Na ta 4 znamenja bo današnja polna luna močno vplivala (preveri, če si tokrat na udaru ti!)

Danes, 16. februarja imamo polno luno v levu, in na nekatera znamenja bo ta še posebej močno vplivala. To so znamenja, ki morajo biti ob današnjih dogodkih še posebej pozorna. 

Na ta 4 znamenja bo današnja polna luna močno vplivala (preveri, če si tokrat na udaru ti!) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 2. 2022

Pripravi se na intenzivne in strastne vibracije. Tokratna polna luna nam prinaša priložnost, da objamemo svoje želje, strasti, užitke ter svojo divjo plat. Kljub intenzivnosti, pa lahko prav v tem času najdemo potrebno samozavest in pogum. 

Vsakdo lahko čuti to polno luno, vendar nekateri čutijo levji temperament bolj kot drugi. In ta znamenja so ...

BIKICE

Polna luna poudarja vašo četrto hišo materinstva, doma in družine, kar vam daje priložnost, da razmislite o svoji strukturi. Preglejte svoj odnos z mamo, kaj še ostaja neprečiščeno? Morda je sedaj za vas posebno čustven čas, ko se počutite bolj čustvene in nostalgične. Poskusite ostati osredotočene na sedanji trenutek tako, da vadite prizemljeno meditacijo in preživljate kakovosten čas z družino.

Preveri, kaj ti tokrat napoveduje veliki tedenski horoskop (od 14. do 20. februarja)

Dom je lahko povsod, kjer je vaše srce. Vlagajte svojo energijo v izgradnjo močnejših vezi v vaši družini in med prijatelji. Temelji se lahko sedaj spreminjajo, hkrati pa ve postajate bolj močni.

LEVINJE

Ta luna se seli v vašo prvo hišo, zato se boste morda počutile kot glavne akterke. To je čas, da tiho razmislite o sebi, o svojih čustvih in odzivih, o svojih potrebah in željah, da boste lahko šle naprej. To je tudi čas, da usmerite energijo vase. Le pazite, da ne postanete sebične do drugih. Sedaj boste lahko bolje razumele svoja čustva in tako boste lažje krmarile skozi življenje naprej. 

ŠKORPIJONKE

Ali se počutite ujete kje v svojem poklicnem življenju? Ta luna pade v vašo deseto hišo, ki vlada službi, delu, dosežkom, ugledu pa tudi očetu. Morda je sedaj pravi čas, da razmislite o tem, ali vaše delo služi vašemu višjemu namenu oz. kaj bi lahko na tem področju še spremenile, prestrukturirale. Vzemite si čas, da se lotite kakršnih koli težav na svojem delovnem mestu in razmislite o tem, kakšen vtis želite pustiti na svetu. Čas je, da se odločite, katero pot želite ubrati. Morda ne bo nič narobe, če posvetite nekaj časa tudi vašemu odnosu z očetom. 

Če sta rojena v teh dveh znamenjih, bo leto 2022 leto vajine ljubezni (obeta se vama sreča na vseh področjih!)

VODNARKE

Vaši odnosi so med to luno na "goreči" tapeti. Čeprav se morda počutite neprijetno zaradi visoke čustvene energije, je pomembno, da se izognete nepotrebnim konfliktom in obsojanju drugih, ter se raje osredotočite na svoje lastno čustveno delo, ki je potrebno za ohranjanje zdravih odnosov. Vzemite si čas, da razmislite o svojih potrebah v odnosih in se resnično poglobite v razpoke svojih čustev. To je čas, v katerem boste podrobno ocenjevale svoje odnose in se odločale, koga še želite obdržati v svojem življenju. Pa vendar naj fokus ostane na spreminjanju sebe. 

Povzeto po: bustle.com 

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia