Horoskop Ovnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Energične Ovnice po horoskopu (21. marec – 19. april) se ponavadi zagledajo ali v po naravi sorodne junaške in ambiciozne moške, kakršni so Levi, ali pa v svoje čisto nasprotje, zadržane molčečneže, kakršni so Raki. Prijateljstvo s svobodnjaškim in pustolovskim Vodnarjem bo zelo trdno.

Horoskop Ovnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 4. 2011

Ovnica je vedno vodja črede. Je tisto dekle, ki zbere svoje številne znance in jih prepriča, da ji sledijo na nočnem pohajkovanju po še odprtih nočnih klubih. Je dekle, ki ne čaka na poljub fanta, ki ji je tisti trenutek všeč. Poljub mu enostavno ukrade! S svojim drznim obnašanjem in maxi-samozavestjo vedno in povsod žanje pozornost in občudovanje.

Kaj ženske, rojene v horoskopskem znamenju Ovna, išče v ljubezni in seksu

Med rjuhami: Vedno voljna! Ker ti po glavi stalno rojijo nore erotične domislice, ga boš vedno znova presenečala s čutno-zabavnimi igricami. Ko bo čas za mesene aktivnosti, boš rada prevzemala inciativo.

Dražljiva posebnost: To ni ogenj! To je pravi vulkan! A kakor hitro se vnaš, tako hitro se tvoj libido spet ohladi. Na srečo je potrebna le iskrica, da se vnameš spet in spet in spet …

Moški, ki te bo zadovoljil: Ovnice ste izredno strastna bitja, zato mora biti tvoj partner najmanj enako sposoben ognjevitega odziva. Idealna izbira, ker nisi ljubosumne sorte: Casanova!

Kaj so tvoji atributi? Kot hitro ‘zaljubljiva’ in med rjuhami lahko vnetljiva ovnica brez zadržkov pokažeš svojo naklonjenost. Do ljubljene osebe si kljub občasni sebičnosti zelo velikodušna.

Kakšna si v postelji? Spolno življenje ti je zelo pomembno, zato si sposobna odsloviti partnerja, ki za te stvari ne kaže pravega zanimanja. V postelji ostajaš radoživa tudi še na stara leta.

Še neizkoriščeni potenciali: Ne premoreš potrpežljivosti, zato se v šoli ali na delovnem mestu včasih zgodi, da napreduješ neenakomerno. Na srečo se ob svojih napakah rada tudi kaj naučiš!

Pripravljene na poroko: Ovnice se poročijo zelo mlade, v partnerstvu pa so predvsem vročekrvne. Njihov srčni izvoljenec mora zato imeti strahotno močne živce, da se zna taktično in rahločutno upreti njihovi muhavosti in gospodovalnosti. Srečen zakon z ovnicami lahko ustvari le tisti, ki zna svojo odločnost skriti za navidezno ljubeznivostjo.

O čem sanjajo Ovnice?

Uresničenje njihovih skritih želja zanje pomeni največji možni dokaz poguma. Uporniška drža in srčna narava jim je pri tem v veliko pomoč.

Sanjski življenjski dosežek: Zmaga. Kakršna koli že in na katerem koli področju. Tekmovalni duh je pri tem njihovo najmočnejše orožje.

Sanjsko potovanje: Adrenalinsko potovanje po širnih avstralskih planjavah, kjer ne manjka nevarnih pasti, bo zadostilo njihovi avanturistični žilici.

Sanjski zmenek: Izlet v neznani kraj, kjer jo bo njen izbranec presenetil z bogato založeno košarico za piknik, temu pa bo sledil divji seks v naravi.

S pomočjo simbolov do najboljšega v sebi

Slog oblačenja in barva: rdeča je prava ovnovska barva!

Nakit in dragi kamni: diamant!

Rože: osat, bluščec, kovačnik, pa tudi tulipan in celo marjetica.

Kako ga osvojiš

Če je on po horoskopu: Oven

Odkrij, kaj moškega, rojenega v tem znamenju, vzburja in razburja:

Erogena cona: Ker so zelo strastni, potrebujejo izpolnitev v spolnosti bolj kot večina drugih. Tega samca lahko brez sramu zagrabite kar tam ...

Najljubša zabava: Potrebno mu je omogočiti, da se izkaže pred ljudmi in kakšni stvari utira nova pota. Povabite ga na ‘paintball’.

Vzbudi mu apetit: Ta vročekrvnež potrebuje močno hrano, najraje meso. Soljeno, poprano in papricirano.

Kako ga osvojiš: Njihovi partnerji morajo biti radoživi in se sposobni odzivati na prasketajoče izbruhe isker ovnov. Čutno našobi svoje ustnice.

Tvoj oven

Zakaj je tako nezadržno privlačen?

  • Ob njem vedno osupneš. Romantični Oven bo naredil vse, da bo pustil dober vtis. Cvetje, vstopnice za koncert, strastni poljubi ...
  • Njegova kreativnost v postelji ne pozna meja. Veliko časa posveča izmišljanju novih seksi fantazij, ki jih skupaj preizkusita.
  • Ima vse pod nadzorom. Če je treba organizirati izlet ali pa te zadovoljiti tam spodaj – vse bo naredil, kot je treba, ti se samo sprosti.

 

Kako ga osvojiš? Ker je tekmovalen, se delaj, da te ni lahko osvojiti. Na primer odkrito flirtaj z njim (večkrat si obliži ustnice ali pomežikni v njegovo smer), potem pa čakaj, naj on pride do tebe in te prosi za telefonsko.

Kaj ga odbija? Obožuje spontane zabave in užitke od hitrega seksa v javnem stranišču pa do nenačrtovanega izleta. Če boš že januarja načrtovala skupne poletne počitnice, bo imel občutek, da ga hočeš privezati nase.

Slavni primerek Ovna

Jan Plestenjak, 27. marec 1973

Heath Ledger, 4. april 1979