

TEHTNICA

Kljub retrogradnemu Merkurju v znamenju dvojčkov boste imeli možnost izoblikovati se na določenem področju in storiti več zase. Končno bodo na vrsto prišle tudi nerešene zadeve, povezane s preteklostjo. V kolikor boste sledili svojemu tempu, se boste izognili sitnostim in zapletom. Energija, ki jo boste vložili v reševanje obveznosti, se vam bo izrazila v kratkem časovnem razponu. Situacije in odnose v družini pa boste v soboto težko nadzirali, na trenutke boste imeli občutek, da vas ne spoštujejo dovolj.

ŠKORPIJON

Razmišljali boste o spremembah in se morda celo odločili narediti kakšen večji korak na področju odnosov. Počakajte z večjimi podvigi, saj vas lahko Merkurjeva retrogradnost pahne nazaj brez posebne razlage. V vikend boste zakorakali samozavestno in zaljubljeno, še posebej vezani, ki se boste usmerili k temu, da je vajina vez čim močnejša. Bodite v nedeljo, ko se bo luna nahajala v znamenju bika pozorni na dogajanje v domačem okolju in ne izgubljajte živcev po nepotrebnem.

Moškega, rojenega v TEM znamenju, ne boš NIKOLI prebolela (glede na tvoj ASTRO znak)

STRELEC

Na področju kariere boste nagnjeni k hitrejšim, vendar manj premišljenim odločitvam. Bolj boste usmerjeni v premike, ki si jih želite na čustveni ravni. V zvezi s tem lahko začnete počasi ukrepati, saj nekod na drugi strani že nestrpno čaka na vaš odgovor. V soboto, ko se bo luna nahajal v ovnu, boste na psihičnem področju še bolj stabilni, počutili se boste močnejše, povrnilo se bo tudi zaupanje vase. Vsekakor pa se na čim lažji način se znebite razlogov, ki so nesmiselni in vam kradejo čas.

KOZOROG

Ne razmišljajte neprestano o preteklosti, raje si pričarajte lepšo prihodnost. Utrujenost bo prisotna bolj na psihičnem področju, saj ste že utrujeni od določenih situacij, ki se že dlje časa nikamor ne premaknejo. Na ljubezenskem področju se boste v soboto, ko se bo luna nahajala v znamenju ovna usmerili v bolj sproščen ter strasten odnos. Naj vas ne bo strah tudi če se zaplete, saj boste kmalu zopet polni silovite energije in novih načrtov, ki vam lahko polepšajo prihodnost.

VODNAR

Nekaj se bo začelo izredno obetavno, vendar raje preverite vse dejavnike, saj se lahko vse skupaj ob nepravi potezi spet zaplete. Nemirni boste, zato bi bilo smiselno prisluhniti tudi drugim. Že v petek si boste oddahnili od vseh obveznosti ter si vzeli boste čas za razmislek, kako bi lahko presenetili in navdušili še koga od bližnjih. Več telesne aktivnosti vam ne bo škodovalo, saj ste v zadnjem času premalo naredili za svoje dobro počutje. V nedeljo, ko bo luna v biku se boste bolj s težavo prilagajali tistim, ki bodo trmasto vztrajali pri svojem.

RIBI

V prvih dneh tedna boste skušali razčistiti zakoreninjene vzorce in se osvoboditi vsega kar vam ne služi več. Zvestoba, višji cilji in odločitev za plemenita dejanja so faktorji, ki lahko polepšajo vaš teden in vam podarijo pogum. Če boste ukrepali premišljeno in metodično, boste sami začudeni nad tem, kaj vse vam lahko uspe. Razvedrilo vas bo veliko majhnih stvari, vendar kljub optimizmu v nedeljo popazite na izrečne besede, ki bi jih lahko nekdo napačno razumel.

Tekst: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia