VELIKI tedenski horoskop: Preveri, kaj vse te čaka med 18. in 24. 1. 2021 (namig: pestro bo!)

Preberi, kaj so ti zvezde namenile v tem tednu.

VELIKI tedenski horoskop: Preveri, kaj vse te čaka med 18. in 24. 1. 2021 (namig: pestro bo!) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 1. 2021

OVEN

V ponedeljek in torek, ko bo luna v ovnu se za vas odpira novo, bolj pozitivno obarvano poglavje. Pohitite, da ujamete pravi val ter dokončate več stvari hkrati. Prihaja tudi odlična priložnost, da sebe in okolico znova prepričate o svojih sposobnostih in pokažete, kako ste iznajdljivi. Od petka dalje bodite bolj previdni. Pojavi se lahko nekaj občutljivosti ali manjših zdravstvenih težavic, ki bi jim bilo dobro nameniti več pozornosti. Ohranite svojo samozavest, tudi takrat, ko boste dvomili vase.

BIK

Ko vas bo nekdo vprašal, če mu posodite denar boste v dvomih. Najprej preverite vsa dejstva, da ne boste razočarani. Vsekakor boste morali biti iznajdljivi. Sami sebi boste prepovedali razmetavanje z energijo, namesto tega se boste posvetili karieri. Vaša neposrednost in avtoritativno obnašanje prinaša dobre sadove. Naučili se boste nekaj novega. Z manj truda boste uresničili svoje želje, saj boste veliko bolj sproščeni. Iskali boste stabilnost, prilagodljivost in iskrenost, s katero boste marsikaj razjasnili. 

DVOJČKA

Sonce, ki v tednu pred vami preide v znamenje vodnarja bo vaš stalen sopotnik, ki vas bo vzpodbujal k temu, da se končno odločite narediti spremembo na področju odnosov. Ne bodite presenečeni, če se bodo določeni kar naenkrat umaknili iz vašega življenja. Ščitila vas bosta tudi Mars in Saturn, ki vam bosta omogočila več svobode, zadovoljstva a žal tudi nekaj napetega vzdušja. Počutje in zdravje bo manjša težavica v nedeljo, zato se primerno oblecite in nikar ne pretiravajte, saj bi vas lahko drago stalo. 

RAK

Zadeve se bodo odvijale z vplivom Venere v kozorogu na bolj zadržan način in znali boste poiskati tudi pot do zadovoljstva. Umirjenost vam bo omogočila več zbranosti in dobili boste odgovore na svoja vprašanja. Tudi v domačem okolju boste deležni prave podpore. Če si želite, da bi se nekaj posebnega zgodilo, ne čakajte, da to predlaga nekdo drug, ampak predlagajte sami.  Ne oklepajte se enih in istih navad, saj je to nekaj, kar vas je že velikokrat ustavilo ter tudi izučilo. Kombinacija planetov vam v nedeljo zagotavlja spretnost z besedami. 

LEV

V prvih dneh tedna, ko prihaja z luno v ovnu bolj divja energija, se boste soočali z ljubezenskimi zadevami, ki bodo imele popolnoma drugačno obliko. Veliko lažje vam bo, če boste gledali nase in si ne boste dovolili, da ostali uveljavljajo svoj prav. Na poslovnem področju se vam v sredo, ko nastopi Prvi krajec odpirajo poglavja, ki vam na prvi pogled ne bodo všeč, po tehtnem razmisleku pa boste ugotovili, da vam lahko dolgoročno prinesejo uspeh. Kljub temu, da boste izpostavljeni, se boste izkazali z iznajdljivostjo in prilagodljivostjo. 

DEVICA

V prvih dneh tedna boste umetniško razpoloženi. Nikar se ne obremenjujte, če ne boste natančno vedeli, kaj si v resnici sploh želite. V sredo prihaja boljša energija, saj vas bo kar razganjalo od idej in pametnih predlogov. Sedaj je čas, da poveste, kaj mislite, in če se strinjate s tem, kar se pripravlja v okolici. V soboto in nedeljo se boste najbolj sproščeno počutili v prijetnem družinskem ozračju. Ves čas pa se boste ukvarjali še s svojim videzom, ki vam bo zelo pomemben, da pustite čim boljši vtis. 

TEHTNICA

Ker že nekaj časa hrepenite po več adrenalina, zagrabite priložnost, ki jo v začetku tedna prinaša luna v ovnu z obema rokama. Odločite se, da boste znali pokazati zobe vsem nezaželenim stvarem, ki vas bodo poskušale razjeziti. Osredotočite se na to kaj zaznavate v globini, ne le na prvi pogled. V soboto ne boste našli pravega načina, kako bi nekomu od domačih povedali, kaj vas moti, zato se bosta zapletala v nejasnosti. Ljubljena oseba se vam bo na trenutke izmikala zaradi svoje slabe vesti.

ŠKORPIJON

Priznati si morate, da je potrebno narediti nekaj v smeri rasti. Lahko se zgodi, da se bo namesto vas odločil nekdo drug. Čeprav ne boste priznali, je dejstvo, da si včasih otežujete stvari tam, kjer ni potrebe. Ni razloga za neprijetne občutke, razjasnite jih, morda boste odkrili kaj, česar še ne veste. Vse kar vam do sedaj ni uspevalo, vam bo šlo v petek, ko boste popolnoma zbrani precej bolje od rok. Zvezde vam bodo stale ob strani, zato ujemite njihov ritem na spontan način. 

STRELEC

Ob občutku, da je na ljubezenskem področju vse preveč ustaljeno, brez namigov, lahko pričakujete poglobitev, seveda z vašim predlogom. Razmišljali boste tudi o finančnem področju in iskali prave rešitve. Porodilo se bo veliko zanimivih idej, vendar jih še ne boste sposobni popeljati do konca. Poskusite se v soboto, ko luna preide v znamenje dvojčkov zaščititi pred napadom slabe volje, ki se bo pojavila zaradi določenih nesporazumov. Raje sprejmite vse skupaj, kot da bi nenehno razmišljali o morebitnih aktualnih dogodkih. 

KOZOROG

Teden je pravi čas, da poveste, kaj mislite, in če se strinjate s tem, kar se dogaja na področju kariere. Uspešni boste, morda celo bolj, kot ste pričakovali. Mnogi se umikajo, medtem, ko boste vi brez težav poiskali prave rešitve. Trud se bo zagotovo obrestoval, kmalu boste ugotovili, kaj ste si pridobili. V nedeljo prihajajo zmedene možnosti. Ker se vam bo zdelo, da določeni zadevi še niste prišli do dna, boste vztrajno vrtali naprej. Doma že nekaj časa visi v zraku vprašanje, ki ga bo seveda potrebno rešiti. 

VODNAR

Stvari boste v torek zaznavali v drugačni luči, nov začetek sicer ne bo enostaven, toda vsekakor se vam splača poskusiti. Pogumno nadaljujte svojo pot in se ne ozirajte na kritike drugih. Z ugodnim položajem planetov se lahko tudi proti koncu tedna potegujete za nekaj, kar bo pomenilo neko vrsto izpopolnjevanja. Naredite kakšno spremembo spontano, brez da jo pred tem analizirate. Takšna pot bo s sabo prinesla številne nove smernice za lepše obdobje, ki je pred vami.

RIBI

Ker trenutno ne boste najbolj prepričani o svojih zmogljivostih, se ne morete osredotočiti na najpomembnejše. Obremenil vas bo tudi občutek, da ste odvisni od drugih. Potrudite se izvedeti vse, kar je najpomembnejše, izborite si svoje pravice, predvsem pa se ne smilite sami sebi. V službi bodite pripravljeni, saj je določena  izkušnja lahko boleča, vendar bo tako dobičkonosna in ugodna, da si jo boste zapomnili.

Pripravil: Horoskop.si za Sensa.si

Preberi še: Poglej, kateri MESEC bo za tvoje znamenje NAJSREČNEJŠI v 2021

Priporočamo tudi: Za ta TRI znamenja bo leto 2021 NAJBOLJŠE do zdaj (si med njimi?)