Ostani samska, dokler ne najdeš TAKŠNE osebe (glede na tvoje ASTRO znamenje)

Če si že spoznala takšno osebo, potem si res velika srečnica! 🥰

Ostani samska, dokler ne najdeš TAKŠNE osebe (glede na tvoje ASTRO znamenje) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
9. 6. 2021

Ostani samska, dokler ne spoznaš nekoga ...

[OVEN]

... ki ima tako veliko željo po življenju kot ti. Nekoga, ki želi s teboj raziskovati svet, ki se s teboj nikoli ne neha učiti novih stvari in ki ti bo stal ob strani, ko se boš odpravila v neznano.

[BIK]

... katerega toplina v tebi vzbudi občutek, da si končno našla svoj dom. Nekoga, ob katerem se počutiš varno, na kogar se lahko vedno zaneseš in te nikoli ne bo imel za samoumevno.

[DVOJČKA]

... ki ti daje občutek, da te razume. Nekoga, ki te ima rad takšno, kot si, ki od tebe ne pričakuje, da moraš v vsakem trenutku biti pogumna in ob katerem si lahko popolnoma takšna, kakršna si.

Moški, rojeni v TEH 4 znamenjih, so ZELO sramežljivi (TI moraš narediti prvi korak)

[RAK]

... ob katerem čutiš, da je zate poskrbljeno in v tebi ne vzbuja tesnobe. Nekoga, ki zna razbrati tvoje razpoloženje, te razume ter v razmerju ceni dobroto in toploto prav toliko kot ti.

[LEV]

... ki sledi tvojemu tempu. Nekoga, ki ga vodi radovednost, ki se rad potopi v globoke pogovore s teboj in ceni vajin skupni čas, hkrati pa je prav toliko predan svoji karieri in ciljem – tako kot ti svojim.

[DEVICA]

... ob katerem te je manj strah ljubezni. Nekoga, ki je odprt in iskren glede svojih čustev, ki se ne boji pokazati, da mu je mar, ter ob katerem čutiš, da imaš podporo in nisi sama v tem obremenjujočem svetu.

HOROSKOP: To astro znamenje se ne želi družiti z NAPORNIMI ljudmi

[TEHTNICA]

... ob katerem si le še boljša različica sebe. Nekoga, ki se ne počuti ogroženega ob vseh tistih, ki te imajo radi, ki mu ni mar, ko počneš stvari po svoje, in ga ni strah povedati, kar ti gre.

[ŠKORPIJON]

... ki ti predstavlja izziv. Nekoga, ki brezpogojno verjame vate in ve, česar si zmožna, s katerim se lahko resnično pogovarjaš ter te podpira in opogumlja v vsem, kar počneš.

[STRELEC]

... ki se nikoli ne preneha veseliti življenju. Nekoga, ki zmeraj najde lepoto v majhnih stvareh, ki se ne boji biti iskren s teboj ter živi racionalno, ne da bi ob tem kadarkoli izgubil občutek navdušenja.

Horoskop: Ugh! To astro znamenje se neprestano PRITOŽUJE (res težko ga je poslušati)

[KOZOROG]

... ki iz tebe izvabi tvojo noro plat. Nekoga, ki je tako zagnan in ambiciozen kot ti, ki te nikoli ne skuša spremeniti, hkrati pa te zmeraj opominja, da je dobro gledati pozitivno na stvari ter najti srečo in smeh v majhnih trenutkih.

[VODNAR]

... ob katerem se počutiš neodvisno, hkrati pa del celote. Nekoga, ob katerem se počutiš povezano s svojim notranjim jazom, ti med pogovorom da vedeti, da te razume ter se obnaša kot tvoj partner v vseh vidikih, ne da bi ti kadarkoli hotel odvzeti tvojo identiteto.

[RIBI]

... ki te nikoli ne neha presenečati. Nekoga, ki ti zmeraj odkriva svoje nove plati, ki ti daje občutek, da si njegova prioriteta številka ena, in ob njem začutiš, da nekomu resnično pripadaš.

Po predlogi Kim Quindlen 

Horoskop: TO astro znamenje čaka DIVJE poletje, polno ljubezni (si pripravljena?)

Fotografija: Profimedia