Spoznaj vseh 20 tekmovalcev šova Survivor 2016 (FOTO)

Letošnjo jesen se nam obeta nova sezona resničnostnega šova Survivor. Ustvarjalci oddaje so končno razkrili vseh 20 tekmovalcev, ki se podajajo v boj za naziv "Zadnji preživeli" in denarno nagrado 50.000 evrov.

17. 8. 2016
Slika 1/20

Aneta je stara 30 let in prihaja iz Ljubljane. Medijski svet jo je že spoznal prek lepotnih tekmovanj in udeležbe v resničnostnem šovu Kmetija Slavnih. V Survivor gre po glavno nagrado 50.000 evrov: »Prijavila sem se zaradi denarne nagrade, a bo tudi velika preizkušnja zame in motivacija za veliko svari v življenju. Survivor je pobuda mojim otrokom in predvsem možnost za nov začetek v prihodnosti, da si z nagrado ustvarim svojo ordinacijo.« Tekmovalka pravi, da z besedami nikoli ne skopari: Sem zelo energična, pozitivna in borbena punca. Če je treba dokazati nekaj, za kar vem, da je res, potem se pogosto zapletem v konflikt. Sem brez dlake na jeziku in tudi zelo trmasta. Moja slaba plat je, da sem zelo čustvena in vedno gledam na to, kaj si mislijo drugi oz. vsem dajem prednost pred seboj. Imela sem zelo težko otroštvo, saj mi je umrl oče, tako da sem odraščala sama z mamo, ki je bila veliko zdoma. Lahko rečem, da sem otrok z ulice. Vse, kar imam, sem si ustvarila sama, ni bilo lahko, zato pa imam zdaj svojo lepo družino. Moja otroka ne čutita pomanjkanja ljubezni ali materialnosti. Sem uspešna, ambiciozna in nikoli mi ni dolgčas, vedno si popestrim dan znova in znova,« pove o sebi.

PRO PLUS

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri