Astro: Ženske, rojene v TEH 4 znamenjih, bodo to poletje našle ljubezen

Poiskati pravega, zaljubiti se tako močno, da ne čutiš več tal pod nogami ... Vse si to želimo, a le določene izbranke zodiaka bodo imele to srečo že v tem poletju. ❤

Astro: Ženske, rojene v TEH 4 znamenjih, bodo to poletje našle ljubezen (foto: Profimedia) Profimedia
25. 6. 2021

Venera se bo 27. junija zavihtela v znamenje leva, kar pomeni, da boste bolj pogumne in usmerjene k novim dogodivščinam. Od 22. julija naprej, ko se bo Venera sprehajala po znamenju device, pa si boste zaželele več resnosti. Tudi Mars je tisti, ki bo vplival na ljubezenske vibracije, do 29. julija se bo nahajal v znamenju leva, nato preide v devico.

LEVINJA

V poletnih dneh boš še bolj pogumna in izzivalna kot si običajno. Lažje se boš usmerila k pravemu bistvu, kar pomeni, da boš kakšnega moškega, ki ti ni najbolj všeč, brez težav odklonila, tudi brez razlage. Odločila se boš, da je sedaj čas, da najdeš pravega, takšnega, ki živi življenje in takšnega, s katerim bo vredno ostati dolgoročno.

Z Venero v tvojem znamenju se ti bo nasmehnila sreča in novo poznanstvo lahko preraste v pravo iskreno ljubezen. Tokrat ti ne bo treba iskati priložnosti, le odzvati se bo potrebno nanje in tvoja ljubezen bo pravljična.

Horoskop: TO astro znamenje čaka DIVJE poletje, polno ljubezni (si pripravljena?)

DEVICA

Device se težko popolnoma sprostite, še težje se spontano odločite za razmerje, vendar bo v tem poletju drugače. Same sebe boste presenečale s simpatično energijo, nasmejanostjo in svojo urejenostjo. Tokrat ne boste ostale neopažene, saj bo vaša privlačnost na vrhuncu.

Zaljubile se boste tako močno, da boste sposobne kakšno delovno obveznost postaviti na stran, brez slabe vesti. Devica, sprejmi, da se ti nekdo želi približati ter se poglobiti v čudovito notranjost, ki jo običajno skrivaš za svojo resnostjo.

TO astro znamenje to poletje čakajo hudeee težave (upamo, da to nisi ti)

KOZOROGINJA

V tem poletju tudi zate, kozoroginja, prihaja sreča, povezana z novo iskreno ljubeznijo. Vznemirljive in strastne misli se bodo v toplih dneh, ko boš bolj sproščena, povezale s simpatičnim neznancem, ki ti bo hitro prirastel k srcu in osvojil tvoje na videz hladno srce.

Dovolila si boš nežnosti, znala boš zaupati in se priklopiti na čudovite vibracije sreče na področju ljubezni. Z veseljem se boš uredila kot iz škatlice, da bi svojemu izbrancu pokazala, koliko elegance se skriva v tebi.

Ostani samska, dokler ne najdeš TAKŠNE osebe (glede na tvoje ASTRO znamenje)

RIBICA

Ribica, tvoje sanje na področju čustev se lahko v poletnih dneh uresničijo, le verjeti moraš vanje. Občutek, da nikoli ne boš našla pravega bo odvzela Venera v levu, ki ti podarja tudi pogum, da boš znala pristopiti v pravem trenutku ali se odzvati, ko bo to potrebno.

Pričakovanja bodo tokrat izpolnjena, saj bo nov izbranec tudi prijatelj in zaveznik, nekdo, s katerim lahko načrtuješ dolgoročno razmerje in morda kasneje tudi družino, po kateri hrepeniš.

Pripravil: Horoskop.si

Horoskop: Kam v Sloveniji na izlet (glede na tvoje astrološko znamenje)?

Fotografija: Profimedia