Horoskop: TAKO se tvoje znamenje sooča z koronakrizo (kako zelo resnično!)

Preveri, kako se tvoje znamenje sooča s trenutno situacijo in koronavirusom. Ovni, na primer, so dovolj pogumni, da ne d+podležejo ravno vsaki informaciji, ki jo preberejo. Pa ti?

Horoskop: TAKO se tvoje znamenje sooča z koronakrizo (kako zelo resnično!) (foto: pexels) pexels
30. 10. 2020

OVEN

Čeprav je oven velik optimist in flegmatik, se zna prilagoditi pravilom in dani situaciji. Njegov pogum pa mu daje moč, da ne podleže vsem negativnim informacijam, ampak jih zna najprej modro pretehtati in oceniti, ali so realne ali ne. 

BIK

Bik, eno izmed najbolj previdnih znamenj, situacijo z virusom jemlje zelo resno. V notranjosti ga sicer spremljajo občasni strahovi. Bik upošteva pravila in kolikor se le da ostaja doma, v svojem prijetnem in udobnem zavetju, kar njemu sploh ni težko.

DVOJČKA

Dvojčki so razigrani in včasih površni, vendar dobro vedo kakšna so pravila. Nič nimajo proti njim, vendar se jim vseeno kdaj zgodi, da doma pozabijo masko in se tega spomnijo tki pred vhodom v trgovino. Radi prebirajo razne informacije povezane z virusom in radi delijo tudi kakšne šale povezane z njim. 

TEM astro znamenjem se NIHČE ne more upreti (najbolj magnetična znamenja)

RAK

Raki imajo radi svoj dom in družino, zato jim ostati doma ne predstavlja nobene težave. Ker so izredno občutljivi, se veliko obremenjujejo s situacijo povezano z virusom. Večkrat jih je ob vseh informacijah tudi strah ali jih zajame tesnoba. 

LEV

Lev težko prenaša celotno situacijo povezano z virusom in prilagoditvami, saj njegovo življenje nikakor ni več takšno, kot ga je kralj lahko ustvarjal prej. Levi pogrešajo stike s prijatelji, saj jih zanje telefonski pogovori in internetni klepeti nikakor ne nadomestijo. Lev ima težavo, saj se v tem obdobju ne more tako izpostaviti, kot bi želel.

DEVICA

Devica, ki je previdna in že po simboliki najbolj povezana s čistočo in področjem zdravja, je pripravljena na to, da resnično upošteva vsa pravila. Sedaj še več čisti, pospravlja in razkužuje, včasih celo pretirava. Devica je tisti posameznik, ki v času virusa na doslednost in upoštevanje pravil opominja tudi druge.

TEHTNICA

Tehtnice se zelo dobro prilagodijo kriznim časom. Ker so bolj umirjene narave, jim to, da so več časa doma, ne predstavlja večjih težav, z veseljem vzamejo v roko kakšno dobro knjigo, v katero se končno lahko poglobijo, krasijo svoj dom ali naročajo lepe stvari preko spleta. 

Osebe, rojene v TEH astro znamenjih, TEŽAVE rešujejo z LAHKOTO (psihično najbolj močna znamenja)

ŠKORPIJON

Škorpijon verjame, da se lahko zaščiti pred boleznijo, če ohrani dober imunski sistem, zato se sedaj več ukvarja z vitamini in ustrezno prehrano. Ker je rad sam s sabo, mu to, da se ne more družiti s prijatelji v živo, niti ne predstavlja večje težave. Sicer pa ima nihanja; iz občutka, da bo vse vredu, se hitro znajde v manjši  paniki.

STRELEC

Strelec ni paničen, niti ni neodgovoren, ko govorimo o obdobju virusa. Ni pa mu vseeno, kaj se bo z njegovim zdravjem zgodilo. Strelec je zelo vitalen in skrbi za svoje telo, zato bo verjetno eden izmed tistih, ki skozi obdobje obolenj ne bo (vsaj ne predolgo) smrkal in kihal, ampak bo večinoma ostal v dobri kondiciji.

KOZOROG

Kozoroge pestijo v povezavi z virusom razni dvomi in strahovi, vendar tega na zunaj ne pokaže. Informacije, ki jih bere, dojema zelo resno, na lažne novice ne naseda, saj je zelo logičen in predvsem premišljen. Pravila dosledno upošteva in upa na najboljše.

VODNAR

Vodnarji so uporniki in ves čas prebirajo in raziskujejo razne informacije, ki jih potem prenašajo naprej. Malce dvomijo v vse, vendar vse skupaj, ko delujejo v realnosti, dojemajo resno. Največji problem zanje je, da se ne morejo v živo družiti s številnimi kolegi in prijatelji, ki jih običajno navdihujejo.

RIBI

Ribi je poglobljeno znamenje, ki je v času virusa eno izmed najbolj občutljivih. Strah, dvomi in občutek obupanosti lahko večkrat privrejo na dan. Situacija ruši njihove sladke sanje, zato težje ostanejo trdni in stabilni. Ribi pa so najboljši člen, ko je potrebno v krizni situaciji koga od bližnjih tolažiti ali spodbujati.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Pexels