TO je popolno PRAZNIČNO darilo za vse OVNE (HOROSKOP) 🎁

Ker bi ovni praznični čas najraje preskočili, zagotovo spadajo med ljudi, katere je najtežje osrečiti s prazničnim darilom. Ampak, ... če ovnu podariš tole 👇🏼 nikakor ne boš zgrešila!

TO je popolno PRAZNIČNO darilo za vse OVNE (HOROSKOP) 🎁 (foto: Profimedia) Profimedia
4. 12. 2020

Imaš v svoji bližini ovna, pa nikakor ne veš, kaj jim podariti za letošnji božič?

Po pomoč smo se tokrat zatekli k astrologom, ki vsem, ki obdarujete ovna, sporočajo tole:

Oven je vedno vodja črede. Je tista oseba, ki zbere svoje številne znance in jih prepriča, da ji sledijo na nočnem pohajkovanju po še odprtih nočnih klubih.

Astro: TO lahko tvoje znamenje decembra pričakuje v LJUBEZNI (pripravi se!)

Je oseba, ki ne čaka na poljub, ampak poljub enostavno ukrade! S svojim drznim obnašanjem in maxi-samozavestjo vedno in povsod žanje pozornost in občudovanje.

Kaj torej OVEN v resnici želi? 

Prazniki so obdobje, ki bi ga vsaka ovnica z obilice svoje energije najraje preskočila, saj ni vajena počivati, ampak je ves čas v pogonu.

Kljub temu se bo dobro počutila, ko se bo družila z ljudmi, ki so ji blizu in ki dvigujejo njeno energijo. Najdaljša noč bo zanjo posebna in vznemirljiva. Morda celo spozna simpatično osebo.

Darilo za horoskop Ovna: Ovni obeh spolov so občutljivi na svojo videz, zato jim lahko podariš bon za kozmetični salon, ki pa ne sme biti vsakdanji. Primerno darilo je tudi kakšna praktična zadeva.

Horoskop: TO astro znamenju bo konec leta OBOGATELO (hudoooo)

Fotografije: Profimedia