Jutri prihaja SUPER polna luna, in na TA 3 znamenja bo imela daaaaleč največji vpliv

Jutrišnja polna luna bo TEM 3 znamenjem prinesla nelagodje in nove težave. Preveri, če si med znamenji, katerim jo bo zagodla tokrat.

Jutri prihaja SUPER polna luna, in na TA 3 znamenja bo imela daaaaleč največji vpliv (foto: Profimedia) Profimedia
13. 6. 2022

V torek, 14. junija, luna preide v filozofskega strelca in nas navdihuje, da razširimo svoja obzorja in se podamo na pustolovščino. 

To je za vse obdobje visoke energije, intenzivnosti in čustvene preobčutljivosti. Nekaterim znamenjem pa bo lahko prinesla malce nelagodja, vendar jim bom s tem zgolj pomagala, da se približajo svoji resnici. 

Polna luna junija 2022 nas navdihuje, da tvegamo in raziskujemo nova področja.  Tista zodiakalna znamenja, ki bodo najbolj pod vpliom te lune, pa bodo ugotovila, da je za dosego ciljev treba izstopiti iz svojih con udobja in tudi žrtvovati nekatere svoje stare navade.

Ta luna je torej namenjena novim širjavam in raziskovanju, kar lahko za nekatere promeni precej intenzivno potovanje. To so... 

BIK

Pripni se, ker je pred tabo razburljiva vožnja. Čas je za poravnavo dolgov, ne le finančnih, tudi tistih iz tvojih bližnjih odnosov. Razmisli o svojih lekcijah, katere te partnerski odnosi učijo. Morda dobiš kakšen nov uvid, kako se premikati naprej skozi zapletene odnose. Zaupaj, da bo vse v redu. 

Horoskop: Ugh! To astro znamenje se neprestano PRITOŽUJE (res težko ga je poslušati)

RAK

Čeprav se ti bo morda zdelo, da bo ta polna luna hitro minila, je to odličen čas, da se upočasniš in razmisliš o svojem osebnem zdravju. Se ti zdijo tvoji dnevni rituali monotoni? Strelčeva energija te lune lahko popestri stvari tako, da te navdihne, da svoji rutini dodaš inovativne novosti. Pričakuj, da boš končala nekatera stara poglavja v tvojih prijateljstvih in preteklih zamerah. Čas je za sprejemanje pomembnih odločitev in nove začetke. Poskrbi zase, če te bodo preplavila močna čustva. 

ŠKORPIJON

Škorpijoni, ta luna pretresa vaš občutek varnosti, zato se boste morda počutili negotovi ali zaskrbljeni zaradi stvari, ki bi lahko ogrozile vašo stabilnost. Čustveno nabita energija polne lune v kombinaciji s strelcem lahko vpliva na tvoje občutljive točke. Ne zadržuj solz. Skrivnosti prihajajo na dan in mariskaj pomembnega se lahko razkrije med to polno luno. Če se v tem času počutiš izčrpana ali preobremenjena, je v redu, da se zapreš vase in za nekaj dni postaviš svoje življenje v način "ne moti", da se osvežiš.

Tvoj VELIKI tedenski horoskop: TO te čaka med 13. in 19. junijem 2022 (ljubezen, delo, sreča, zdravje)

Vas zanima, kaj točno prinaša SUPER POLNA luna tudi drugim znamenjem? Vse o tem si lahko preberete TUKAJ.

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia