Tvoj TEDENSKI horoskop: Preveri, kaj te čaka med 1. in 7. avgustom (in se pripravi)

Številna znamenja bodo ta teden našla odgovor na svoje težave. Si med njimi?

Tvoj TEDENSKI horoskop: Preveri, kaj te čaka med 1. in 7. avgustom (in se pripravi) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 8. 2022

OVEN

Zahtevno nalogo boš rešila s pomočjo iznajdljivosti, ki jo v začetku tedna prebuja Merkur v levu. Ničesar ne prepuščaj naključju, preveri vse podrobnosti in zaupaj predvsem sebi. V drugi polovici tedna boš prišla do spoznanja, da moraš delovati bolj premišljeno in racionalno. Ognjevitost pri zagovarjanju svojih stališč bo postopoma popustila. V nedeljo, ko se te bo dotaknil prijeten vpliv lune v strelcu, bodi spontana ter razigrana, tukaj in sedaj. 

BIK

Zadeve, na katere nimaš vpliva enostavno postavi na stranski tir, začutila boš veliko razbremenitev. Finančno stanje ne bo najbolj spodbudno, vendar se boš lahko kljub temu veselila določenih ugodnosti, saj dobro veš, da že kmalu prihaja boljši zaslužek. Srečo lahko sredi tedna pričakuješ tam, kjer je ponavadi nimaš. Ko se boš postavila na realna tla, se boš izognila marsikateri dodatni težavi. Nikar pa v nedeljo, ko boš sanjarila, ne pozabi, da prevelika pričakovanja prinašajo tudi težave. 

DVOJČKA

Najbolj pomembno v sredini tedna bo, da te bodo vsi občudovali in pohvalili. Vse skupaj boš sprejemala z velikim navdušenjem. Vztrajala boš pri svoji odločitvi, kar pa te lahko v nepravi družbi postavi v pozicijo, da se boš počutila utesnjeno. Na področju ljubezni ti bo nagajalo ljubosumje, ki lahko povzroči resne napetosti. Skozi vikend, ko te bo objela energija lune v strelcu, si privošči počitek in se pusti razvajati. Poskrbi za to, da ti bodo prijatelji prisluhnili, še posebej tisti, ki so na vrhu seznama oseb, ki jim zaupaš. 

Astro: Ljudje, rojeni v teh 3 znamenjih, mislijo, da so BOLJŠI od vseh

RAK

Z energijo Sonca in Merkurja v levu prihaja v začetku tedna spontano dogajanje in trenutek sreče brez načrtovanja. Sprejela boš pomembno odločitev, pri kateri boš direktna in samozavestna. Preveč govoriš o spremembah in o tem, kaj bi morala storiti, namesto da bi se podala v reševanje in zavihala rokave. Časa v soboto, ko se bo vse umirilo, ne boš smela prehitevati, saj bi zopet spregledala pomemben namig. Nekoliko bolj previdna bodi v nedeljo na področju čustev.

LEV

V ponedeljek, ko bo luna v devici bodo v ospredje stopile uradne zadeve in obveznosti povezane s kariero in denarjem. Nič ti ne bo težko, z veseljem boš priskočila na pomoč, še posebej, če imaš občutek, da se nekdo brez tebe ne znajde. Vsako dobro delo te bo napolnilo z optimizmom. V petek bo zaradi vpliva Prvega krajca marsikaj veliko lažje izvedljivo, zato zberi pogum v smeri aktivnega nadaljevanja. Če se bo na čustvenem področju konec tedna karkoli kompliciralo ali zatikalo, boš takoj razrešila dvome. Razveselilo te bo, da boš deležna več komplimentov, tudi s strani oseb, ki jih poznaš le bežno. 

DEVICA

V kolikor se že nekaj časa boriš za pozornost nekoga, ki te ne pozna dobro, boš imela v začetku tedna več možnosti za prijetno komunikacijo. Na področju kariere se boš, kljub temu, da bodo skoraj vsi na dopustu, počutila, kot da si na vrhuncu svojih zmožnosti. Z levo roko boš opravljala delo, ki ti ga bodo naložili, izpostavila pa boš, da si zaslužiš nagrado. Konec tedna odpri oči in poglej, da je na vseh področjih tako, kot mora biti. Naj te ne zmoti, če boš za nekoga prava uganka.

TEHTNICA

Z energijo Sonca v levu boš sposobna narediti manjšo spremembo, težavam boš tokrat kos, ostalo ti bo tudi nekaj časa za sproščene dogodivščine. V sredini tedna boš polna zanimivih predlogov, kar te bo vodilo k združevanju različnih osebnosti v prijetno celoto. Na področju dela bo na vrsti nekaj, pri čemer si iznajdljiva, vendar te bo vse skupaj že na začetku prestrašilo, saj niste prepričana, da si pripravljena na odrekanje in prilagajanje. Nikar se ne izmikaj soočenju.

ŠKORPIJON

Vse skupaj bo v ponedeljek, ko se bo luna nahajala v devici, nekoliko bolj zapleteno, kot ponavadi, vendar ti bo z močno voljo uspelo dokončati pomembne stvari. Ni še prepozno, da se naučiš tisto, kar je potrebno. Glede srčnih energij boš po dolgem času zopet optimistična. Nemirna in negotova boš le v petek, ko bodo neprestano drezali v tebe in te skušali razjeziti. Upri se z nasmeškom, ne obremenjuj se z njihovimi travmami in vse skupaj bo lažje.

Astrologi razkrivajo, da TAŠČE navadno NE marajo žensk, rojenih v TEH 3 znamenjih (kako zanimivo)

STRELEC

Organiziraj se in si očisti telo s primerno dieto in pitjem večjih količin vode. Veliko misli bo nemenjih preobrazbam, naredila si boš dober načrt za prihodnost. V četrtek, ko Merkur prehaja v devico, na področju kariere ne bo najbolj enostavno, še posebej, če se znova ukvarjaš z določenimi zadevami, ki so ti že povzročile več preglavic. Dogajale se ti bodo stvari, na katere boš imela vpliv, zato poskrbi, da bo vse skupaj prijetno in zabavno. V ljubezni boš v nedeljo delovala čutno. 

KOZOROG

Nikar se neprestano ne obremenjuj z načrtovanjem, dovoli tokrat svojim notranjim občutkom, da te popeljejo v pravo smer. Na področju kariere boš v pomembni situaciji pustila odličen vtis in poskrbela zase. Sama najbolje veš, kakšna je prava resnica, zato tudi drobnih malenkosti ne prikrivaj. V soboto se bo prebudila želja, da bi bila močnejša in odločnejša, še posebej na področju ljubezenskih odnosov, kjer prehitro popuščaš in se neprestano prilagajaš. 

VODNAR

Nekaj, kar te vznemirja, se bo v sredini tedna, ko bo luna v tehtnici razrešila po najlažji poti. Ko boš zaključila, prihaja občutek, da si utrujena in da telo resnično potrebuje počitek. Privošči si ga brez slabe vesti, kar se ti bo kmalu obrestovalo. Nekaj težav prihaja v nedeljo, ko bo luna v strelcu zato, ker boš preveč zaletava ter neučakana. Izkoristi predloge domačih v pozitivni smeri, namesto da se jim ves čas postavljaš po robu in kališ odnose. 

RIBI

Z energijo lune v devici stopaš v teden nervozna, odzivala se boš na vsako besedo in brez pravega občutka komentirala vse, kar te bo zmotilo. V sredini tedna, ko se boš srečala s svojo podzavestjo, ti bodo največ pomenili iskreni odnosi. Določena oseba se ti bo pokazala v drugačni luči, zato ne sklepaj prehitro. Tokrat se lahko naučiš, da prvi vtis ni vedno edini pravi. Petek bo zelo učinkovit dan, saj boš z malo truda veliko postorila in se končno oddahnila v prijetnem objemu ljubljene osebe.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia