Astro: 5 parov znamenj, ki so TOKSIČNI skupaj (a imajo neverjetno seksualno kemijo)

9. 4. 2021
Astro: 5 parov znamenj, ki so TOKSIČNI skupaj (a imajo neverjetno seksualno kemijo) (foto: Profimedia)
Profimedia

Ti pari znamenj svoje prepire uporabljajo kot gorivo za strast, čeprav se sicer zdijo zapleteni in nekompatibilni. 💫

Obstajajo določeni pari, ki se kar ne morejo nehati prepirati. V njihovi družbi se začneš spraševati, kako neki sta sploh preživela svoj prvi zmenek, ko pa nanj ne bi smela sploh nikoli iti.

Zakaj preprosto ne gresta vsak svojo pot? Morda pa to počneta zato, ker vesta, da hudemu prepiru sledita pobotanje in strastna noč?

To je 5 parov astro znamenj, ki se seksualno noro ujemajo in svoje prepire uporabljajo kot gorivo za strast v razmerju:

♈ OVEN in LEV ♌

Ti dve ognjeni znamenji tvorita strasten tim, ki pa mu ne manjka vročekrvnih prepirov. Strast, ki si jo delita, namreč ne pomeni, da je njuno razmerje enostavno – pravzaprav je vse prej kot to. A vendar zanju prepiri pomenijo nekaj dobrega, saj s tem izkazujeta, da sta se pripravljena skupaj potruditi, da rešita težave.

Obožujeta dejstvo, da sta oba iskrena in pristna, četudi se pogosto ne strinjata. Strast med njima je težko spregledati. Po prepiru se njuna seksualna povezanost ne more primerjati z ničemer, zato je zanju vsak prepir vreden svoje energije, ki jo kasneje sprostita med rjuhami.

Astro: Osebe, rojene v TEH 4 znamenjih, so v postelji daleč najbolj DIVJE (tudi ti? 😜)

♉ BIK in ŠKORPIJON ♏

Ko se združita zračno in vodno znamenje, nastane tornado čustev, seksualne napetosti in prepirov. Ampak v dobrem smislu! Zanju je skoraj nemogoče, da vzdržujeta platonsko razmerje, saj sta si seksualno izjemno podobna. A vendar ni vse tako enostavno. Čeprav je njun seks vrhunski, sta hkrati oba najbolj trmasti znamenji od vseh.

Bik in škorpijon sta si popolno nasprotje in vsi dobro vemo, da se nasprotja privlačijo. No, po drugi strani pa jima lahko predstavljajo velike težave, ki se kasneje razvijejo v prepir. Škorpijon ima rad spremembe, bik obožuje stabilnost. Poleg tega slednji potrebuje nekoliko več časa, da se odpre, kar lahko v škorpijonu zbudi njegovo sumnjičavo naravo.

♋ RAK in KOZOROG ♑

Ko vodno in zemeljsko znamenje združita moči, to običajno pomeni do konca življenja. Ne glede na to, kolikokrat se ne strinjata, drug drugemu zmeraj ostaneta v oporo. Rak in kozorog sta izmed vseh najmanj čustveni znamenji, kar pa jima lahko povzroči precej težav, saj skrivaj oba hrepenita po močni čustveni povezanosti. Zaradi tega imata od razmerja visoka pričakovanja in oba težko drugo osebo spustita k sebi, kar se lahko konča s prepirom.

A vendar je kljub njunemu pomanjkanju izkazovanja čustev strast še zmeraj tam. Oba se hitro navežeta na drugo osebo, ko sta enkrat v razmerju. Želita se počutiti zaželena in ko najdeta partnerja, ki jima da čustveno stabilnost, se zaobljubita bolj, kot katerokoli drugo znamenje.

Lastnost, zaradi katere te NIKOLI ne bo pozabil (glede na tvoje ASTRO znamenje)

♊ DVOJČKA in TEHTNICA ♎

Ti dve zračni znamenji tvorita popoln ljubezenski par. Drug drugega izjemno dobro dopolnjujeta in njun osrednji fokus v razmerju je skupna rast. Dvojčki so zelo nekonsistentni in ves čas spreminjajo mnenje, medtem ko so tehtnice stabilne ter uravnotežijo to nekonsistentnost dvojčkov. Kar pa pušča tudi ogromno prostora nesoglasjem.

Obema primanjkuje sočutja do drugih, zaradi česar so prepiri teh dveh znamenj naravnost brutalni. Obe povesta to, kar si mislita, in sta prepričani, da je njuno mnenje edino, ki šteje. Zato, ko se v nečem ne strinjata, se RES ne strinjata. A kljub njunim razlikam imata ogromno medsebojnega spoštovanja. Vsak prepir uporabita, da se kot par naučita nekaj novega, v tem pa sta oba zelo strastna.

♐ STRELEC in RIBI ♓

Ko združiš ognjeno znamenje z vodnim, se začne čustveni vrtiljak. Ta dva sta si izredno različna, kar je tudi razlog, zakaj med njima prihaja do prepirov. A vendar so njuni lepi trenutki tako čudoviti, da v kolikor lahko premagata svoja nesoglasja, je njuna vožnja vredna vsake minute.

Horoskop: TO je najlepši del tvojega TELESA (glede na tvoj astro znak)

Obe znamenji radi uživata v življenju in ga znata dobro izkoristiti. Ko se ne prepirata o skupnih interesih, o katerih imata različna mnenja, se imata skupaj naravnost fantastično. Ko gre za osebna zanimanja in ljubezen do pustolovščine, sta si zelo podobni, si pa pogosto skočita v lase, ko gre za predanost in čustvene potrebe.

Ribice si zelo verjetno želijo več, kot jim lahko strelec ponudi. Prav tako se ne strinjata glede tega, kaj je potrebno za srečno razmerje, kar lahko med njima povzroči ostrobesedno vojno, ki se bo končala z objokano ribico in strelcem, ki se ni pripravljen opravičiti. No, enkrat, ko se končno znajdeta na isti ravnini, sta zmožna drug drugemu oprostiti vse. V kolikor ima uspe najti zlato sredino, bo njuno razmerje zapleteno, a iskrivo.

Po predlogi Sarah Gangraw

Preberi še: HOROSKOP: Zaradi TE svoje lastnosti greš ljudem na živce (+ kako jo odpraviš)

Priporočamo tudi: SLO astrologinja razkriva aprilske DATUME, na katere ti bo uspelo VSE, kar si želiš

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije