Horoskop: Ženske, rojene v teh 3 astroloških znamenjih, so daaaaaaleč najbolj samovšečne

Si med njimi? 🤔

Horoskop: Ženske, rojene v teh 3 astroloških znamenjih, so daaaaaaleč najbolj samovšečne (foto: Profimedia) Profimedia
16. 6. 2021

Pri teh znamenjih je precej velika možnost, da iz samozavesti preklopijo v samovšečnost, ki pa je lahko precej moteča in včasih popolnoma neupravičena.

LEVINJA

Levinje velikorat pričakujejo, da jih bodo pohvalili, tudi če niso storile nič. Po osebnosti so polne same sebe in prepričane, da je njihova kraljeva narava najboljša.

Od svoje družbe, družine in svojega partnerja levinja vedno pričakuje, da bodo pohvaljena, spoštovana in seveda najboljša.

Resnično verjame, da se svet vrti okrog nje in da je popolna, brez napak.

Čeprav je zelo samozavestna, se takrat, ko se sijoča pozornost razblini, lahko prelevi v nezadovoljno osebo, ki čaka, da jo kdo opazi.

Levinja bo naredila skoraj vse, da bo zadovoljila svoje želje in ne obremenjuje se preveč, če bo s tem morda koga prizadela.

Ona je tista, ki večkrat reče: »Brez zamere, ampak…« in se zraven nasmehne ter pričakuje, da ji bo oproščeno.

VODNARKA

Če si vodnarka, se verjetno z oznako narcisoidna ne boš strinjala, ampak bo tvoj zagovor, da si samo neodvisna. A v tvoji glavi se velikorat vrti film fantazije o uspehu, moči, sijaju, lepoti ali popolnem partnerju.

Če pa se malce poglobiš vase in si skušaš priznati napake, boš ugotovila, da imaš rada le najboljše, saj smatraš, da si to tudi zaslužiš.

Včasih je tvoja pomoč drugim le način pridobivanja pozornosti in privržencev, ki jih želiš navdihniti, in prepričati, da si v nečem najboljša.

Ne pričakuješ, da te bo kdo razumel, saj si zadovoljna s svojim pogledom na svet in delovanjem - celo tako zadovoljna, da se ne želiš prilagajati.

Izpostaviti sebe in svoje prednosti je zate najmanjši problem, težje priznaš svoje napake in slabosti, saj si večinoma prepričana, da jih nimaš.

DVOJČICA

Dvojčice sicer delujejo zelo razpršeno in malce zmedeno, vendar ste vseeno malce narcisoidne, še posebej, ko je govora o zunanji podobi.

Kot dvojčica deluješ neorganizirano, vendar si zelo pametna in zagotovo si prepričana, da lahko napreduješ tudi takrat, ko je to skoraj nemogoče.

Od prijateljic včasih pričakuješ, da bodo samoiniciativno zaznale, kaj misliš in kaj si želiš.

Rada spoznavaš ljudi, vendar postaneš, ko si v svojem elementu, zelo narcisoidna in težko prepustiš besedo drugim, kaj šele da bi te kdo med tvojim zagnanim govorjenjem prekinil, saj je to tvoj način pridobivanja pozornosti.

V tebi gori želja po stalnem občudovanju in ko prejemaš komplimente, tvoja samozavest še dodatno narašča.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Brutalno ISKRENA izpoved Slovenke: "Ženstvenost sem potlačila tako globoko, da je nisem znala več izraziti"

Priporočamo tudi: TO so najlepši poletni natikači, ki jih bodo letos nosila VSA kul dekleta (+ namigi za kombiniranje)