Moškega, rojenega v TEM znamenju, ne boš NIKOLI prebolela (glede na tvoj ASTRO znak)

Astrologi pravijo, da je tvoje znamenje v ljubezni tako zelo povezano z enim, da skupnih trenutkov praktično nikoli ne boš prav zares pozabila. 💔

Moškega, rojenega v TEM znamenju, ne boš NIKOLI prebolela (glede na tvoj ASTRO znak) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 6. 2022

sta končala in ga želiš tretirati kot vse bivše, nekako ne moreš pozabiti nanj. Samo ena misel na njegov nasmeh, njegove šaljive pripombe, na to, kako je izgovarjal tvoje ime je dovolj, da ga ne preboliš popolnoma. Te zanima, v katerem znamenju je rojen moški, ki ga morda nikoli ne boš popolnoma prebolela, glede na tvoje znamenje zodiaka, v katerem si rojena?

OVNICA NAJTEŽJE PREBOLI TEHTNICO

Romantični moški rojen v znamenju tehtnice je tvoje nasprotje, tako močno, da te neverjetno privlači tudi če sta zaključila razmerje. Vajino izvrstno kemijo lahko podoživljaš še leta in leta in nobeden drug moški ni, ko govorimo o intimnih odnosih tako pozoren, kot je tehtnica. Ovnici še dolgo ostane v spominu njegova graciozna venerina energija, ki sproža toplino, po kateri ovnica, čeprav deluje vsemogočna ter stabilna nenehno hrepeni.

BIKICA NAJTEŽJE PREBOLI STRELCA

Bikica in strelec astrološko gledano ko se povežeta ustvarjata element napetosti, vendar je ravno to razlog, da bikica spontanega, iznajdljivega in prisrčnega strelca še dolgo ne bo pozabila. Čeprav v osnovi nista najbolj kompatibilna, bikici ob strelcu nikoli ni dolgčas. Ob njem se zna odpovedati svojemu nadzoru, kar pa zanjo ni enostavno. Ko ga želi preboleti, nastane problem, saj ugotovi, da ji njegov nered še kako manjka.

DVOJČICA NAJTEŽJE PREBOLI KOZOROGA

Dvojčica in kozorog na prvi pogled nimata nič skupnega, ko pa se zazremo malce globlje, spoznamo, da je raztreseni in neodgovorni dvojčici vztrajen in dosleden kozorog še kako pisan na kožo, še posebej če želi urediti določena področja svojega življenja. Ko se razideta, dvojčica vse skupaj zaznava kot močno bolečino, saj se zaveda, da je nobeden drug moški ne bo tako požrtvovalno in vztrajno motiviral k temu da je boj dosledna in s tem tudi bolj uspešna in zadovoljna.

RAKICA NAJTEŽJE PREBOLI RIBI

Rakica je eno izmed najbolj sentimentalnih zodiakalnih znamenj, za njo pa uvrščamo znamenje ribi. Obe znamenji se osredotočata na odnose in se skupaj pomikata v globoke čustvene zaznave, ki jih drugi morda niso sposobni zaznati. Ko se razmerje z moškim ribo konča, lahko to pusti veliko luknjo v njenem življenju, saj se z nobenim drugim moškim ne more povezati tako globoko, kot z ribo.

HOROSKOP: Popolna LJUBEZEN je, ko se zaljubita TA 2 znamenja

LEVINJA NAJTEŽJE PREBOLI VODNARJA

Levinja najtežje preboli svobodomiselnega in iznajdljivega vodnarja.  On je njen kozmični dvojnik, ki jo uči kako delovati neodvisno in kako ceniti vse vrednote, še posebej prijateljstvo. Energija vodnarja ima močan vpliv na levinjo, saj jo dopolnjuje in vzpodbuja tudi pri vsakodnevnih stvareh. Ko razmišlja o njem, najbolj pogreša njegovo hudomušnost, ki jo je zagotovo večkrat razvedrila in nasmejala.

