Preveri, kaj ti tokrat napoveduje veliki tedenski horoskop (od 14. do 20. februarja)

Za številna znamenja je to teden velikih odločitev, ki bodo v tvoji prihodnosti pustile velike posledice. Preveri, na katerih področjih moraš v teh dneh biti še posebej pozorna. 

Preveri, kaj ti tokrat napoveduje veliki tedenski horoskop (od 14. do 20. februarja) (foto: Profimedia) Profimedia
14. 2. 2022

OVEN 

Situacije, ki vam do sedaj niso najbolj dišale, vas bodo v začetku tedna močno zamikale. Motivacijo vam bo dodal tudi pogovor z nekom, ki vas bo z veseljem spodbujal k temu, da naredite odločilen korak. Dobre lastnosti bodo prišle do izraza v situacijah, ko se bo potrebno prilagoditi.  Na ljubezenskem področju boste postavljeni pred dejstva. Zadnji dnevi tedna pa bodo čas, ko se boste odločali kaj bi moral nekdo spremeniti, če želi, da mu še naprej sledite.

BIK

Lotiti se morate nečesa, kar je povezano s pomembnimi premiki. Proučite situacijo, ne zaletavajte se, saj se lahko zaradi napačnega koraka znajdete v težavah. Pomagajo vam lahko določene izkušnje in prepričanje, da boste zadevam, ne glede na vse, kos. Konec tedna se umika tudi negotovost, ki vas je v preteklem obdobju zavirala in omejevala. Če si želite zagotoviti si nekaj trenutkov umirjenosti v samoti, si brez slabe vesti privoščite umirjene trenutke. 

DVOJČKA

Kljub prazniku zaljubljenih boste v začetku tedna nekoliko zmedeni, še posebej na področju čustev, kjer vam določene stvari niso jasne. Tudi na področju kariere se boste sredi tedna, ko nastopi Polna luna težje zbrali, čeprav vas čas priganja in delo se vam kopiči, kar vas notranje močno vznemirja. Nase boste brez pomisleka prevzeli odločitev, ki ni enostavna. Čim prej se soočite z nastalo situacijo in poglejte resnici v oči.

Če sta rojena v teh dveh znamenjih, bo leto 2022 leto vajine ljubezni (obeta se vama sreča na vseh področjih!)

RAK

Previdni bodite v tednu pred vami glede finančnih zadev, potrebno bo narediti boljši načrt.  Prijetno se bo v četrtek, ko bo vpliv Polne lune za vami nasloniti in spremljati, kako se stvari odvijajo po vaših načrtih. Prihajata hitra in topla energija, ki podpira vašo aktivnost, rešila pa vas bo pred številnimi zapleti v odnosih. Od zmage na osebnem področju vas loči le nekaj majhnih korakov. V ospredju bo v nedeljo razumsko ocenjevanje zadev.

LEV

V začetku tedna bo na prvem mestu ljubezen, ki jo boste prisrčno poudarjali. Nato se boste v sredo, ko nastopi Polna luna usmerili v karierne odločitve. Vse si želite podrobno pregledati in preizkusiti, preden boste vklopili zeleno luč. Najprej boste zmedeni, potem se boste končno sestavili in naredili pravi korak. V nedeljo boste deležni veliko prijetnih komplimentov, ki vas bodo dvignili. Privoščili si boste krajši oddih v naravi, ki vas bo napolnil z energijo.

DEVICA 

V teden se boste podali nemirni in neučakani, posebno glede delovnih nalog, ki se vlečejo že nekaj časa. Namesto da bi se obremenjevali, se boste z veseljem obrnili k romantični priložnosti. Kljub pozitivnem razpoloženju si vzemite v zadnjih dneh tedna nekaj časa tudi za urejanje pomembnih zadev, povezanih z domom. Napetosti se bodo v nedeljo, ko bo razpoloženje nihalo odražale v ljubezenskih odnosih, ki ne bodo najbolj harmonični.

TEHTNICA

Na praznik zaljubljenih se boste vezani pogovarjali o večjih skupnih načrtih. Poslovna plat vas tokrat niti ne bodo preveč zanimala. Samski boste deležni simpatičnega povabila, ki se mu  boste z dobro voljo odzvali. Denar, ki ste ga dodatno zaslužili bo kmalu skopnel, kar vas lahko konec tedna notranje močno obremeni. Razmišljali boste preveč sproščeno, da bi lahko naredili kakšne dober načrt varčevanja v prihodnjem obdobju.

ŠKORPIJON

Valentinovo nosi s sabo strastno energijo, ki vas bo razvedrila, še posebej če ste vezani. Samo strast pa ne bo dovolj, postopoma boste želeli priti do odgovorov, povezanih z razmerjem. Nikar se ne bojte, če situacija na področju kariere ni najbolj rožnata, saj počasi z vztrajnim pristopom prihajate v čas realizacije na tem področju. Najprej pa se rešite zoprne misli, ki vam krade energijo ter vas posledično vodi v nezadovoljstvo.

STRELEC

Če boste na praznik zaljubljenih hoteli pritegniti pozornost nekoga posebnega, ne oklevajte in sami naredite prvi korak. V tem trenutku je priporočljivo, da pustite dogodkom, naj gredo svojo pot. Bolj ko boste želeli in poskušali vplivati nanje, slabše bo. Konec tedna boste vedno bolj optimistični, celo glede stvari, ki so vas nekoč dolgočasile ali posebno močno obremenjevale. Družina bo tista, ki vam bo v nedeljo nudila prijetno zavetje. 

Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, so daleč najbolj odštekane (prav nič jih ne briga, kaj si mislijo drugi)

KOZOROG

V začetku tedna si boste želeli predvsem čarobnih trenutkov povezanosti. Ideje se bodo vrstile, misli bodo obarvane s čustvi. Z veseljem se boste tokrat celo izpostavljali, kar običajno ni v vaši navadi. Na ljubezenskem področju se boste morali precej potruditi, da boste dosegli bolj intenzivno povezavo. Najprej bodite bolj zadovoljni s seboj in samozavestni, potem pa lahko konec tedna brez slabe vesti spremenite svojo taktiko. 

Veliki mesečni horoskop za februar 2022 ❤️ (to je mesec novih priložnosti, preveri, kje čakajo tebe)

VODNAR 

Zaradi vpliva Polne lune boste sredi tedna občutili v sebi krivdo, ki bo tesno povezana s preteklimi. Želeli si boste sprememb, bodisi na področju ljubezni ali kariere. Hitreje in bolj odločno se boste v četrtek pomikali naprej. Obnovite energijo in okrepite zdravje za prihajajoče obdobje. V soboto in nedeljo boste bolj praktični, zato ne boste dovolili, da vas zavedejo čustva. Pričakovanja in zahteve drugih bodo manjše breme, samo z govorjenjem ne boste uspeli.

RIBI

Počutje bo v tednu pred vami stabilno in počasi se boste od petka dalje, ko Sonce prehaja v vaše znamenje sestavljali. Doživeli boste presenečenje, ki bo izjemoma zelo pozitivno, vendar ne pozabite, da je lahko sreča kratkotrajna. Na ljubezenskem področju pričakujte v soboto in nedeljo toliko lepih misli, da se lahko pojavi dvom, ali so sploh resnične. Želeli boste delovati v lepi luči ter upali, da vas bodo opazili prav vsi, ki bi jih radi očarali. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia