Astrologi RAZKRIVAJO, kateri dan bo v avgustu zate NAJBOLJŠI (glede na znamenje)

Če v avgustu načrtuješ kakšen večji korak, ga sprejmi na dan, ki ga razkrivamo v članku - in zagotovo ti bo uspelo. 👍 

Astrologi RAZKRIVAJO, kateri dan bo v avgustu zate NAJBOLJŠI (glede na znamenje) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 8. 2022

Oven: ponedeljek, 29. avgust

Hiron, asteroid, ki vlada celjenju ran iz preteklosti, se na ta dan združi s severnim vozlom v biku in ti prinaša neko zelo pomembno spoznanje. Vladala bo neizmerno močna energija, ki ti bo omogočila, da spremeniš sebe in način, kako doživljaš svojo okolico.

Bik: petek, 19. avgust

Zadnji krajec lune ti omogoča, da odstraniš ovire iz svoje poti in se osredotočiš na tisto, kar si želiš ustvariti. Čutila boš veliko željo, da deluješ v skladu s sabo. 19. avgust ti prinaša jasnost in mir, ki ti bosta pomagala v nadaljnih tednih.

Dvojčka: sobota, 20. avgust

Na ta dan se Mars premakne v tvoje znamenje, kar ti prinaša zeleno luč za nekaj, kar si želiš ustvariti. To je odlična priložnost, da vložiš več energije in časa v projekt ali odnos, v katerega resnično verjameš z vsem svojim srcem. Če slediš sebi, te bo vesolje podpiralo.

Veliki mesečni HOROSKOP za AVGUST: Preveri, kaj točno se ti bo zgodilo (ljubezen, sreča, denar, zdravje)

Rak: četrtek, 11. avgust

Luna v vodnarju bo privedla do globlje intimnosti s seboj in z bližnjimi. Izkoristi dan tako, da poskrbiš zase in postaviš svoje dobro počutje na prvo mesto. Med drugim pa boš bolje razumela tudi, kaj potrebuješ od drugih, kar ti lahko pomaga izboljšati odnose.

Lev: četrtek, 11. avgust

Venera, planet ljubezni in izobilja, na ta dan vstopi v tvoje znamenje. Pred tabo je pester mesec, Venera pa ti prinaša še več izjemnih priložnosti v življenju. Bodi pozorna nanje in izkoristi tiste, za katere ti intuicija sporoča, da so pravi zate.

Devica: četrtek, 4. avgust

V tvoje znamenje se premakne Merkur, kar bo pripomoglo k boljši komunikaciji. Ne samo, da boš lahko govorila in razmišljala bolj jasno, lažje boš tudi razumela druge, kar bo bistveno izboljšalo tvoje odnose tako na osebnem, kakor tudi službenem področju.

Tehtnica: četrtek, 25. avgust

Proti koncu meseca se Merkur že premakne v tehtnico, kar ti bo dalo občutek, da nenadoma vsi govorijo tvoj jezik. V resnici pa boš sama veliko bolj odprta za jasno komunikacijo, kar bo hitro prineslo pozitivne rezultate v tvojih odnosih.

Astrologi razkrivajo, da TAŠČE navadno NE marajo žensk, rojenih v TEH 3 znamenjih (kako zanimivo)

Škorpijon: petek, 5. avgust

Prvi krajec lune v tvojem znamenju ti prinaša veliko motivacije za uresničevanje svojih sanj. V tem času boš bolj optimistična in samozavestna, kar je odlična priložnost, da se lotiš vsega, česar si v sebi resnično želiš.

Strelec: četrtek, 11. avgust

Luna v vodnarju ti bo omogočila bolj jasno komunikacijo. Drugim boš lažje prisluhnila, zaradi jasnega izražanja pa boš tudi sama bolj slišana. Ne pozabi pa tudi sama prisluhniti sebi ter slediti svojim željam in potrebam.

Kozorog: četrtek, 25. avgust

Merkur v tehtnici ti prinaša vrsto pozitivnih sprememb v tvoji karieri in financah. Na ta dan je odlična priložnost, da razmisliš, kaj si zares želiš početi in da se neustrašno lotiš uresničevanja ciljev, ki jih čutiš z vsem srcem. Zavzemi se zase in si omogoči življenje, kakršnega si zaslužiš.

Tvoj TEDENSKI horoskop: Preveri, kaj te čaka med 1. in 7. avgustom (in se pripravi)

Vodnar: četrtek, 11. avgust

Luna v vodnarju je super priložnost za samorefleksijo. Pomisli na svoje cilje v začetku leta in razmisli, kako jih lahko uresničiš ter ali je morda potrebno katerega spremeniti. Spusti nekaj, česar več ne potrebuješ in se osvobodi ovir, ki so v prvi polovici leta oteževale tvojo pot.

Ribi: sreda, 24. avgust

Retrogradni Uran v biku bo vplival na tvojo komunikacijo in ti omogočal, da na ustvarjalne načine lahko izražaš tisto, kar čuti tvoja duša. V tem času boš še bolj razumevajoča tako do drugih, kakor tudi do sebe, zaradi česar si boš lažje omogočala tisto, kar potrebujetš.

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia