Hrvati znoreli, ker Slovenci na dopustu počnemo TO! Zdaj zedinjeno: "Tega ne dopuščamo več"

Joj, nekaj, kar brez izjeme počnemo VSI na dopustu na Hrvaškem, zdaj ne bo več mogoče. Tole je totalno razjezilo Hrvate, celo tako zelo, da so se tega lotili po pravni poti.

Hrvati znoreli, ker Slovenci na dopustu počnemo TO! Zdaj zedinjeno: "Tega ne dopuščamo več" (foto: Profimedia) Profimedia
18. 7. 2022

Ravno dopustuješ na Hrvaški obali ali pa te lep del leta pri naših južnih sosedih še čaka? 

No, letos te bo na morju morda čakalo veliko presenečenje - vsaj v primeru, da si se do zdaj tudi ti rada poslužila rezervacije svojega popolnega mesta na plaži - z brisačo! 

Naj te spomnimo ...

Ko so se na morje odpravljala z babico, mamo ali kom drugim, se ti je verjetno že kdaj pripetilo, da so svoj prostor na plaži rezervirali takrat, ko so bile te prazne in na želeno mesto postavili brisačo. 

Veliki tedenski HOROSKOP razkriva, kaj TOČNO te čaka med 18. in 24. julijem (preveri)

Na Makarski rivieri so zdaj odločni!

Ker je to postala že ustaljena praksa turistov, ki dopustujejo v Gradcu, letoviškem mestu na makarski rivieri, so se tam odločili temu narediti konec. Čeprav so obiskovalce vedno znova opozarjali, naj čez noč na plažah ne puščajo brisač in drugih osebnih predmetov, tega mnogi niso upoštevali.

Zato so pred dnevi tamkajšnje lokalne oblasti izvedle "čistilno akcijo". S svojih plaž so redarji ponoči odstranili vse tovrstne "rezervacije".

Kot so zapisali na občinski Facebook strani, so "njihovi prizadevni delavci uspešno izvedli akcijo odstranjevanja plažnih rekvizitov, ki so ostali na obali."

Akcija je naletela na veliko odobravanja. Vendar so bili nekateri vendarle mnenja, da je šlo za pretiran ukrep in da bi bilo dovolj, če bi turiste le opomnili.

Tako boš svoj pladenjček za led napolnila BREZ POLIVANJA (aleluja!)

Preberite več na Metropolitan.si

Fotografije: Profimedia