Ljudje, rojeni v TEH 4 znamenjih, so MOJSTRI posteljnih aktivnosti (HOROSKOP)

Če si mislila, da so ribice v postelji dolgočasne, se zeloooo motiš! 😉

Ljudje, rojeni v TEH 4 znamenjih, so MOJSTRI posteljnih aktivnosti (HOROSKOP) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 10. 2022

Spolno življenje je pomemben del vsake zveze, določena astro znamenja pa gredo celo tako daleč, da ... 

...so v postelji pripravljena preizkusiti vse! Njihovo vodilo je: "Bolj je divje, boljše je!" pa tudi: "Bolj čudno je, boljše je!" 😂

Poglej, katera znamenja brez norih eksperimentov v postelji ne morejo 👇:

DVOJČICA

Dvojčica svojo energijo, ki ji ni konca, prenese tudi v spalnico. Je nenasitna ljubimka, ki ljubi avanturistični seks, pri položajih pa ni čisto nič sramežljiva. Njen ljubimec bo kar hitro spoznal, da ga bo pri seksu velikokrat presenetila in mu spodnesla tla pod nogami vse do orgazma. 

ŠKORPIJONKA

Glede na to, da spada med najbolj strastna znamenja zodiaka, ni nič čudnega, da zapeljiva škorpijonka v postelji naravnost blesti. Je zahtevna ljubimka, ki pa rada vrača naklonjenost, obožuje pa spontan seks in javni prostor zanjo sploh ni ovira. 

VODNARKA

Kot vodnarka vedno, tudi v postelji, razmišljaš izven okvirjev. Zate seks hitro postane dolgočasen, a svojega partnerja rada popelješ na nova, še njemu nepoznana območja posteljnega užitka, ki ga nato raziskujeta skupaj. Za zadovoljitev ti pravzaprav ne potrebuješ partnerja, saj se dovolj dobro s prsti znajdeš tudi sama.

RIBICA

Presenečena boš, a romantična ribica je eksperimentiranju med rjuhami najbolj naklonjena od vseh astro znamenj. Vedno je za preizkušanje novih položajev, obožuje presenečenja v seksi perilu, najbolj od vsega pa obožuje igranje vlog. Rada si ogleda tudi kak žgečkljiv film, hkrati pa je čutna in pozorna ljubimka.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Ženske, rojene v teh dveh znamenjih, so daaaaaaleč najbolj PRIVLAČNE

Priporočamo tudi: Si občutljiva, in stvari te hitro prizadenejo? Ne sramuj se tega in PREBERI tole (odprlo ti bo oči!)