Tedenski horoskop: TO nas čaka med 21. in 27. junijem 2021 (pestro bo!)

Kaj nam napovedujejo zvezde za teden, ki je pred nami? 

Tedenski horoskop: TO nas čaka med 21. in 27. junijem 2021 (pestro bo!) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 6. 2021

OVEN

V teden, ki ga bo obarvala energija Sonca v znamenju raka boste stopili nekoliko utrujeni in nezainteresirani. V resnici nimate razlogov za slabo voljo, vendar se boste kljub temu težko sestavili. V ljubezenskih odnosih bolj pozorno prisluhnite, da ne boste zamudili nečesa pomembnega. Dnevi bodo obarvani z neodločnostjo. Nikar na sredi naloge, ki je za vas pomembna, ne spremenite svojega mnenja. Čeprav se ljudje z vami ne strinjajo vedno, vas občudujejo zaradi drugačnih prepričanj.

BIK

Čeprav vas ljudje, ki vas obkrožajo razumejo, jim lahko večkrat poveste, da cenite njihovo ljubezen in podporo. Za izredno trezno razmišljanje in dejanja, ki so vam v ponos vas bodo pohvalili. Razposajena čustvena situacija vas bo naredila posebno očarljive, in to boste s pridom izkoristili. Odkrito se pogovorite o svojih globljih zaznavah. Verjetno se vam v tem trenutku zdi nekoliko nemogoče, ampak vse skupaj boste morali sestaviti v lepšo celoto, da bi se lahko počutili bolj izpopolnjeno.

DVOJČKA

Privoščite si z energijo Sonca v raku mentalen oddih, saj ste bili pretekle tedne ves čas v akciji. Morda potrebujete tudi nekaj fizične sprostitve, zato nikar ne odklonite povabila. Razočarani boste na čustvenem področju, čeprav se sploh niste zares potrudili, da bi zadeve ki se podirajo skušali rešiti. Raje se bolj intenzivno posvetite poslovnemu področju, saj boste tam bolj uspešni. Nekaj nenavadnega bo pritegnilo vašo pozornost. Tokrat boste odreagirali brez značilnih pomislekov. 

RAK

Zavedate se dejstev, pred katerimi ste si še pred kratkim zatiskali oči. Tisto, kar boste slišali, vam ne bo preveč všeč. Črnogledost vas ne vodi nikamor, zato se zbudite, dokler je še čas. Merkur, ki se zavihti v direktno gibanje vam bo stal ob vas in vas usmerjal v kreativnost in ustvarjalnost na poslovnem področju. Zalotili se boste, da razmišljate o korenitih spremembah. Za ljubezen enostavno ne boste našli časa. Naporno bo, če se ukvarjate z notranjimi strahovi.

LEV

Samostojni in uspešni boste zaradi Merkurja, ki se v torek začne gibati direktno pri svojih odločitvah zviti in vedno korak naprej pred konkurenco. Izredno hitri in uspešni boste v četrtek kljub Polni luni, posebno pri poizvedovanju glede pomembnih zadev. Ljubezen je prav tako zelo blizu, le prepustiti se morate. Če se boste lahko vsaj za enkrat obrnili stran od razuma in se boste posvetili čustveni plati, vas čaka veliko zanimivih s strastjo obarvanih dogodivščin.

DEVICA

Iskali boste varne možnosti in takšne, ki bodo dopuščale dodatne spremembe. Druga polovica tedna bo bolj sproščena. Pripravljeni boste tvegati malce več kot običajno. Brez težav se boste prilagajali spremembam v zadnjem trenutku. V petek, ko bo luna v kozorogu, bo nad vami bdela utrujenost, ki se je boste znebili s športnimi dejavnostmi. Nakazuje se vam ponudba, ki je nikar ne zavrnite. Še dolgo ne boste dobili tako dobre priložnosti, zato jo z veseljem zagrabite, tudi če niste pripravljeni.

TEHTNICA

Čas je, da si nekoliko napolnite baterije. Začutili boste potrebo po samozavestnem obnašanju, ki pa se tokrat ne bo razvilo v pravi smeri. Mimo določenih novosti ne morete, računate pa lahko, da se boste znašli na pravem mestu ob pravem času. Proti koncu tedna boste začutili prijeten vpliv planetov, ki vam bo dovolil prepustiti se in se usmeriti v bolj prijetne stvari. Ljubezenska razmerja bodo čez vikend stabilna in polna prijetnih komplimentov.

ŠKORPIJON

Zaupajte najdražjim, saj so oni tisti, ki vam bodo vedno znali priskočiti na pomoč. Z nogami boste do četrtka, ko vas bo zamajala energija Polne lune trdno na tleh, z mislimi tukaj in zdaj, pripravljeni na izzive. Vaš odziv bo spontan, saj vas življenje prepričuje, da se vse izboljšuje. Sprostitev bo v nedeljo, ko bo luna v vodnarju nujna, zato se ji predajte popolnoma brez slabe vesti. Morda boste tokrat ugotovili, komu lahko resnično zaupate.

STRELEC

V ponedeljek, ko bo luna v škorpijonu, boste precej obremenjeni z domačimi obveznostmi, saj bodo od vas pričakovali, da se posvetite njihovim težavam. Po začetnem nelagodju, ki ga boste čutili, se boste sprijaznili z dejstvi. Četrtek z vplivom Polne lune v kozorogu boste začeli v resnih dvomih, posebno glede področja denarja, ki vas obremenjuje v zadnjem obdobju. Vaše želje naraščajo in vedno bolj razmišljate o zadevi, ki vam deluje zelo zanimiva.

KOZOROG

Občutek nemoči, ki vas je spremljal v preteklih dneh, bo kmalu popustil. Točno boste vedeli, kaj si želite in kako to dobiti, spretno boste znali pridobiti vse odgovore na vprašanja. Odločnost in dobra volja bosta vaši spremljevalki. Pomagal vam bo tudi vpliv Venere, ki bo na nežen način sestavila vaše misli in vas popeljala v sproščene odnose. Z veseljem boste svojo dobro voljo še posebej v nedeljo, ko boste spočiti delili z drugimi.

VODNAR

V teden boste vstopili radovedni. Preveč se ukvarjate z malenkostmi, ki bi jih bilo priporočljivo dati na stran. Dobili boste odlično ponudbo, vendar bo potrebno vložiti vanjo še precej energije, preden se bo obrestovala. Vdihnite in si poiščite novih izzivov, z dobro voljo pristopite k ljudem in poiščite pot do svojih ciljev. Polna luna vas bo v četrtek potegnila v svet preteklih dogodkov, kar vas lahko za trenutek spravi v slabo voljo.

RIBI

Povežite se v tem tednu z nekom, ki vam je zares pri srcu, saj ste zadnje čase preveč zaprti vase. Zdravje vam utegne malce ponagajati. Pričakovali boste umirjen vikend, toda tokrat bo drugače, bolj razburkano. Pomanjkanje časa vas lahko spravi v slabo voljo. Glede ljubezenskih težav se posvetujte in nikar hitro ter nepremišljeno ne sprejemajte pomembnih odločitev. Lahko bi se odločili za nekaj, kar vas dolgoročno ne bo prepričalo.

Vir: Horoskop.si/Sensa.si

Preberi še: TO astro znamenje to poletje čakajo hudeee težave (upamo, da to nisi ti)

Priporočamo tudi: Horoskop: Ženske, rojene v teh 3 astroloških znamenjih, so daaaaaaleč najbolj samovšečne