Astro: Osebe, rojene v TEM znamenju, se resnično BOJIJO LJUBEZNI

Se ti v ljubezni zmeraj ponavlja ista zgodba? Morda pa je kriv horoskop ... 😳

Astro: Osebe, rojene v TEM znamenju, se resnično BOJIJO LJUBEZNI (foto: Profimedia) Profimedia
27. 8. 2021

Nekateri ljudje že od nekdaj sanjajo o pravi in resnični ljubezni ter komaj čakajo, da spoznajo posebno osebo, s katero bodo preživeli preostanek svojega življenja.

No, po drugi strani pa obstajajo tudi takšni, ki se bojijo zaljubiti. Bojijo se biti ranljivi. Strah jih je zlomljenega srca in pravzaprav vsega, povezanega s tem nežnim, a močnim čustvom.

Te osebe so običajno rojene v enem od teh treh znamenj:

LEV

Osebe, rojene v znamenju leva, so samozavestne in prepričane vase, a vendar se bojijo zlomljenega srca. Ljudem nikoli v popolnosti ne verjamejo in se jim ne predajo z vsem svojim srcem.

TO astro znamenje zaradi svoje TRME doseže vse, kar si zaželi (HOROSKOP)

DEVICA

Device se na smrt bojijo zaljubiti. Imajo namreč težave z zaupanjem in ves čas čutijo, da jih bo druga oseba izdala ali pa se poigrala z njihovimi čustvi. Zaradi tega se raje "držijo nazaj", ko začutijo, da do nekoga začnejo razvijati globoko naklonjenost.

STRELEC

Znano je, da so osebe, rojene v znamenju strelca, pustolovsko naravnane. A ko govorimo o ljubezni, so popolno nasprotje od tega – boječe in zadržane. Ne zaljubijo se tako lahko in zmeraj pazijo, da zaščitijo same sebe.

Po predlogi Samarpite Yashaswini 

Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, nikoli ne pozabijo svoje prve ljubezni