Bizarna zgodba Slovenke, ki je postala prva 'žrtev' koronavirusa pri nas

Uf! Se spomniš tega? Tole smo prvič objavili natanko 1 leto nazaj (konec februarja 2020!). 

Bizarna zgodba Slovenke, ki je postala prva 'žrtev' koronavirusa pri nas (foto: Unsplash.com/Ani Kolleshi) Unsplash.com/Ani Kolleshi
25. 2. 2021

Tale zgodba bi se z lahkoto umestila v rubriko 'Saj ni res, pa je', vendar je na Cosmo strani do zdaj še nismo odprli. Morda pa ... 

Na FB strani Center za klinično toksikologijo in farmakologijo so pred kratkim objavili vest o Slovenki, ki je postala 'prva žrtev' koronavirusa pri nas, njen razlog pa je precej bizaren. 

Preberi, kaj se je zgodilo:

Da smo ljudje prestrašeni zaradi novega virusa, ter da o njem veliko premalo vemo, je dokazala tudi današnja izkušnja Slovenke, ki je zaradi bojazni, da je zbolela s koronavirusom pristala na urgenci.

40-letna Slovenka iz Primorske, se je po prijateljskem pozdravu in poljubu na lice z znancem, ki se je vrnil s potovanja po Aziji, obraz namreč razkužila z dezinfekcijskim sredstvom, ki se sicer uporablja za razkuževanje predmetov.

Ker je sredstvo na njeno kožo delovalo preveč agresivno, je prišlo do vnetja kože obraza in pekoče bolečine, zaradi česa je kasneje poiskala pomoč v bližnji urgentni ambulanti.

Kaj točno so zapisali, si preberi spodaj:

Obenem na centru opozarjajo, da razprševanje sredstev, ki vsebujejo alkohol ali klor po telesu, ne bo uničilo virusov, ki so že vstopili v telo, ter da se omenjena sredstva vedno uporablja v skladu z navodili. 

Fotografije: Unsplash.com/Ani Kolleshi

Preberi še: Pred valentinovim💔je izvedel, da ga vara! Njegova reakcija je VRHUNSKA

Priporočamo tudi: Moški iskreno spregovorili o tem, kako so se počutili PO VARANJU (in zakaj so to storili)