Zvezdniki, nori na poroke

Medtem ko večina navadnih smrtnikov enkrat, morda dvakrat dahne usodni da, pa je pri nekaterih zvezdnikih seveda tudi to drugače.

5. 4. 2011

Torej, pred dnevi preminula filmska ikona Elizabeth Taylor nas je spomnila, da malce pobrskamo, kdo je v Hollywoodu večkrat obljubil zvestobo do groba, v dobrem in v zlu.

Elizabeth Taylor

Hollywoodska legenda Elizabeth Taylor je bila morda celo bolj znana po svojem razburkanem življenju kot po svojih filmih. Lepotica z vijoličastimi očmi se je poročila osemkrat, dvakrat je da dahnila svojemu soigralcu Richardu Burtonu. Prvič se je poročila z 18 leti, zadnjič, ko je bila stara 59 let.

Kelsey Grammer

Kelsey se je poročil štirikrat, zanimivi pa so poklici njegovih žen: plesna učiteljica, Playboyeva zajčica, striptizeta in stevardesa.

Billy Bob Thornton

Igralec je sicer najbolj znan zaradi poroke z Angelino Jolie, no, v resnici je bil poročen kar petkrat. Pred kratkim je izjavil, da se ne bo več poročil.

Pamela Anderson

Pamela in roker Tommy Lee sta se poročila le 96 ur za tem, ko sta se spoznala. Čez tri leta sta se ločila in seksi Pam je skočila v zakon s še enim rokerjem Kidom Rockom. Nekaj mesecev je bila tudi žena Ricka Salomona.

Brigitte Bardot

Leta 1959 je bila najbolj osvobojena ženska v Franciji in igralka Brigitte Bardot je seveda tudi živela v svobodnem slogu. Poročila se je štirikrat, imela pa je še kup strastnih romanc. Leta 1992 se je poročila s francoskim gospodarstvenikom in zakon še traja.

Martin Scorsese

Igralec in režiser je bil poročen petkrat. Najkrajši zakon je trajal 12 mesecev, v najdaljšem pa uživa že od leta 1999.

Zsa Zsa Gabor

Madžarska lepotica Zsa Zsa je absolutna zmagovalka – poročena je bila devetkrat.

Larry King

Mojster pogovornih oddaj je bil poročen sedemkrat, od tega dvakrat z isto damo, sicer Playboyevo zajčico.

Judy Garland

Bila je zvezda filma Čarovnik iz Oza, a njeno zasebno življenje ni bilo tako čarobno. Poročena je bila petkrat, ves čas pa se je bojevala še z odvisnostjo od drog in alkohola.

Lana Turner

Hollywoodska seks bombica se je poročila s sedmimi moškimi. Lana je zelo odprto govorila o svojem življenju, najbolj slavna je njena izjava: "Moj cilj je bil, da bi imela enega moža in sedem otrok, no, zgodilo se je ravno obratno."

Joan Collins

Da je dahnila petkrat, poleg tega je imela še nepregledno število strastnih afer.