Zvezniška čudaštva - komu grozijo in kdo se je moral opravičiti!

Katera zvezdnica ima težave s samomorilskim bratom, katera je Božič preživela v kopalkah in kateri zvezdnik se je moral javno opravičiti za nepremišljen tvit?

31. 12. 2013

Božič preživela v kopalkah

Pevka Rihanna je božične praznike preživela v družinskem krogu, in sicer v svoji domovini, na Barbadosu. Zvezdnica je seveda z največjim veseljem pobegnila pred nizkimi temperaturami, ki vladajo v New Yorku, kjer se je mudila pred kratkim. Takoj po prihodu na Barbados je na Instagramu objavila svoje fotografije, na katerih nenaličena uživa v kopalkah.

Brat grozil s samomorom

Pevka Susan Boyle je morala svojemu bratu Gerryju dati dobrih 60 tisoč evrov, saj ji je grozil, da se bo ubil, če mu ne prinese denarja. Poslovnež Gerry ima v lasti podjetje, s sestrinim denarjem pa bi rad obnovil star kino v Edinburgu, v katerem bi organiziral zabave. Čeprav Škotinji bratova ideja ni bila všeč, mu je ugodila, da bi mu polepšala praznike.

Šla bo na plastično operacijo

»Moj dekolte je videti obupno, prsi so premajhne. Videti so kot dva komarjeva pika in kmalu si bom dala silikonske vsadke,« je izjavila 21-letna pevka in igralka Demi Lovato. Zvezdnica, ki je pred kratkim razkrila, da je bila nekoč odvisna od mamil, je še dodala, da se operacije zelo boji, a je za lepoto pripravljena storiti prav vse.

Opravičil se je

Komik Steve Martin je na Twitterju zbijal šale na račun gramatike na internetu in ko ga je neki sledilec vprašal, kako piše on, mu je 68-letnik odvrnil, da je to odvisno od tega, ali je v črnski četrti ali v italijanski restavraciji. Dan pozneje je izbrisal to objavo in se opravičil s pojasnilom, da je bila njegova šala neprimerna.