Astro: Preveri, koliko otrok bi morala imeti (glede na svoje znamenje)

Škorpijonke vsekakor čaka zanimivo družinsko življenje, kaj pa velja za ostala znamenja?

Astro: Preveri, koliko otrok bi morala imeti (glede na svoje znamenje) (foto: Profimedia) Profimedia
20. 7. 2022

OVEN: Mama bojevnica z veliko otroki

Ovnice lahko imajo veliko otrok. Tri, štiri ali celo več? So nekoliko impulzivne, zaljubijo se v prvega dojenčka in ne morejo nehati.

A vendar ti ni treba skrbeti, saj si po naravi zelo borbena in imaš vse, kar je potrebno, da se uspešno spopadeš s starševskimi izzivi. Si močna in sigurna ter neodvisna, hkrati pa malo tudi diva. To, da si mama, ne pomeni, da boš izgubila sebe. Zavedaš se, da moraš svoje življenje ločiti od starševskega. Prav tako boš želela, da imajo tvoji otroci svoje življenje, ko odrastejo, zato je mala verjetnost, da boš postala tiste vrste starš, ki mora vse nadzirati.

BIK: Resna mama dveh otrok

Zvezde narekujejo, da bi potrpežljiva in skrbna bikica morala imeti dva otroka z majhno razliko vletih. To je zanjo dovolj, saj je sicer lahko preobremenjena. Ko gre za starševstvo, zna ohranjati dobro razmerje med zabavo in odgovornostjo, a ko je potrebno, zna biti tudi resna. Ko svojemu otroku reče, da mora dvakrat pogledati, preden prečka cesto, jo upošteva. No, ko prispe na drugo stran, se bikica sprosti in uživa.

Stoji trdno na tleh, pa vendar se ne boji občasno z otroki skočiti v blato. Na srečo mama bikica previdno porablja denar in ga ne bo namenila ničemur, kar ni potrebno. Svojega otroka vzgaja tako, da spoštuje avtoriteto in se lepo obnaša.

DVOJČKA: Nepredvidljiva mama dvojčkov

Zvezde zate predvidevajo dvojčka (zanimivo, kajne?). Dvojčice imajo dve strani in veliko ljubezni za vse, kar je dvojno. So skrbne in rade v svojem otroku spodbujajo genialnost. Njihovi otroci znajo prvi brati in recitirati abecedo. Pa vendar si dvojčice ne smejo dovoliti, da jih prevlada nestrpnost. Njihovi otroci vedo, da z njimi nikoli ni dolgčas.

Dvojčica je kompleksna oseba in ima pogosto različna mnenja o eni stvari. Po eni strani je zelo stroga kar se tiče prehrane otrok, po drugi pa popolnoma sproščena, ko gre za vrsto glasbe, ki jo poslušajo. Morda jih celo sama odpelje v kakšen klub! Dvojčica vsekakor ni tradicionalna mama, njeni otroci pa obožujejo njeno strast in željo do življenja.

RAK: Predana mama dveh otrok

Rakice imajo materinski instinkt in ljubezen do starševstva vgrajen. Si pravzaprav mama vsem tvojim prijateljem in včasih se ti zdi, da si na tem svetu prav zato, da bi to tudi v resnici postala.

Uživaš v svojem domu in družinskih odnosih, zato nihče ne bo presenečen, če se boš svoje življenje odločila nameniti le otrokom. Pa vendar si nagnjena tudi k spremembam razpoloženja, zaradi česar je dobro, da je med tvojima otrokoma nekaj let razlike. Rakice imajo s svojimi otroki že od samega začetka globoko vez in želijo biti močno vključene v njihovo življenje, hkrati pa bodo naredile vse, da bodo imeli srečen in zdrav dom.

Astro: Osebe, rojene v teh znamenjih, se zelooo pogosto zaljubijo v svojega BFF

LEV: Strastna mama dveh do štirih otrok

Vsaka levinja potrebuje svoje levčke. Morda se ti dva ali celo štirje otroci zdijo veliko, ampak ne skrbi! Si odlična v početju več stvari hkrati, poleg tega pa si tudi zelo potrpežljiva. Imaš naraven materinski instinkt, ki bo premagal tvojo potrebo po samostalnosti.

Svojo neodvisnost boš prenesla tudi na svoje otroke. Levinje so strastne osebe, zato bodo takšne tudi v vlogi matere. S ponosom bodo vzgajale uspešne in sposobne otroke, ki jih bo navdihoval prav njihov lastni uspeh.

DEVICA: Urejena mama z enim otrokom

Roko na srce, sama dobro veš, da v določenih situacijah, pa tudi v starševstvu, lahko postaneš tesnobna in preveč pod stresom, zato je zate en otrok idealen scenarij. Tako se mu lahko v popolnosti posvetiš in uživaš v izkazovanju ljubezni in pozornosti.

Device imajo rade v svojem življenju red, in tako bo tudi v tem primeru. Pa vendar se znajo tudi sprostiti in uživati v igri z otrokom. Materinstvo je potovanje, polno pustolovščin in modrosti, in to prepričanje boš prenesla tudi na svojega potomca.

TEHTNICA: Uravnovešena mama dveh, štirih ali šestih otrok

Tehtnice imajo rade ravnovesje, pravičnost in enakopravnost. Prav tako so osebe, odprte za posvojitev, saj je njihovo sočutje neomejeno.

Potreba po ravnovesju se bo odražala tudi v starševstvu. Iskala boš mirno točko v materinstvu, in to tudi takrat, ko bo okoli tebe vladal kaos. Ko bodo v tvoje življenje prišli otroci, boš postala organizirana in boš spoštovala razpored. A pri tem nikoli ne boš pozabila vlagati tudi vase. Uživala boš v pomaganju in organiziranju njihovih življenj.

ŠKORPIJON: Ekscentrična mama z veliko otroki

Škorpijonki je všeč ideja, da bi vzgajala celo vojsko otrok, zvezde pa se strinjajo, da bi to nalogo odlično opravila. Si temperamentna, kar pa lahko pomeni le eno: imela boš dovolj ljubezni za vse svoje otroke. Imaš močno željo, da se obkrožiš z ljubljenimi.

Ko gre za starševstvo, znajo škorpijonke sicer biti nekoliko ekscentrične. Njihovo razpoloženje se hitro spreminja, otroci pa ne bodo zmeraj prepričani, ali naj "ostanejo" ali "pobegnejo". Pa vendar, ti boš zmeraj tu za njih, da jim boš krila hrbet. Svojo družino močno varuješ, kot vodno znamenje pa se boš hitro prilagodila materinstvu.

ASTRO: Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, so v zvezi vedno pripravljene na veliki korak

STRELEC: Mama pustolovka z enim otrokom

Strelke bodo imele enega otroka ali pa sploh nobenega (s čemer ni nič narobe, če se tako sama odločiš). Čeprav so izjemne mame, zaradi svoje pustolovske narave težko ostanejo na enem mestu, prav tako pa obstaja možnost, da se bodo nekoliko težje spopadale z zahtevami materinstva.

Pa vendar, v kolikor se odločiš svojega otroka ponesti s seboj na drug konec sveta, boš v tem izvrstna, tvoj otrok pa bo imel najlepše otroštvo. Si svobodnega duha, kar pomeni, da se boš morala kar precej prilagoditi, ko boš postala mama. Rada živiš v danem trenutku, deluješ impulzivno in verjameš svojim instinktom. Vzgoja otroka zahteva veliko energije in časa, zato je dobro, da si do sebe iskrena in si priznaš, ali si zares pripravljena na to predanost.

KOZOROG: Super mama treh otrok

Ti lahko narediš čisto vse! Vzgoja treh otrok z majhno starostno razliko, opravljanje gospodinjskih del in službe hkrati bo zate mačji kašelj. In ne skrbi, kaj kmalu se ti bodo pri opravilih pridružili tudi tvoji malčki.

Rada imaš strukturo in moč, kar pomeni, da nimaš težav z določanjem pravil in dajanjem težkih lekcij svojim otrokom. Kar pa ne pomeni, da ne znaš biti čustvena, ampak preprosto, da razumeš, da je starševstvo težko, nekdo pa to mora storiti.

VODNAR: Prilagodljiva mama z enim otrokom

Rada imaš pustolovščino in domišljijo. Pravzaprav v sebi skrivaš otroško energijo, zaradi katere se težko prilagajaš na materinstvo. Zvezde ti napovedujejo enega otroka, ki se mu boš lahko posvetila v popolnosti, ne da bi pri tem izgubila svojo domišljijsko plat.

Vodnarke so prilagodljive mame. Zanima jih čisto vse in pripravljene so preizkusiti prav vsak nasvet, da vidijo, kateri jim (in otroku) najbolje odgovarja. Ob vsem tem eksperimentiranju se v svoji vlogi odlično počutijo. Svojemu otroku nudijo neomejeno podporo in so prava zakladnica znanja. So predane, hkrati pa otroku dajejo potrebno svobodo, znajo pa biti tudi zelo spontane.

RIBI: Topla mama petih otrok

Škorpijonke, pazite se, saj bi vas lahko ribice premagale v tekmi z največ potomci. Kot ribe v naravi, se tudi to znamenje rado obkroži s svojo jato, zato mu zvezde napovedujejo vsaj pet otrok.

Si zelo čustvena in komaj čakaš, da boš imela svojo družino. Ko gre za starševstvo, si topla, a tudi rahlo perfekcionistična, zato bodo vse mame ljubosumne nate. Si mama, ki sledi modnim trendom, hkrati pa svojim otrokom nudi topel, ljubezni poln dom. S svojim sočutjem in eleganco boš vzor svojim otrokom, tvoja vrata pa bodo vedno odprta tako za družino kot sosede.

Po predlogi Miss Mama

Horoskop: Ženske, rojene v teh nebesnih znamenjih, uspejo kasneje v življenju