Veliki tedenski HOROSKOP razkriva, kaj TOČNO te čaka med 18. in 24. julijem (preveri)

Ta teden bo pretresel tvoja čustva. ❤️

Veliki tedenski HOROSKOP razkriva, kaj TOČNO te čaka med 18. in 24. julijem (preveri) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 7. 2022

OVEN

V ponedeljek, ko Venera prehaja v raka boste nekoliko bolj občutljivi, kar bo opazil nekdo, ki je za vas zelo pomemben. Intuitivna stran osebnosti vas bo vodila na novo pot, ki vam obeta boljše razumevanje. Ker bodo zaznave v oblakih, ne boste imeli namena, da bi se soočili z resničnostjo. Ne čakajte na boljše priložnosti, ampak zagrabite trenutne opcije in jih speljite do točke, ki vam prinaša tudi kakšno korist na poslovnem področju. Ljubezenski koraki naj v nedeljo počakajo, saj se boste spraševali, ali je nekdo do vas iskren.

BIK

Nekdo bo s prijetno gesto v vas vzbudil zanimiva čustva. Čeprav vas že nekaj časa spremlja občutek, da predvsem vi vlagate trud v odnos, bo sedaj končno drugače. Imejte v mislih, da se s počasnimi in iskrenimi koraki daleč pride. Kljub temu spoznanju boste ostali čustveno zainteresirani za nadaljevanje. Konec tedna bo v domačem okolju vse skupaj obrnjeno na glavo in nič ne bo tako, kot bi želeli. Počutili se boste ujete in nemočne, kar lahko vpliva tudi na zdravje in počutje. 

DVOJČKA

Zanimive situacije se bodo vrstile, misli bodo zbrane, vi pa bolj stabilni, kot v preteklem obdobju. Bodite na področju kariere, kjer vas lahko od torka dalje zmede energija Merkurja v levu čim bolj natančni, po možnosti tudi prilagodljivi. Pomemben pogovor, ki ga boste deležni v četrtek se bo nanašal na denar in urejanje pomembnih stvari. Nikar se ne postavite na nikogaršnjo stran saj boste na koncu krivec celotne situacije.  V nedeljo se boste spomnili, česa v resnici še niste popolnoma zaključili, vendar bodite brez strahu in dvomov.

RAK

Zaradi Merkurja, ki prehaja v torek v leva boste ambiciozni, zato ničesar ne prepuščajte naključju. Z nekom se lahko končno pogovorita o vseh podrobnostih. Popravite napake, dokler je še čas in dokler imate možnost. Kljub temu, da boste zasuti z delom, vas bo notranji občutek popeljal v nadgradnjo. Postorili boste veliko koristnega in poskrbeli, da vas tudi najbolj zavistni ne bodo izkoriščali. V ljubezni vas bo navdihnil notranji instinkt, zato storite v nedeljo nekaj spontanega.  

LEV

Z Venero, ki v ponedeljek prehaja v znamenje raka prihaja na površje nekaj, kar vas ne navdušuje preveč, zato boste nenehno govorili, da bi prikrili vse morebitne dvome. Vsem levom, ki niste v prejšnjem tednu poskrbeli za finančne dolgove, bo tokrat zelo težko. Ko se odločate o pomembnih stvareh, poslušajte predvsem svoj notranji glas. Na poslovnem področju boste imeli v petek, ko boste zelo zbrani več sreče kot doslej. Presenečeno boste ugotovili, da vas podpirajo tudi tisti, ki vam niso tako zelo blizu.  

DEVICA

Pustite v začetku tedna, ko se bo iz ozadja nizala notranja napetost vsaki stvari, naj dozori tako kot mora, ne prepuščajte se nervozi, ki vam povzroča slabo voljo.  Glede pomembnih kariernih nalog dokažite, da ste vredni zaupanja. Tokrat ne boste imeli težav pri izražanju svojih želja. V soboto in nedeljo, ko se bo luna nahajala v dvojčkih, vam bo dobro šlo, tako na čustvenem, kot tudi na družinskem področju. Skupne želje in interesne dejavnosti so stvari, ki bodo pozitivno vplivale na vse skupaj. 

TEHTNICA

Venera v znamenju raka bo okrepila čustvene zaznave. Sprejeti boste morali kompromis, čeprav vam to ne bo všeč. Prihaja tudi občutek, da ste osamljeni in zdolgočaseni, zato do četrtka ne spreminjajte odločitev, ki so pomembne. Konec tedna ne boste več delali rutinsko, ampak boste uporabili več domišljije in kreativnosti. Lažja pot je sicer zanimiva, vendar naj vas v nedeljo, ko prihajajo na plano pomembne osebne odločitve ne zavede. 

ŠKORPIJON

Konflikte, ki se bodo pojavljali zaradi prehoda Merkurja v znamenje leva, skušajte prenašati potrpežljivo in ljubeče. Zavedate se, da bi se morali nekoliko spočiti, kar bo težje izvedljivo. Ukvarjanje s tehnikami sproščanja bo pomagalo premagati nakopičen stres. Kljub razpršeni energiji lune v znamenju dvojčkov boste v soboto in nedeljo zelo iznajdljivi v domačem okolju in pri raznih hišnih opravilih.  Ne obremenjujte pa se, če vas nekdo ne bo razumel na ustrezen način.

"Vse se začne 72 ur pred smrtjo," pravijo strokovnjaki (znaki, pojavi, občutki, ki razkrivajo, kaj prihaja)

STRELEC

Nikakor ne najdete prave rešitve, saj vas ovira veliko zadev, ki niso v vaši domeni. Zaželeli si boste energijo, ki vas pelje v harmonijo in razumevanje. Če se ne boste držali svojih principov vam bo uspelo priti do pomembnih informacij, ki vas bodo napolnile z zadovoljstvom. V soboto, ko bo luna v dvojčkih prihaja preobrat, ki vas bo prebudil. Nikar ne izgubite volje, saj boste presenečeni nad tem, kako gladko bo vse skupaj potekalo, če boste vsaj malo bolj prilagodljivi.

KOZOROG

To, kar boste v torek, ko Merkur prehaja v znamenje leva storili spontano, brez predhodnih načrtov, bo odlično opravljeno in sprejeto. Čeprav velikokrat rečete nekaj kar sploh ne mislite, boste v tem tednu znali poiskati prave odgovore na vsa vprašanja. V soboto prihaja občutek, da se nekaj zapleta ter da znova popravljate probleme, ki so povezani s preteklostjo. Čim prej naredite red v svojih mislih in vse se bo odvijalo kot ste si zastavili, po čemer tudi hrepenite.

VODNAR

Z veseljem boste sledili svojim osebnim ambicijam. Pred vami je teden učenja in pomembnih lekcij. Zanimive novice vas bodo odtrgale od obveznosti, ki se vam na trenutke zdijo že dolgočasne. Razmišljali boste tudi o konkretnih spremembah, katerih zaenkrat še ne izvajajte, saj je potrebno vse skupaj skrbno preveriti. V soboto in nedeljo, ko vas bo objela igriva energija dvojčkov, boste želeli nadoknaditi vse, kar se vam zdi, da ste morda zamudili. 

RIBI

Zaradi prehoda Venere v znamenje raka se boste znašli v dilemi in prostora za kompromise tokrat ne bo. Nikar se ne spuščajte v besedne igre, ki vsebujejo noto sarkazma. Da bo druga polovica tedna čim bolj mirna, predvsem verjemite vase. V nedeljo prihaja odličen občutek za ravnotežje, ki ga boste uporabili v domačem okolju. Na ostale se ne boste ozirali, tudi če bodo njihovi nasveti dobronamerni. Počakajte, da se vam bodo zadeve prikazale v pravi luči.  

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia