SLO numerologinja, ki je lani napovedala katastrofalno 2020 razkriva, kaj nas čaka DECEMBRA

Lili Sorum je lani napovedala, da nas v letu 2020 čakajo spremembe v komunikaciji, odnosih in načinu povezovanja. 🤯  Preveri, kaj napoveduje zdaj (in se pripravi!) 

SLO numerologinja, ki je lani napovedala katastrofalno 2020 razkriva, kaj nas čaka DECEMBRA (foto: Profimedia) Profimedia
1. 12. 2020

Vpliv letnice 2020 je tisti, v katerem se skriva razlaga za nihanje iz enega ekstrema v drugega. Zdi se, da je belo in črno istočasno, sivina se izgublja. Deležni smo zelo nasprotujočih si informacij, pritiskov iz okolice, vse več je nestrpnosti, sovražnega govora in intenzivnosti pri izražanju – to je energija leta 2021, ki se že občuti.  

Samo novo leto nam nosi mnogo izzivov, ki bodo preskušali našo lastno integriteto in pravičnost. December tako prinaša uvod v zelo drugačno energijo, kot je ta, ki smo je bili vajeni do sedaj. 

Kaj je pravzaprav res?

Resnica. Resnica niso le dejstva, pa še ta se zadnje čase izgubljajo. Izzivi meseca decembra prinašajo največje darilo: vašo resnico – o vas samih.

Ekstremne situacije razkrivajo prave obraze, zato smo vsi zagotovo tekom leta ugledali osebe in plat njih, ki nas je zelo presenetila. Tudi sami bi lahko pri sebi bili presenečeni nad določenimi odzivi, ki sicer niso nam lastni. 

Veliki decembrski HO-HO-HOROSKOP ❤️  (zvezdna napoved za ljubezen, zdravje, denar in srečo)

Kaj je res in kaj ni res odločamo sami. Sami izbiramo, v kaj verjamemo. Posebna obdobja in izzivi, kot se z njimi srečujemo sedaj, pa nam pomagajo razmišljati s svojo glavo. 

Ne verjemite vsemu, kar slišite

Pomembno je, da si vzamemo čas in preverimo informacije, katere absorbiramo – pa naj gre za čenče ali dnevne novice. December prinaša posebno energijo razčiščevanja, zato bi lahko obilica informacij predvsem v prvi polovici meseca kar bruhala ogenj. Okostnjaki bodo padali iz omar, a nekateri bodo "plastični", torej ponarejeni in morda celo namenoma podtaknjeni. 

Postavite mejo

Pojavile se bodo osebe ali situacije, ki bodo pomagale ozavestiti, do kam dopuščate vpliv okolici. Kaj dovolite znotraj komunikacije z najbližjimi, kaj v bolj uradni izmenjavi? Kakšna pa je vaša lastna komunikacija z vami? 

TESTENINE: Večina Slovencev pri kuhanju naredi te 4 VELIKE napake (tudi ti?)

Vpliv okolice je venomer prisoten, zato je zelo pomembno, da jo izbirate previdno. Seveda smo vsi kdaj v slabši koži, bolj razdraženi in negativno razpoloženi – druga pesem pa je, kadar gre za osebo, ki je toksična in v naš vsakdan vedno prinaša negativen vpliv. Če bi se vsak dan polivali s kislino, rane ne bi pozdravili. V odnosih je mnogokrat podobno. Dokler smo v odnosu, se niti ne zavedamo strupenosti energij, ki jih prejemamo. Ko stojimo v hiši, je ne vidimo. 

Si upate?

Si drznete svoje najbližje povprašati za mnenje in nasvet? Si upate vprašati: ''kaj ti misliš, da jaz delam narobe?'' in nato sprejeti tudi kritiko? 

Izziv meseca:

November imenujemo mojstrski mesec, saj z energijo števila 11 prinaša poudarek na duhovnem v življenju. December prinaša možnost močne osebne in osebnostne preobrazbe. Razmišljati o svoji preobrazbi pomeni preskušati vse, v kar ste kadarkoli verjel o svetu, sebi in življenju. Kaj pa je za vas sveto? Bolj kot sebe razvijamo, večji del globalne zavesti je razvit. 

Prazničnost se prične v srcu

Verjamem, da mnoge zanima, ali se bodo ukrepi sprostili za praznike. Prazničnost se ne prične z neznanci v diskaču. Božični prazniki naj bi nas nežno spomnili na tisto pomembno v življenju: povezanost, ljubezen, sočutje in prazničnost življenja. Letos, še bolj kot druga leta, stopimo skupaj in prisluhnimo, pomagajmo, praznujmo življenje in ne darila.

Zaključimo leto z nekoliko bolj osebnih pristopom od vsega. Povežimo se z lokalnimi ponudniki, kupujmo darila slovenskega izvora ter podarimo predvsem več pozornosti, ljubezni in sočutja. 

LiLi SoRuM 

Lili vas vabi tudi na Webinar z Lili Sorum: Leto 2021