Zvezdniški miš-maš: od Courteney Cox do Alyson Hannigan

Katera zvezdnica vadi pilates trikrat tedensko, ob tem pa še redno teče, in katera je najponosnejša mama na svetu?

Zvezdniški miš-maš: od Courteney Cox do Alyson Hannigan (foto: revija Nova) revija Nova
1. 2. 2014

Ne more brez vadbe

Courteney Cox trikrat tedensko vadi pilates in redno teče z osebnim trenerjem, zato je pred kratkim, ko si je poškodovala gleženj in morala mirovati, preživljala pravo nočno moro:

»To sta bila dva grozna meseca. Počutila sem se tako nekoristno ... Jaz res rada treniram.«

Igralkini edini razvadi sta rdeče vino in vodka.

Spet bo Rocky

Sylvester Stallone je potrdil šušljanja, da se bo kmalu začelo snemanje filma Creed, v katerem bo igral Rockyja Balboo. Mišičnjak bo tokrat upodabljal trenerja vnuka svojega prijatelja Apolla Creeda. Ob tem je 67-letni Sly izjavil, da je srečen, da bo ponovno oživel svoj najljubši lik, ki je postal del njega.

Hčerka je shodila

»Sem najponosnejša mama na svetu,« je izjavila Alyson Hannigan, zvezdnica serije Kako sem spoznal vajino mamo. Razlog za njen ponos se skriva v tem, da je njena 20-mesečna hčerka Keeva

Jane pred kratkim shodila. Alyson je že več kot deset let poročena s kolegom Alexisom Denisofom, s katerim ima še štiriletno hčerko Satyano Marie.

Častni meščan irskega mesta

»Na to mesto me vežejo najlepši spomini,« je izjavil odlični angleški igralec Jeremy Irons, ko je izvedel, da bo postal častni meščan irskega mesta Cork, v katerem je s soprogo Sinéad Cusack živel ob koncu devetdesetih, in sicer v tamkajšnjem dvorcu. Naj spomnimo, da je Jeremy julija 2012 obiskal Dubrovnik, nad katerim je bil prav tako zelo navdušen.

Segel globoko v žep

Chris Martin, pevec skupine Coldplay in soprog igralke Gwyneth Paltrow, ni prav nič varčeval, ko je šlo za žrtve potresa na Haitiju. Na dobrodelni dražbi na Beverly Hillsu, ki jo je organiziral Sean Penn, je za sliko uličnega umetnika Banksyja odštel kar 650 tisoč dolarjev. Na sliki je rdeč balon v obliki srca, prekrit z obliži.