Kako ga osvojiš v zgolj 28-ih dneh?

Cosmo ti ponuja 28-dnevni brezplačni tečaj osvajanja. Uporabi te trike in dneve do svojega zmenka s tipčkom, ki ti je ogrel srce, začni odštevati že danes!

Kako ga osvojiš v zgolj 28-ih dneh? (foto: Profimedia) Profimedia
12. 1. 2016

Poletje je najbolj seksi letni čas in večeri kar dišijo po vročih romancah. Če nimaš nikogar, s komer bi jo doživela, je zdaj pravi trenutek, da zadevo spremeniš. Razlogov je več: ti si videti super, vsepovsod naokrog vlada sproščeno vzdušje in še ... ljubezen je v zraku!

Kadarkoli se česa lotevaš – tudi če gre za iskanje novega fanta –, si je pametno postaviti časovni okvir, v katerem boš dosegla svoje cilje. Cosmo je zate sestavil ‘program’, s katerim boš v manj kot mesecu prišla do zmenka. Ni ti treba upoštevati vseh predlogov, vendar ne pozabi: več ko jih boš preizkusila, več osvajalskih izkušenj, ki te bodo popeljale na pot do uspeha, si boš nabrala

28. dan: Za začetek moraš stvari po­­gna­ti v tek. To najlaže narediš s spo­ročilom, ki ga pošlješ vsem svojim prijateljicam, glasi pa naj se nekako takole: “Hej, iščem princa svojih sanj, in če srečaš kakšnega kandidata, mi, prosim, povej!”

27. dan: Prepričaj se, da nimaš česa izgubiti – lahko samo dobiš. Če boš v to zares verjela, boš bolj sproščena in boš oddajala seksi pozitivne vibracije, ki jih moški obožujejo.

26. dan: Nauči se zapeljevati s pogledom. Glavo nagni rahlo navzdol in v levo ali desno, nato pa počasi poglej izpod trepalnic in se pri tem malo nasmehni. S tem daš fantu (ko srečaš pravega) zeleno luč, da se ti lahko približa.

25. dan: Naučila si se spogledovati, zdaj pa moraš vaditi, da to ‘znanje’ utrdiš. Zakaj ne bi malce poflirtala kar z vsakim simpatičnim tipčkom, katerega pogled ujameš? Idealen čas je v trgovini, ko čakaš v vrsti.

24. dan: Če imaš rada vožnjo s kolesom po hribu navzdol, bo tudi tebi všeč Fun Bike Park v Kranjski Gori, kjer ima nežnejši spol 30-odstotni popust. Fantje padajo na adrenalinske športe in na punce, ki si upajo. Akcija!

23. dan: Fantom je pred glasno gručo deklet lahko nerodno, zato se tokrat odpravi ven s samo dvema kolegicama. Usedi se obrnjena proti njemu, in ko te opazi, mu pošlji zapeljiv pogled.

22. dan: Do zdaj bi že morala dobiti kakšen odgovor na sporočilo, v katerem si prijateljice obvestila, da iščeš gospoda Simpatičnega. Zberi telefonske številke in poskrbi, da bodo tudi fantje dobili tvojo.

21. dan: Vsak dan poklepetaj z vsaj enim vročim tipčkom (sosedom, prodajalcem, kolegom z drugega oddelka). Če si sramežljiva, si predstavljaj, kako bi to naredila tvoja prijateljica, ki si ji vedno zavidala neposrednost pri navezovanju stikov.

20. dan: S prijateljico obiščita prijet­no klimatiziran fitnes center. Če ti je kateri od mišičastih športnikov všeč, ga prosi, naj ti pokaže, kako se na napravah pravilno dela vaje. Po koncu vadbe se mu ne pozabi prijazno zahvaliti.

19. dan: Povabi se na piknik, ki ga organizira tvoj brat, bratranec ali sosed. Med povabljenimi bo zagotovo veliko novih obrazov – izkoristi priložnost za nova prijateljstva (ali kaj več)!

18. dan: Pojdi nekam, kjer še nikoli nisi bila (v trgovino, bar, na izlet ...), in se s prvim luštnim fantom zapleti v pogovor. Kot si lahko misliš, je to laže narediti v okolju, kjer te nihče ne pozna.

17. dan: Včlani se v športni klub, kjer prevladujejo predstavniki moškega spola, dobra izbira je na primer paintball. Ti šport ne diši? Potem poskusi v pevskem zboru, likovnem društvu ali v gledališki skupini.

16. dan: V spletni skupnosti Facebook ali MySpace poišči svoje simpatije iz srednje šole in faksa. Izberi enega in mu pošlji sporočilo, da želiš organizirati skup­no srečanje, vendar pri tem potrebuješ njegovo pomoč.

15. dan: Namesto da večerjaš doma, kjer se frajerjev žal ne bo trlo, se sprehodi do centra mesta in poglej za kakšnim postavnim primerkom. Usedi se v njegovo bližino in poskusi navezati stik.

14. dan: Se spomniš tipčka s fitnesa? Čas je, da utrdita vajino prijateljstvo. Pozdravi ga, kot da se poznata že od nekdaj: “Živjo, kako ti gre kaj danes?” in pogovor bo stekel kar sam.

13. dan: Proti večeru pelji na sprehod psa – svojega ali prijateljičinega, če mora ona pozno ostati v službi. Sliši se obrabljeno, ampak če ‘slučajno’ vržeš palico njegovemu psu, se bosta gotovo začela pogovarjati.

12. dan: Odpravi se na enega od mnogo festivalov, ki potekajo v tvoji okolici. Izberi zvrst, ki ti je všeč, in povečaj možnosti, da srečaš sorodno dušo. Če se postaviš poleg njega, lahko skupaj pokomentirata dogajanje.

11. dan: Preveri, ali ti je odpisal bivši sošolec ali kolega, ki si ga izsledila na spletu. Če je, mu hitro odpiši, če ne, pa se podaj na lov za drugim.

10. dan: Kolegico prepričaj, da se za par dni odpravita na morje v kamp. Najprej se po njem sprehodita in se razglejta po prebivalcih, svoj šotor pa seveda postavita v bližino največjih modelov.

9. dan: Ko se pred sosednjim šotorom razvije debata o zanimivi temi, se vključi v pogovor. Začneš ga lahko z: “Nisem imela namena prisluškovati, ampak ...”

8. dan: Po nesreči se z ramo zaleti v božanskega neznanca v trgovini (pazi sicer, da ne boš pobirala razbitih jajc). Če ne drugega, se mu moraš prijazno opravičiti za svojo nerodnost, to pa je lahko zanimivo izhodišče za začetek pogovora.

7. dan: Organiziraj koktajl zabavo, povabi nekaj prijateljev in vsakega prosi, naj pripelje nekoga, ki ga še ne poznaš. Tudi če niso ravno sanjski, si boš razširila krog znancev, kar pa tudi ni slabo.

6. dan: Poišči trgovino, kjer nakupujejo dobri tipi. Ko ga zagledaš, zgrabi enega od izdelkov in reci: “Oprosti, potrebujem moško mnenje. Moj brat ima rojstni dan – kaj misliš o tem darilu?”

5. dan: Vsem, ki so bili na tvoji koktajl zabavi, pošlji sporočilo z zahvalo, ker so prišli. S tem si prislužiš vabilo na njihove žure, kjer boš spet srečala nove ljudi.

4. dan: Zdaj zapeljivo spogledovanje in navezovanje stikov z vročimi mladci že popolnoma obvladaš, zato si tokrat poskusi s katerim od njih izmenjati elektronski naslov.

3. dan: Čaka te še en korak: Poskusi ga prepričati, naj ti da svojo telefonsko številko, ali pa ti njemu daj svojo. In namigni mu, naj se kaj oglasi, sicer obstaja verjetnost, da boš prva poklicala ti.

2. dan: Če je šlo vse po načrtih, te danes bo poklical ali pa te v elektronskem nabiralniku čaka njegovo sporočilo. Če od njega vseeno ni nobenega glasu, bodi prva ti in ga povabi na kavo.

1. dan: Čestitke, prišla si do konca osvajalskega tečaja. Če si upoštevala vse nasvete, bi po vseh pravilih danes morala iti na zmenek. No, če ne prav danes, pa v bližnji prihodnosti. Kakorkoli že, verjemi vase in zaupaj v svojo privlačnost!

Povej mu kaj takega

  • "Tale odštekana majica ti pa res blazno paše."

Sporočilo: "Všeč si mi, in tudi če si boš nadel pustno masko, mi boš še vedno."

  • "Lani poleti sem bila na raftingu na Soči."

Sporočilo: "Uživam v adrenalinskih športih in na splošno obožujem izzive vseh vrst."

  • "Danes sem imela jogo in bilo je super."

Sporočilo: "Če še nisi opazil, skrbim za svoje telo ... da gibčnosti sploh ne omenjam."

  • "Uauuu, tam si bil? To je noro!"

Sporočilo: "Zdiš se mi nekaj posebnega in ne morem si kaj, da te ne bi občudovala."

Manca Kraševec

Preveri še, česa ti ne pove!