LJUBEZENSKI horoskop za SEPTEMBER: Ljudem, rojenim v TEM znamenju, se obeta SREČA

Za navdih si poglejmo ljubezenski horoskop za mesec, v katerega smo pravkar vstopili. 

LJUBEZENSKI horoskop za SEPTEMBER: Ljudem, rojenim v TEM znamenju, se obeta SREČA (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo splet) Profimedia, Obdelava: Cosmo splet
1. 9. 2021

OVEN

September vas bo na svoj način na ljubezenskem področju postavil na realna tla. S Soncem v znamenju device se boste v prvi polovici meseca veliko lažje soočali s težavami v odnosih. Tudi če vam nekaj stvari malce uide iz nadzora, se s tem nikar preveč ne obremenjujte. Tisti, ki se že dolgo nahajate v razmerju, boste prišli do določenih zaključkov, povezanih s samim sabo, kar vas lahko privede do tehtnih premikov v sebi. Nikar pa se ne predajajte malodušnosti in nezainteresiranosti. 

BIK

Morda lahko pričakujete nekaj čustvenega nezadovoljstva, povečane občutljivosti ali manjših težavic, ki bi jim bilo dobro nameniti več pozornosti. Ohranite svojo samozavest, tudi, ko boste podvomili vase. Ne bodite razočarani, če se vam bodo zadeve iztekle v popolnoma drugi smeri, kot predvidevate. Sedaj je čas, da poveste svoje mnenje, saj boste deležni podpore Marsa, ki bo podkrepil vašo strast in vam dodal kanček samozavesti, s katero boste lahko lažje v pogovorih reševali težave. 

DVOJČKA

Tisti dvojčki, ki ste samski, se boste v prvih dneh septembra, ko se bo Merkur nahajal v tehtnici, najverjetneje vrteli v novih krogih poznanstev. Vsem dvojčkom pa bo v odnosih sproščena komunikacija dajala moč. Ne analizirajte preveč čustvenih zgodb, ki so za vami, saj bi s tem še vedno ostajali v preteklosti. Iz njih potegnite lekcije in bodite v trenutku. Venera v znamenju škorpijona bo v drugi polovici meseca poskrbela, da bo na ljubezenskem področju bolj intenzivno.

HOROSKOP: Moški, rojeni v teh 4 znamenjih, so daleč najbolj LJUBEČI partnerji

RAK

V september boste morda stopili nekoliko obremenjeni sami s sabo. Na pomoč vam bo priskočil Mars v znamenju device, ki vam lahko pomaga najti odgovore na vaša vprašanja. Ne bodite odklonilni, saj bi se lahko na ta način nakopičile ovire v komunikaciji. Samskim bodo najbolj na kožo pisana srečanja, ki se bodo vrstila v zadnjih dneh meseca in bodo od vas zahtevala nekaj prilagajanja. Morda se boste proti koncu meseca usmerili v nekaj, kar se vam je še pred kratkim dozdevalo popolnoma neizvedljivo.

LEV

V prvih dneh septembra boste znali poskrbeti zase, se postaviti na pravo mesto in zahtevati od ljubljene osebe odgovore na svoja vprašanja. Čas je tudi za več razigranosti. V sredini septembra boste imeli občutek, da bi z veseljem odšli daleč stran. Najbolj stresen pa je lahko občutek, da vas nihče ne upošteva. Počakajte na priložnost, ki vas bo prepričala, da delate in razmišljate v pravi smeri. Potrebujete samo še pogum in manjši zalogaj tveganja, ki bo s pomočjo Venere v škorpijonu omogočil razvoj strastne situacije.

DEVICA

Čeprav ste se odločili narediti spremembo na področju odnosov, ne bodite presenečeni, če se bodo zadeve ves čas zapletale in se oddaljevale. Čas, obarvan s Soncem v vašem znamenju, vam lahko prinaša manjšo nevihto in nejasnosti v odnosih. Strasti bodo razburkane, vendar se bodo do konca septembra tudi polegle, zato se ne obremenjujte preveč. Vse mine. Ne bodite preglasni in agresivni. Poskusite delovati bolj diplomatsko. Z energijo Sonca v znamenju device se končno približujete svojemu cilju, povezanemu s čustvenim področjem, kjer že nekaj časa niste najbolj zadovoljni.

TEHTNICA

V odnosu z ljubljeno osebo boste v prvih dneh septembra, ko se boste težko izognili vplivu Sonca v devici, nekoliko nepotrpežljivi, saj še vedno ne najdete pravih odgovorov, s katerimi bi se lahko usmerili naprej. Poskusite z malce drugačnim pristopom. Ljubezen bo dobila lepšo podobo v zadnjih dneh septembra. Prešli boste v obdobje, ko vam bo iskrenost zelo pomembna. Samski bodite bolj prodorni in si v zadnjih dneh septembra, ko boste zelo pogumni, drznite narediti kakšen korak izven svojih začrtanih okvirjev. Ne bojte se, da ne bi bili sprejeti.

Astro: Stvari, ki bi jih tvoje znamenje reklo na zmenku (ker so 100-odstotno ti)

ŠKORPIJON

Več miru in stabilnosti prihaja na ljubezenskem področju v sredini meseca. Dobrodošel bo tudi pogovor, ki vas bo vzpodbujal pri novih odločitvah in idejah. V zadnjem delu septembra vas bo ščitila Venera, ki vam bo omogočila več svobode, strasti, zadovoljstva in hkrati tudi napetega vzdušja. Čutili boste, da morate poskrbeti zase in se v določeni situaciji nekoliko bolj izpostaviti. Ponosni boste ugotovili, da zmorete zadovoljiti različne interese.

STRELEC

Najboljšega počutja boste deležni takrat, ko boste imeli na vsakem koraku občutek, da ste zelo zaželeni ter spoštovani. Poskusite se pogovoriti o stvareh, ki vam še niso popolnoma jasne, saj imate že nekaj časa občutek, da nekod do vas ni najbolj iskren. Končno boste na ljubezenskem področju nehali komplicirati in nergati. Vezani se boste v zadnjih dneh septembra, ko bo Sonce v tehtnici, odlično počutili, saj boste končno dobili občutek, da sta kompatibilna. Pričakujte ugodne rešitve in veliko spontanih pogovorov.

KOZOROG

V odnosih boste precej nepopustljivi, predvsem zato, ker je na drugi strani nekdo, ki po vašem mnenju le govori, brez očitnih rezultatov. V času s Soncem v znamenju device imate odlične možnosti popeljati odnos, v katerem se nahajate, višje. Vzpodbujal vas bo tudi vpliv Venere, ki bo prekinila vaše sanjarjenje in vas usmerila v bolj tehtna izhodišča. Pazite, kako boste v zadnjih dneh septembra odreagirali, saj lahko to zaznamuje dogodke v prihodnjem obdobju. Nekdo vam bo končno odgovoril na pravi način, kar vam bo ponovno povrnilo upanje.

VODNAR

Utrnilo se vam bo nekaj nenavadnih zamisli, ki jih lahko z ljubljeno osebo skupaj udejanjita. Merkur v tehtnici bo poskrbel za več spontanosti in razigranih doživetij. Na ljubezenskem področju boste končno pripravljeni tvegati in skoraj zagotovo vam je zagotovljen uspeh, ki vam bo veliko pomenil. V drugi polovici septembra boste stopili stopničko višje na zasebnem področju, kar vas bo popeljalo v odlično počutje ter bolj stabilna čustva. Tokrat boste delovali brez kančka slabe vesti, prepričani, da si srečo v ljubezni resnično zaslužite.

RIBI

Nikar ne držite v sebi stvari, ki vas obremenjujejo, pogovorite se s tistimi, ki so vpleteni v vaš čustven vrtinec. Ljubezenska plat se bo še dodatno izboljšala v zadnjem delu meseca, ko se bo Sonce nahajalo v znamenju tehtnice. Veliko lažje vam bo, če boste gledali nase in si ne boste dovolili, da ostali manipulirajo z vami. Na zasebnem področju se vam odpirajo poglavja, ki vam na prvi pogled ne bodo všeč, po tehtnem razmisleku pa boste ugotovili, da vam lahko dolgoročno prinesejo koristi.

Prirejeno po: horoskop.si/Sensa.si

Astro: Osebe, rojene v TEM znamenju, se resnično BOJIJO LJUBEZNI