VELIKI tedenski horoskop med 16. in 22. novembrom 2020 (priložnosti za NOV začetek!)

Preberi, kaj so ti zvezde namenile v tem tednu in se pripravi! 

VELIKI tedenski horoskop med 16. in 22. novembrom 2020 (priložnosti za NOV začetek!) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 11. 2020

OVEN

V teden boste z vplivom lune v strelcu stopili dokaj sproščeni, vendar kljub temu dvomljivi. Razmišljali boste o tem, da bi bilo dobro, da bi morda pustili za sabo nekaj, kar vam ne ustreza in kar vam ni pisano na kožo. Sredi tedna ne bo nobenih problemov glede koncentracije, zato se podajte v iskanje znanja, kar vam podarja širino. Nekaj informacij, ki so lahko odskočna deska za prihodnost lahko prejmete v petek, vendar bi bilo dobro vse skupaj najprej preveriti. V nedeljo boste bolj samozavestni, vendar pazite, da se ne ujamete v razmišljanja drugih. 

BIK

Težko vas bo v sredo in četrtek, ko se bo luna nahajala v kozorogu na osebnem področju zadovoljiti. Ne boste prenesli konfliktov in upirali se boste vsem poskusom ukazovanja. Čeprav se boste izogibali prepirom, boste s svojim vedenjem do petka malce nezadovoljni. Tako na poslovnem področju, kot doma vam bo uspelo konec tedna brez prevelikega truda doseči dobro počutje. Želeli boste izstopiti iz svojega dobro poznanega okolja. Nikar pa zato ne prekinite tesnih družinskih vezi, samo malo jih sprostite. 

HOROSKOP: TO bo izbrisalo stres iz tvojega življenja (glede na znamenje)

DVOJČKA

Luna v strelcu bo v ponedeljek vaša zaščitnica, ki obeta, da ne boste razočarani. Posebno na zasebnem področju, kjer si močno želite sprememb. Nekaj, kar vas je pred kratkim spravilo ob živce, se bo v četrtek izkazalo kot koristna lekcija. Pomembno je, da si vzamete čas zase, se odmaknete od splošne panike in počnete stvari, ki vas sproščajo. Odmaknite se tudi iz prevelikih poslovnih in finančnih obremenitev.  Po eni strani ste si nekaj priborili, po drugi pa bo v soboto zelo izrazita vaša negotovost, posebno v stiku z nekom od bližnjih, ki ima dokaj velik vpliv na vas. 

RAK

Ljubezen bo v tednu pred vami, ko se boste povezovali z energijo Venere v tehtnici v sebi skrivala mnogo dobrih in ugodnih rešitev zato lahko bolj odločno stopate korak za korakom naprej. Umirjenost vas bo proti koncu tedna vodila na področja, ki ste jih v zadnjem času nekoliko dali na stran.  Izkazali se boste tudi pri težjih opravilih in vsekakor lahko pričakujete tudi kakšen prijeten kompliment, zaradi svoje prizadevnosti. Potrudite se in naredite vsaj nekaj, s čimer lahko prispevate tudi v skupno dobro. Možnosti so odprte, zato nikar ne obupajte prehitro.

LEV

V tem tednu prihaja nekaj napetih aspektov ki vas lahko zelo hitro spravijo s tira. Slabe volje boste, ker ne boste našli prave povezave med tem koliko energije vložite v svoje delo in koliko zaslužite. Nenapovedani preobrat, ki ga v četrtek prinaša konjunkcija med Luno in Plutonom vam bo ugajal. Predstavili se boste na pravi način in marsikaj povezali še z uspehom. Poskrbite konec tedna tudi za svoje zdravje in boljše počutje. Ne morete pa imeti zadnje besede v družinskem krogu, zato se posebno potrudite, da se ne bi ustavili tik pred pomembnim razpravljanjem. 

DEVICA

V prvi polovici tedna ne bo nobene potrebe po analizi in poglobljenih razgovorih. Samski si boste morali priznati, da se vas je dotaknilo nekaj povezano s preteklostjo. Preveč vprašanj, ki si ji boste zastavljali vas lahko vznemiri. Odgovorite si po tihem s preudarnimi odgovori, kar bo najpametnejša rešitev. Kljub temu da se boste trudili, ohraniti mirne živce, vam bo v družinskih odnosih v nedeljo, ko bo luna v ribah  prekipevalo, saj vas bodo jemali za samoumevne. Nikakor ne boste zadovoljni z njihovimi predlogi.

