Astro: Osebe, rojene v teh znamenjih, se zelooo pogosto zaljubijo v svojega BFF

Kdo ve, morda pa imaš tudi ti svojega princa na belem konju dobesedno 'pred nosom'. 🙊

Astro: Osebe, rojene v teh znamenjih, se zelooo pogosto zaljubijo v svojega BFF (foto: Profimedia) Profimedia
13. 7. 2022

Vedno je pripravljen na zabavo, zmeraj je ob tebi in ti stoji ob strani tako v lepih kot težkih trenutkih ter je pomemben del tvojega življenja. Saj ga nimaš za najboljšega prijatelja kar tako, kajne? In glede na to, da si si s takšno osebo izjemno blizu, ni nič nenavadnega, da se iz prijateljstva razvije tudi kaj več.

To so 4 astro znamenja, katerim se to zelo pogosto zgodi:

OVEN

Ovni se zavedajo, da znajo biti zaradi svoje impulzivne in temperamentne narave pogosto nekoliko naporni in težki. Zato ob sebi želijo partnerja, ki jih 100 % razume in jih podpira – kljub njihovi naravi. To ognjeno znamenje ve, da ga njegov najboljši prijatelj popolnoma sprejema z vsemi prednostmi in pomanjkljivostmi, zato se pogosto zgodi, da se iz njunega prijateljstva razvijejo ljubezenska čustva.

DVOJČKA

Dvojčki so zelo aktivni in komunikativni ter ob sebi potrebujejo nekoga, ki ima enake interese in se z njimi ujame v številnih aktivnostih. In le kdo bil lahko bil boljši, kot je najboljši prijatelj? Ta ima zate zmeraj odprta ušesa in je vedno pripravljen na zabavo, zato ni čudno, da se dvojčki radi zaljubijo v svojega najboljšega prijatelja.

Astro: Osebe, rojene v teh znamenjih, menjavajo razpoloženje kot za stavo

STRELEC

Strelci imajo radi svojo svobodo, zato raje čas preživljajo s prijatelji. Ker imajo enake interese, lahko z njimi zmeraj počnejo nekaj spontanega in skupaj raziskujejo svet. Ta enostavnost in lahkotnost strelca zelo impresionira, zato se lahko zgodi, da se sčasoma zaljubi prav v svojega najboljšega prijatelja.

VODNAR

Vodnarji veljajo za bitja, ki obožujejo svobodo in se v odnosu najboljše počutijo, ko se s partnerjem nahajajo na isti valovni dolžini. In kdo najbolje zadovolji ta kriterij? Najboljši prijatelj, seveda. V njegovi družbi je vodnar lahko resnično takšen, kot je. Zato ni redkost, da v iskanju ljubezni razvije čustva prav do njega.

Po predlogi M. K.

Horoskop: TO je najbolj čustveno NESTABILNO znamenje zodiaka 😬