Astro: TA horoskop iz leta 1979 je BRUTALNO resničen (ne moremo verjeti)

12. 7. 2020
Astro: TA horoskop iz leta 1979 je BRUTALNO resničen (ne moremo verjeti) (foto: Profimedia)
Profimedia

Škorpijonke in kozoroginje, tole vam ne bo nič kaj všeč! 😬

Kaj je v zadnjih dneh na Twitterju povzročilo pravo evforijo in že prejelo več kot pol milijona klikov? Beri dalje! 👇

Ne, tokrat ne gre za nek zabaven spletni izziv ali modne vplivnice, ampak za najbolj iskren, brutalen in presenetljivo zelo natančen horoskop iz leta 1979

Poglej, kaj v njem piše za tvoje znamenje:

OVNICA

Ovni in ovnice bi si naj o vseh ljudeh mislili, da so bedaki, hkrati pa so hitre jeze, nepotrpežljivi in naravnost prezirajo nasvete.

BIKICA

Ljudje si o bikih in bikicah mislijo, da so neverjetno trmasti in neomajni, bikci pa so pravzaprav zelo praktični in vztrajni ljudje, ki vedno trdno delajo.

DVOJČICA

Dvojčki in dvojčice so izjemno hitrega in inteligentnega razmišljanja. Ljudje jih imajo radi, ker bi naj bili biseksualni.

RAKICA

Raki in rakice so zelo čutni in razumevajoči ljudje, ko pride do za težav drugih. Slabo je edino to, da se ne znajo držati dogovorov, zato v družbi veljajo za čiste zgube. Vsi zaporniki bi naj bili raki.

LEV

Levi in levinje imajo zelooo dobro mnenje sami o sebi, zase namreč mislijo, da so pravi lepotci in rojeni voditelji, a ostali si o njih dejansko mislijo, da so idioti. Gre za izjemno arogantno znamenje, ki ne prenese kritike. AUČ!

DEVICA

Device so zelo logični tip ljudi. Devica čustev sploh ne pozna, med seksom pa včasih kar zaspi!

TEHTNICA

Tehtnice so prave umetniške duše, ki ne prenesejo neskladij. Da, kot si lahko misliš, tehtnice spravljajo ljudi okoli sebe čisto ob živce.

ŠKORPIJONKA

Škorpijoni in škorpijonke so najslabše astro znamenje sploh! Ne gre jim zaupati, med morilci pa je prav škorpijonov največ.

STRELKA

Strelke in strelci nimajo nobenega talenta! Sicer so zelo optimistično in entuziastično naravnani, a v življenju se pred vsem zanašajo na golo srečo!

KOZOROGINJA

Kozoroginje in kozorogi so najbolj konzervativno znamenje zodijaka. Bojijo se tvegati in so pravi bojazljivci. Uf!

VODNARKA

Vodnarke in vodnarji se znajo zelo dobro lagati, drugače pa so čisti neumneži. Če želijo, znajo biti inovativni, a ves čas ponavljajo enake napake.

RIBICA

Ribice imajo izjemnooo bujno domišljijo, večkrat pa bi si naj celo mislili, da sta jim na sledi kar FBI in CIA. Njihova samozavest je izjemno slaba, na svoje prijatelje pa nimajo niti malo vpliva.

Hmmm ... malce smo ostali brez besed! 😂 Kaj pa ti praviš na tole astro razkritje?

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Horoskop: TI 2 astro znamenji sta obsojeni na NESREČO v ljubezni 💔

Priporočamo tudi: Horoskop: TO je najbolj čustveno NESTABILNO znamenje zodiaka 😬

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije