Osebe, rojene v TEH astro znamenjih, TEŽAVE rešujejo z LAHKOTO (psihično najbolj močna znamenja)

TA 👇 astro znamenja so psihično NAJMOČNEJŠA! Spadaš med njih?

Osebe, rojene v TEH astro znamenjih, TEŽAVE rešujejo z LAHKOTO (psihično najbolj močna znamenja) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 10. 2019

Vsi mi imamo svoje načine, kako se spopademo s težavami, in včasih smo pri tem uspešni, drugič malo manj.

No, spodnjim znamenjem to uspeva praktično 100 % časa, in sicer tako:

STRELEC

Glede na to, da strelci ves čas živijo v svojem svetu, so zmožni graditi na svoji moči. Kot strelka zelo dobro predelaš informacije, ki so ti dane, in imaš veliko različnih mehanizmov, ki ti pomagajo pri spopadanju s stresom.

Če se znajdeš v neprijetni ali nevarni situaciji, boš hitro našla tudi pot iz nje. In to ti pogosto uspe storiti precej neopazno, tiho in enostavno.

OVEN

Kar ovni zelo dobro počnejo, je to, da se pogosto spravijo v nevarne situacije in iščejo najboljši možni izhod iz njih. S pomočjo nevarnosti, tako mentalne kot fizične, preizkušajo sami sebe in svoje zmožnosti. To je razlog, zakaj je oven tudi psihično najmočnejše znamenje izmed vseh.

Kot ovnica si neverjetno pogumna, zaradi česar ne boš samo preživela težav, ampak se boš s pomočjo njih celo razvila. Nesrečni dogodki, ki se ti dogajajo, povzročajo, da postajaš samo še močnejša. Po vsaki takšni neprijetni izkušnji se vedno lažje spopadaš s težavami.

LEV

Levom to z lahkoto uspe! Samo vprašaj jih in jih preizkusi! Kot levinji ti lahko uspe vse, in to mislimo čisto zares. Če se odločiš, da boš nekaj naredila oziroma rešila težavo, je zadeva že praktično narejena – saj boš to 100 % izpeljala do konca.

Imaš neverjetno psihično vzdržljivost in dosežki levov so navadno večinoma bolj mentalne in znanstvene narave, kot pa fizične. Želiš si biti v središču pozornosti, ampak da bi jo tudi zdržala, se dobro zavedaš, da moraš biti mentalno močna, če želiš zdržati pritisk in izpolniti obljube.

ŠKORPIJON

Škorpijoni imajo psihično moč sadista – noro in drzno. In škorpijoni v resnici tudi so največji sadisti izmed vseh astroloških znamenj, saj uživajo v povzročanju bolečine (ne nujno fizične).

A da bi uživala v bolečini nekoga drugega, moraš biti psihično fit, vzdržljiva in osredotočena ter dovolj zmožna, da se izogneš čustvom, jih zatreš. Šele nato lahko prevzameš vlogo zlobnega nadčloveka. Za to je potrebno veliko volje in talenta.

BIK

Biki so zelo odločni in glede na to, da so tudi zelo psihično močni, ni težko predvideti, da so zmožni pretrpeti veliko bolečine.

Trmasta bikica s polno energije si znana kot "sila narave", s katero se ni za igrati. Čeprav biki ne slovijo ravno po psihični stabilnosti, pa so zelo osredotočeni, odločni in vzdržljivi, ko to hočejo biti.

RAK

Rake pogosto vidimo kot slabotne, nežne dušice, ki ves čas obžalujejo svojo težko usodo. Z namenom, da bi obranila sebe pred svetom in neželeno usodo, kot rakica okoli sebe ustvariš ogromen obrambni zid.

Si fantastična posrednica ter odlično razmišljaš, načrtuješ, oblikuješ in organiziraš. Dobro veš, kako opraviti delo, ki ti je dano, še posebej takrat, ko so drugi prepričani, da tega ne zmoreš.

Vir: Viral Storm

Preberi še: TA tri astrološka znamenja imajo moč spremeniti svet ali pa Ženske, rojene v teh dve znamenjih, so daaaaaaleč najbolj PRIVLAČNE

Priporočamo tudi: Žensk, rojenih v TEH astro znamenjih, se moški najbolj BOJIJO (in TO je razlog, zakaj)