DEVICA NAJTEŽJE PREBOLI DVOJČKA

Devica in dvojček se sprva ponavadi dobro razumeta zaradi medsebojne ljubezni do intelektualnih prizadevanj. Ker se psihično spodbujala in se lahko ure in ure pogovarjata o vsem, je dvojček tisti, ki ga devica, ko z njim konča razmerje najbolj pogreša, oziroma ga težko preboli. Ko ga več ni ob njej, začne pogrešati njegovo sarkastično nagajanje in neverjetno radovednost.

TEHTNICA NAJTEŽJE PREBOLI BIKA

Tehtnica je z bikom močno povezana zaradi njunega skupnega vladajočega planeta Venere. Ko se razmerje konča, tehtnici manjka bik, ki je bil vedno stabilen in odločen, pogreša tudi njegovo trmo. Tehtnica bo težko prebolela bika, še posebej tiste lepe skupne romantične trenutke, ki so bili kot najlepša pravljica. Ko je tehtnica popolnoma svobodna, večkrat pogreša bikov nadzor.

ŠKORPIJONKA NAJTEŽJE PREBOLI OVNA

Škorpijonka najtežje preboli ovna, obema vlada Mars, kar pomeni da sta neverjetno strastna. Ovna bo škorpijonka pogrešala kljub temu, da so bili med njima ves čas prisotni različni spopadi. Brez ovna ji je lahko dolgčas.  Škorpijonka bo težko našla to vrsto intenzivne dinamike, ki jo ima z ovnom z drugimi znamenji. Najbolj ji oven manjka zvečer, ko se uleže v posteljo.

STRELKA NAJTEŽJE PREBOLI LEVA

Strelka in lev sta zagnana, spontana in imata željo živeti polno življenje. Oba sta neodvisna in vedno razumeta potrebo drugega po svojem prostoru. Ko strelka konča razmerje z levom, najbolj pogreša njegovo enostavno delovanje in neverjetno razumevanje za njen način življenja. Čeprav se strelke hitro znajdejo v novem razmerju, bodo za prebolevanje leva porabile več časa, če ga bodo sploh kdaj popolnoma prebolele.

Ženske, rojene v teh znamenjih, so najbolj ZVESTE

KOZOROGINJA NAJTEŽJE PREBOLI RAKA

Kozoroginja je zelo resna in potrebuje nekoga da jo razneži. Rak je tisti, ki ji ves čas dovaja mladostno, nedolžno in nežno energijo, ki vsekakor poudarja ženstveni del kozoroginje. Kozoroginja najbolj pogreša raka, ker jo je naučil marsičesa, tudi tega, kako se v ljubezenskem odnos popolnoma prepustiti. Raka težko preboli, saj brez njega težko poišče pravo čustveno ravnotežje.

VODNARKA NAJTEŽJE PREBOLI ŠKORPIJONA

Vodnarka in škorpijon nimata skoraj nič skupnega, zato je škorpijon za vodnarko velika mistična uganka tudi ko se razmerje zaključi. Pogreša ga predvsem zato, ker je na stvari in življenje sposoben gledati neosebno in logično, ker ne komplicira in je iskren. Vodnarka se ob škorpijonu počuti najlepša in najboljša, manjkajo ji njegovi seksi komplimenti in strast, ki je zanjo v odnosu še kako pomembna.

RIBICA NAJTEŽJE PREBOLI DEVICO

Ribice v razmerje vnašajo čustveno globino, zato jim moški rojen v znamenju device nudi stabilnost. Ribice, ki so sicer brezupen romantik, pogrešajo devico zaradi njenega natančnega, doslednega ter poštenega delovanja. Ko se razmerje konča, je ribica zelo žalostna, da ne bo več uživala v ljubečem odnosu z moškim devico, ki je iskren in napolnjen z naklonjenostjo. Ribice pogrešajo tudi delovno vnemo in občutek za materialno, ki ga ima devica.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia