Besna izpoved: "Tašča je moji hčerki rekla, da je grda. Znorela sem in zdaj je jezna name!"

Se lahko enkrat za vselej strinjamo, da noben otrok ni grd, no?

Besna izpoved: "Tašča je moji hčerki rekla, da je grda. Znorela sem in zdaj je jezna name!" (foto: Profimedia) Profimedia
26. 11. 2021

Vsak otrok je lep, za svoje starše seveda najlepši, grde in nesramne opazke pa z razlogom prav vsakega spravijo s tira.

Naša bralka nam je razkrila naravnost grozljivo situacijo s svojo taščo, ki te bo pustila odprtih ust. Več ti razkrijemo v nadaljevanju.

"Moj mož je rdečelas in za povrhu še kodrast. Meni je to noro všeč in navdušena sem bila, ko je najina hčerkica lase podedovala po njemu. Nikoli mi ni niti na pamet padlo, da bi koga lahko lasje moje hčerke ali moža motili, kaj šele, da bi se v njih 'upiknili' naši ožji sorodniki.

Moja tašča pa ima očitno drugačne poglede, saj je že svojega sina (torej mojega moža) vzgajala v veri, da so njegovi lasje in njegova svetla polt grdi. To smo nekako prebrodili in res si nisem mislila, da bo imela probleme tudi z videzom njene edine vnukinje.

Neprestano jo primerja z drugimi otroci, ji pravi, da je nesrečen otrok, da bo trpela v življenju zaradi videza in kako bo potrebovala na tisoče, tisoče evrov, da bo lahko imela lepo pričesko.

A to ni še nič!

Kupila ji je tudi lasuljo, ki ji jo na glavo povezne takoj, ko pridemo na obisk. Moj mož je seveda ponorel, jaz pa tudi, a tašča je sedaj na smrt užaljena. Večina sorodnikov se strinja z nama, a sploh ne popusti, zato k njej ne želimo več hoditi na obisk.

Obtožila naju je, da ji ne dovoliva imeti svojega mnenja, a kar je dovolj, je dovolj. Že tako ali tako je dovolj hudo, da se bo verjetno morala soočati s stereotipnimi tujci, a lastna babica se res ne bi smela tako obnašati. Ne želim je v bližini mojega otroka in pika. To sem ji tudi povedala."

Kaj praviš? Je jezna mamica ravnala prav?

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Glasovanje za Cosmopolitan Influencer Awards 2021 se je pričelo in čas je, da oddaš glas svojim favoritom tukaj 👇:

Glasovanje za Cosmopolitan Influencer Awards 2021 je odprto (glasuj TUKAJ!)