Veliki MESEČNI horoskop za NOVEMBER ❤️ (ljubezen, zdravje, prihodnost)

TEHTNICA

V prvih dneh tedna boste prebudili svoje možgane in se osvobodili negativnih energij. Čeprav se vam obetajo manjši prepiri v razmerju ne skrbite, saj se bodo izkazali za koristne. Ostanite zbrani in previdni, ne prekinjajte družinskih članov, čeprav se vam zdi, da ste daleč pred njimi. S strpnostjo lahko daleč pridete, zato odvrzite nemir in napetosti. Pod vplivom planetov bo konec tedna marsikaj lažje in bolj jasno. Zdravje se bo izboljšalo, marsikaj pa bo odvisno od prvega vtisa.

ŠKORPIJON

Vaš pritisk, ki bo povezan z raznimi dvomi lahko ustvari nasproten efekt, zato je bolje, da čim prej spremenite svojo taktiko. Po eni strani boste želeli doživeti nekaj novega, drugačnega, kar bi vas lahko prebudilo. Po drugi strani pa boste še vedno malce negotovi. Verjemite v iskreno ljubezen in se nikar toliko nikar ne ukvarjajte z malenkostmi. V nedeljo, ko bo luna v ribah, boste deležni manjših, vendar hitro rešljivih ovir. Najbolj moteče bo, da pravzaprav vsi le govorijo, a ne storijo ničesar, da bi se zadeve dejansko spremenile.

STRELEC

Uporabite energijo lune v vašem znamenju v ponedeljek za to, da se premaknete naprej. Izogibati se morate predvsem temu, da preveč govorite o sebi, poskusite se  tudi resnično vživeti v razloge druge strani. Vaša samozavest se bo konec tedna izboljšala, tudi všeč si boste. Proti koncu tedna se podajte v romantične podvige, ki so lahko rešitev za boljše počutje. Če boste budni, se vam bo morda v nedeljo izpolnila srčna želja, o kateri sanjarite že dlje časa. 

KOZOROG

Kljub temu, da boste imeli v prvih dneh tedna precej dela, vas doma ne bodo pustili počivati. Planeti bodo poskrbeli, da se boste morali prilagajati. Težje se boste odločali, kljub temu pa vam splet srečnih okoliščin lahko pomaga. Konec tedna boste nekoliko zmedeni in nesigurni vase. Ne skrbite, ovira ste torej samo sami sebi in nikomur drugemu. V miru lahko raziskujete dalje in morda celo kaj odkrijete. Želeli boste poudariti svoje pozitivne lastnosti, ter prikriti vse negativne plati svoje osebnosti. 

VODNAR

Pogum in samozavest, ki ju v ponedeljek prinaša vpliv lune v strelcu lahko izkoristite na poslovnem in finančnem področju. V ljubezni se nikar ne vdajte prezgodaj. Ostalo je še veliko stvari, ki se lahko spremenijo. Izguba vira prihodka, na katerega ste do sedaj računali, vas bo prisilila, da boste ponovno preverili vse vrednote. Poskrbite za svojo svobodo, po kateri že nekaj časa hrepenite. Ko se boste osvobodili obremenilnih in slabih odnosov, boste spoznali, kaj resnično potrebujete in želite v življenju.  Lahko tudi zahtevate več spoštovanja s strani bližnjih.

RIBI

V tednu pred vami ko boste čutili vpliv Venere v tehtnici lahko analiza odnosa pridobi na kvaliteti in boljšem razumevanju partnerstva. Kljub temu ne bodite preveč ekstremni. Sprejeli boste določene kompromise in zaključili zgodbo v prijetni smeri. Bolje, da se nekatere stvari zgodijo prej kot pa da jih vlečete v nedogled. Še vedno boste upali, da v tem tednu končno pridete do prave potrditve. Najljubši dan bo nedelja, ko vas bo objela energija lune v vašem znamenju. 

Pripravil: Horoskop.si