Jutri prihaja MLAJ, ki bo na 3 znamenja zelo močno vplival (na udaru so njihove FINANCE)

Prihaja mlaj v levu, ki velja za kralja drame. Preveri, če tudi ti spadaš med ljudi, ki bodo ob tem mlaju čutili pretres na področju svojih financ. 

Jutri prihaja MLAJ, ki bo na 3 znamenja zelo močno vplival (na udaru so njihove FINANCE) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 7. 2022

Luna se bo 28. julija podala v izjemno samozavestnega leva, navdihnila naša ustvarjalna prizadevanja in nas opominjala, da je v redu imeti zdravo mero poglobljenosti vase. Lev ima rad užitek in nas opozarja, da stvari ne jemljemo preveč resno. Najbolj uživa, ko je v središču pozornosti. Je sicer tudi kralj drame, ki rad pretirava in ima lahko težave z egom. 

Teh 21 znakov jasno in glasno razkriva, da fant, ki ti je všeč, prav tako sanja tebe (če si se morda spraševala)

Julijski mlaj spremlja intenzivna konjunkcija med uporniškim Uranom in trdoživim Marsom. Ta tranzit vpliva na finance, zato se priporoča malo več pozornosti na porabo denarja.

Na ta znamenja bo TA mlaj imel daleč največji vpliv:

BIK

Bikica, lahko te "premetava". Vpliv mlaja prinaša občutek doložnosti, da zaščitiš sebe in svoje ljubljene. Ta obrambna energija, s katero želiš zavarovati svoje bližnje se lahko tudi spremeni v aroganco. Izogibaj se zapiranju v "svojo jamo" in poskusi biti odprta za nove priložnosti, ki te morda poskušajo doseči, tudi če se sprememba na začetku zdi neprijetna. Predvsem je pomembno, da učinkovito komuniciraš s svojimi bližnjimi. 

Običajno udobje ti tokrat morda ne bo zagotovilo varnosti, ki jo trenutno iščeš. Če lahko izkoristiš te energije leva, ki odpirajo srce, in sprejmeš nove izzive, ki jih bo prinesla ta luna, ti bo v naslednjih nekaj tednih lažje razumeti, zakaj so bile potrebne določene spremembe. Bodi pozorna na svoj način komunikacije - z njim lahko ustvariš občutek varnosti, ki ga sedaj potrebuješ. 

LEV

Vse oči so trenutno uprte v tebe - tako, kot ti je všeč! Mlaj spodbuja tvoj občutek samega sebe in podpira tvojo samozavestno energijo. Toda preden skočiš v neka nova dejanja, boš morda želela imeti dobro odprte oči. V času mlaja bo še bolj poudarjen vpliv podzavesti na tvoje vedenje. 

Lev je junaško znamenje, a zaradi te lune se boš počutila še bolj drzno in pogumno kot običajno. Ker pa se konjunkcija Marsa/Urana dogaja v tvoji hiši kariere in javnega ugleda, usmerja tvojo pozornost v področje poklica. Kakšni so trenutno tvoji poklicni odnosi? Pomembno je, da deliš svojo luč in si timski igralec. 

VODNAR

Tvoje ljubezensko življenje je sedaj v središču pozornosti. Ko se tvoje sestrsko znamenje Lev premakne v tvoje področje odnosov, se lahko zgodi marsikaj. Morda spoznaš novo osebo ali pa v trenutnem razmerju doživiš močan naval romantike. 

Ne glede na status tvojega razmerja bo čutna vročina lahko prinesla nekaj drame. Glede na to, da se konjunkcija Marsa/Urana dogaja v tvoji četrti hiši, lahko pride tudi do kakšnega konflikta med tvojim partnerjem in njihovim domom ali družinskim življenjem. Trenutno si je pomembno prizadevati za ravnovesje in ne pozabi najti dobre plati v slabih situacijah. Poskrbi tudi za svoje zdravje in dobro počutje. Odpočij si. 

ASTRO: Preveri, kaj se tvojemu znamenju obeta v drugi polovici 2022 (eno znamenje čakajo velike preizkušnje)

Vir: bustle.com

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia