Družino ZAPUSTIL zaradi ukrajinske begunke, zdaj se je zgodil PREOBRAT

Se spomniš moškega, ki je družino zapustil zaradi ukrajinske begunke? Prišlo je do veliiiikega preobrata, oglasila se je tudi bivša žena! 🤯

Družino ZAPUSTIL zaradi ukrajinske begunke, zdaj se je zgodil PREOBRAT (foto: Profimedia) Profimedia
28. 9. 2022

Nedavno je v svetovnih medijih odjeknila novica, da je 30-letni Britanec Tony Garnett zapustil svojo 28-letno ženo Lorno in njuni hčerki, stari 3 in 6 let, zavoljo 22-letne ukrajinske begunke Sofije Karkadim, ki ji je Tonyjeva družina ponudila zatočišče.

A kmalu zatem je še glasneje odjeknila informacija, da je zdaj njune ljubezni konec!

In medtem ko užaloščen moški ne more verjeti, v kaj se je spremenila njegova mlada ljubimka – pomagala naj ne bi niti številna sporočila, ki mu jih pošilja v upanju, da bi se pobotala – pa si njegova bivša partnerka zagotovo zadovoljno mane roke.

Zapuščena Lorna je namreč odločno zavrnila možnost, da bi se z bivšim pobotala, sporočila pa je tudi, da je "vedela, da se bo to zanju končalo katastrofalno". O Tonyju, kot poročajo tudi mediji, sicer zaradi tekočega sodnega postopka ne sme javno govoriti, naj bi pa svojim prijateljem rekla, da ga niti v sanjah ne bo vzela nazaj.

"Odkar je moja nova punca izvedela, da sem SLAČIFANT, od mene zahteva ..." (izpoved moškega)

"Toliko tega je zavrgel. Zaradi prepovedi približevanja me ne more niti videti, prav tako ni mogel obiskovati niti svojih otrok. Pa vendar težko čutim kakršnokoli sočutje," je povedala za tuje medije.

Njeni prijatelji so še povedali, da jo je to izjemno prizadelo, ampak se je odločila ostati močna in osredotočena na otroka.

Kaj se je v resnici zgodilo med Tonyjem in Sofijo?

"Dovolj sem imel njenega iracionalnega obnašanja, ne morem več prenašati te zlorabe in jeze," je razkril za Daily Mail. "Zaradi nje sem zapustil Lorno in otroka, vložil sem ves napor, da bi ji pomagal, želel sem, da ostaneva skupaj ... Vedel sem, da bova izpadla kretena, če se razideva, saj so vsi mediji pisali o najini zvezi. Ja, mislil sem, da sem zaljubljen vanjo, pa vendar ima ona to svojo temačno plat, s katero enostavno več ne morem shajati. Jezna je in agresivna," je povedal.

Mejo naj bi končno prestopila s tem, ko je pretekli vikend zvečer vzela nož in ga nekajkrat zapičila v steno doma, ki sta ga najela skupaj s Tonyjem. "To me je resnično prestrašilo, skrbelo me je za svojo varnost," je še dodal.

"Na hčerinem mobitelu sem odkrila nekaj grozljivega - kaj naj naredim?" (klic na pomoč mamice)