Tvoj VELIKI tedenski horoskop: TO te čaka med 13. in 19. junijem 2022 (ljubezen, delo, sreča, zdravje)

Kaj ti za ta teden napovedujejo zvezde? Preveri in se pripravi! 

Tvoj VELIKI tedenski horoskop: TO te čaka med 13. in 19. junijem 2022 (ljubezen, delo, sreča, zdravje) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 6. 2022

OVEN

Kljub notranji napetosti, ki jo bo povzročil vpliv Polne lune se boš počutila zelo učinkovita ter sposobna napredka. Osredotočena boš na poslovne premike in imela boš dobre možnosti uresničiti sanje. Po daljšem razmisleku boš spoznala, da obstajajo tudi druge poti, ki so veliko lažje in morda tudi bolj donosne. Samozavest ti bo proti koncu tedna v pomoč, ne glede na to pred kakšnim izzivom se boš znašla. Na področju ljubezni boste usmerjena v spontane rešitve.

BIK

Glede čustev se ti v začetku tedna zaradi Merkurja, ki prehaja v znamenje dvojčkov obeta kaos, saj preveč nihaš in dvomiš. Skozi soočanje s svojimi negativnostmi se boš znala približati pravi resnici. Ne pozabi na ljubljeno osebo, ki si bo zaželela, da se intimni trenutki stopnjujejo. Konec tedna boš velikopotezno in drzno vztrajala pri doseganju ciljev v družinskem krogu. Zaupaj brez pomislekov in zadovoljstvo končno zopet prihaja v tvoje naročje. 

DVOJČKA

Zaradi vpliva Polne lune boš v torek utrujena in molčeča. Naredi kljub nihanju v razpoloženju nekaj pomembnega brez odlašanja in se ne zanašaj na dejstvo, da gre samo za trenutno situacijo. Pri pomembnih nalogah pokaži, da nikakor ne nameravaš odnehati. Bolj težko se boš proti koncu tedna, ko se bo ego dvignil nad površje prilagodila na situacije, saj bodo nejasne. Kljub temu se zadrži in se na provokacije raje ne odzivaj.

RAK

V začetku tedna boš kljub energiji Polne lune zadovoljna, saj ne boš dovolila, da bi se vse kar je pomembno ustavilo le zaradi nesporazuma. Plod tvoje vztrajnosti bodo zaključene naloge, zato boš ponosna nase. Osebno področje bo proti koncu tedna napeto, saj se bližajo neljube spremembe, ki bi se jim najraje izognila. Bodi v soboto in nedeljo bolj strpna in kontroliraj svoje zahteve. Rešila te bo zmernost, s pomočjo katere lahko rešiš vse skupaj na lažji način. Odloči se, prej kot bo prepozno. 

Horoskop: Ugh! To astro znamenje se neprestano PRITOŽUJE (res težko ga je poslušati)

LEV

Če nisi prepričana, kako bi se odločila, je svoje mnenje v torek, ko se te bo dotaknil vpliv Polne lune bolj modro obdržati zase. Spomnila se boš, da ti določeni ljudje lahko pomagajo urediti sporne zadeve, razveselilo te bo tudi dobro sodelovanje, ki bo potekalo v prijetnih okoliščinah. Proti koncu tedna pričakuj nekaj manjših predsodkov, čeprav se boš trudila ustvariti boljši vtis. Na ljubezenskem področju ne boš želela razkriti vseh čustev, kar bo nekoga zmotilo.

DEVICA

Ponudila se ti bo priložnost, pričakuješ lahko tudi nove zanimive smernice. Na kariernem področju boš sposobna bolj odgovornih korakov, s čimer boš razveselila tudi sodelavce. Delovala boš umirjeno, saj se bo vse skupaj odvijalo vsaj približno v smeri, ki si jo načrtovala. Proti koncu tedna boš zaznala hladnost na zasebnem področju, kar te bo postavilo v zoprn položaj. Dovoli si v nedeljo, da se čustva razbohotijo v spontani smeri. 

TEHTNICA

Stori s pomočjo Merkurja, ki v ponedeljek prehaja v znamenje dvojčkov konkretne korake, natančnost in vztrajnost se ti lahko obrestujeta. Čeprav te bo določena besedna fraza sredi tedna morda zadela v živo, jo sprejmi brez kakšnih slabih namenov. Zaupaj v soboto, ko boš še bolj sproščena vase in v svoje sposobnosti ter okrepi domače okolje z ugodno energijo. Mlajši te bodo potegnili v svet igrivosti.

ŠKORPIJON

Zaradi vpliva Venere v biku boš začutila optimizem, ki ti bo omogočil nadaljevanje prijetne zgodbe. Naj te ne bo sram izraziti svojih čustev, saj se bo vse razvijalo v strastni smeri. Nekoliko te bo na področju dela skrbelo, kako se boš v težji situaciji prilagodila. Vznemirilo te bo dejstvo, da moraš nekaj čim prej zaključiti, kar ti bo onemogočala strastna energija, povezana s prijetnimi rečmi. Bolj kot boš iskala kompromis, težje bo vse skupaj razumeti. 

STRELEC

Nekaj te muči in ti niza dvome, zato je priporočljivo, da že v ponedeljek, ko bo luna v tvojem znamenju spregovoriš in prekiniš negotovost. Ne boš preveč analizirala, saj imaš občutek, da bo čas naredil svoje. Stvari se v drugi polovici tedna ne bodo razvijale tako hitro kot bi želela, vendar se boš znala zadržati in počakati na ugoden trenutek. Dokazala boš, da se v tebi skriva tudi potrpežljivost, kar lahko nekoga močno preseneti. Zlobni jeziki bodo končno zavili v drugo smer. 

Astro: Osebe, rojene v TEH znamenjih, ne oprostijo zlahka

KOZOROG

Z Venero, ki se sprehaja v znamenju bika se ti obeta rešitev na področju čustev, ki vsekakor prinaša dobre iztočnice. Vse kar moraš storiti je, da slediš svojemu srcu, ter da izražaš to kar čutiš v notranjosti. Poskusi proti koncu tedna na kariernem področju brezhibno opraviti tisto, kar se od tebe pričakuje, saj bo časa vedno manj. Preden narediš v soboto usodni korak si vzemi nekaj časa, ter zastavi vprašanje, ki te bega v notranjosti. Pred tabo je izredno pozitiven vikend.

VODNAR

V ponedeljek, ko bo luna v strelcu boš obljubila nekaj lepega, zato na področju čustev ne razmišljaj o morebitnem nesporazumu. Na področju kariere boš pogumna ter ambiciozna, ustvarjala boš popolnost in se odpravila naprej po svoji poti. Poskusi v soboto v zadevi, ki je skozi teden nisi rešila še enkrat, posebno če nečesa nisi razumela na pravi način. V soboto in nedeljo boš izredno sproščena, saj ti bo družba določenih ljudi zelo naklonjena.

RIBI

V teden se boš zaradi vpliva Polne lune podala obdana z raznimi nejasnostmi, ki se bodo dotikale vseh področij. V ljubezni si že nekaj časa bolj otopela, zato storiš nekaj spontanega. Prišla boš do spoznanja, da do nekoga, ki je želel le dobro nisi ravno najbolj pozitivno odreagirala. Popravi zadeve in povej kar čutiš v notranjosti, dokler je še čas. V družinskih odnosih boš konec tedna trdna in pogumna. Nadaljevalo se bo nekaj, kar je pred kratkim obtičalo na mrtvi točki.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si