Ta FESTIVAL je čisto izven tega sveta: Ne zamudi KKŠ Summer Festa

Tam bodo tudi tvoji najljubši izvajalci!

Ta FESTIVAL je čisto izven tega sveta: Ne zamudi KKŠ Summer Festa (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
3. 8. 2022

Po dolgih šestih letih premora se na Koroško vrača najbolj vroč festival tega poletja: KKŠ Summer FEST.

Zopet ga prireja zasedba aktivistov Kluba koroških študentov, ki letos obeležuje svoj 70-letni rojstni dan in tako velja za enega najstarejših študentskih klubov v Sloveniji.

Festival organizirajo na popolnoma novi, idilični lokaciji na Poljani pri Prevaljah in sicer 12. in 13. avgusta.

Preberi tudi: To so najbolj nori Evropski festivali tega poletja

Če se letos še nisi udeležila festivala, potem je to enkratna priložnost, saj se bo na KKŠ Summer Festu zvrstil res raznolik repertoar glasbenikov, med katerimi boš zagotovo našla tiste, na katere boš plesala do jutra!

Na glavnem odru boš prepevala ob zvokih Jana Plestenjaka, Luke Basija, Joker Out, BQL, Alye, Polkaholikov, Pera Lovšina s španskimi borci in mnogih drugih.

Priporočamo: Živahno koncertno poletje na Opatijski rivieri

Če ti bolj pašejo elektronski ritmi pa boš verjetno uživala predvsem na elektro odru, na katerem bodo nastopili: house dj Paolo Barbato, priljubljena hrvašha didžejka Insolate, vzhajajoča zvezda slovenske techno scene Glia, prodorni techno artist Brtinzz, domačini Dom3n, Zepec, Jona, Krift, I-K-O in Pek Pouch, za katere je poskrbela organizacija Si:nonym crew.

Poleg bogatega večernega dogajanja pa pripravljajo še zabavno dnevno dogajanje, na katerem boš ujela tudi znane hite Damjana Murka, se presmejala ob vodenju Gašperja Berganta in Matica Hercega, ter se sprostila z najrazličnejšimi športnimi aktivnostmi – možnost se boš imela preizkusiti v nogometnem pikadu, body zorbingu, slip'n'slide-u, beerpong-u, poligonu z droni, v ameriškem gladiatorju in še mnogih drugih.

Zabava je torej zagotovljena, zato vabljena, da se pridružiš dogodku tega poletja! Za več informacij si poglej kar njihov Instagram.

Fotografije: promocijsko gradivo