Astrologi sporočajo: TO moraš vedeti, če je v tvoji bližini DVOJČEK 🚨

Izvoli - da boš dvojčke in dvojčice lažje razumela! 

Astrologi sporočajo: TO moraš vedeti, če je v tvoji bližini DVOJČEK 🚨 (foto: Profimedia) Profimedia
31. 5. 2020

Dvojčki so brez dvoma eno izmed najbolj posebnih astro znamenj zodiaka!

Včasih jih je prav težko razumeti, a v vsakem primeru jih človek prav mora imeti rad, saj so radovedni, spontani in komunikativni. 

Poglej, kako moraš ravnati v primeru, da imaš okoli sebe osebo, rojeno v astro znamenju dvojčka

Če je to ...

... tvoj prijatelj

Dvojček te bo vedno znal nasmejati in te spraviti v dobro voljo. Tudi, ko si najbolj utrujena, te bo zvabil ven in te prepričal, da čim prej pozabiš na vse tegobe. Od njega ne pričakuj, da ti bo vedno na voljo, saj ima tudi ostale prijatelje, za katere si mora vzeti čas.

... tvoj dragi

Že ob prvem srečanju te je zagotovo z besedami prepričal, da si prva, ki jo resnično ljubi. Vendar imej v mislih, da je enako zgodbo pred tabo slišala že kakšna druga ženska.

Z njim ti nikoli ne bo dolgčas, saj vedno najde nove predloge in ideje, ki so lahko tudi tvegane narave. On se ne boji ničesar, pazi, da se ne bo preveč spogledoval z drugimi, saj je vedno v iskanju novih dogodivščin.

... tvoj oče

Tvoj oče, rojen v znamenju dvojčka, je moderen oče, ki je lahko tvoj dober prijatelj. On ne komplicira in nima previsokih zahtev, zato imaš ob njemu vedno občutek, da še kako razume tvoje tegobe. S tabo se zna zabavati, igrati in ti stati ob strani.

... tvoj brat

Je malce površen in včasih zelo neodgovoren, zato ne bodi presenečena, če te vedno prosi za kakšno uslugo. Zraven se seveda prijetno nasmehne in te s prijaznimi besedami v trenutku prepriča, da narediš nekaj zanj. Seveda ti bo, če bo imel čas, uslugo tudi vrnil.

... tvoj šef ali sodelavec

Tvoj šef, ki je rojen v znamenju dvojčkov, ni preveč zahteven, zna razumeti, spraševati in poiskati rešitev na taktičen način.

Tvoj sodelavec dvojček pa je tisti, ki je v pisarni najbolj klepetav in včasih celo malce ležeren. Večkrat zamuja, polije kavo, vendar ti je kljub temu zelo pri srcu.

... tvoja prijateljica

Dvojčica je tista prijateljica, ki je vedno na tekočem, kaj se dogaja. Je najbolj aktivna na družbenih omrežjih in ne skrbi, vedno bo vedela, kaj si objavila. Ona te bo vedno vzela s sabo, z njo ti ne bo nikoli dolgčas, edina težava je, da težko zadrži skrivnosti zase.

... tvoja mama

Če je tvoja mama rojena v znamenju dvojčkov, je sproščena mama, ki se zna s tabo tudi zabavati in početi stvari, ki vaju še dodatno zbližujejo. Ni najbolj globoka, ni najbolj čustvena, je pa vedno pripravljena priskočit na pomoč in te vedno znova presenetiti.

... tvoja sestra 

Oh, kako ti gre večkrat na živce! Ker dobesedno uživa v svojem neredu, si brez vprašanja sposoja tvoje stvari in te vedno prosi, da opraviš nekaj namesto nje, je imaš vsake toliko počasi dovolj. A vse to počne tako diplomatsko, da ji težko rečeš ne.

... tvoja šefica ali sodelavka

To je šefica, pri kateri nikoli ne veš ali je jezna, ali samo raztresena. Kljub temu, da se trudi, težko ločuje zasebne odnose od poslovnih.

Sodelavka dvojčica pa je ženska, ki drži pokonci celo pisarno, vendar ji ni dobro zaupati preveč osebnih stvari.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Horoskop: Osebe, rojene v TEM znamenju, imajo največ težav z ZAUPANJEM!

Priporočamo tudi: Astro: Osebe, rojene v TEH znamenjih, so/bodo v zakonu NAJBOLJ SREČNE