Zvezdniki, ki so varali svoje izbranke

Slavni pari ves čas živijo pod budnim očesom javnosti, zato so – če v na videz popolnem razmerju pride do kakšnega dramatičnega preobrata – njihovi oboževalci še toliko bolj šokirani. In ravno to se je zgodilo, ko se je razvedelo, da ti slavni moški varajo svoje ravno tako slavne punce ali soproge.

David Beckham naj bi imel afero z osebno asistentko. (foto: Profimedia) Profimedia
7. 4. 2014

'Razočarana gospodinja' Eva Longoria in košarkar Tony Parker sta leta 2010 vložila zahtevo za ločitev. Za to potezo sta se odločila po tem, ko je Eva v njegovem mobilnem telefonu našla opo­lzka sporočila, ki si jih je izmenjeval s soprogo svojega soigralca Brenta Barryja. Erin Barry je vse zanikala, pozneje pa se je pojavila neka manekenka, ki je trdila, da je Parker tudi njej pošiljal svoje razgaljene fotografije.

Kmalu po ločitvi od Demi Moore je Sara Leal razkrila, da je imela kratko afero s takrat še aktualnim Demijinim soprogom Ashtonom Kutcherjem. Ta je čez plot skočil med dopustom v San Diegu. Sara je trdila, da ni vedela, da je Ashton poročen, precej prahu pa je dvignila tudi z izjavo, da sta seksala brez zaščite.

Menda je David Duchovny bolj podoben svojemu liku iz priljubljene serije Kaliforniciranje, kot si morda mislimo. Leta 2008 naj bi varal svojo soprogo Téo Leoni, ki mu je postavila ultimat – ali gre na zdravljenje odvisnosti od seksa ali pa ga bo zapustila. Takrat sta se razšla, a že leta 2011 je ljubezenska iskrica med njima ponovno preskočila. Ko sta obnovila razmerje, so se pojavile govorice, da je bila nezvesta tudi Téa, ki naj bi Davida prevarala z odličnim igralcem Billyjem Bobom Thorntonom, a te govorice nikoli niso bile potrjene.

Hollywoodski mišičnjak in nekdanji kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger je svoji soprogi Marii Shriver leta 2011 priznal, da jo je varal z Mildred Patricio 'Patty' Baena, ki je v domu Schwarzeneggerjevih delala kot hišna pomočnica. Da bi bila stvar še hujša, je z njo spočel otroka, ki se je rodil le nekaj dni po tem, ko je luč sveta ugledal njegov in Marijin prvorojenec. Shriverjeva je takoj zahtevala ločitev in se izselila iz družinske hiše. Kmalu zatem je tudi igralka Brigitte Nielsen razkrila, da je imela afero s poročenim Arniejem.

Rachel Uchitel, ena od ljubic notorično nezvestega zvezdnika golfa Tigerja Woodsa, si je z igralcem Davidom Boreanazom izmenjevala vroča SMS-sporočila. Vsebina teh sporočil je kmalu pricurljala v javnost, najbolj šokantno pa je bilo to, da sta imela afero v času, ko je bila Davidova soproga Jaime Bergman noseča! Zakonca sta se kar nekaj let na vse pretege trudila, da bi rešila zakon. To jima je tudi uspelo in še danes sta skupaj.

Ko je zdaj že upokojeni nogometaš David Beckham leta 2004 igral za madridski Real, je njegova tedanja osebna asistentka Rebecca Loos javno razkrila, da je imela afero z njim. Pozneje je izjavila, da ne obžaluje, da ni bila nekoliko 'blažja' do Victorie, saj meni, da je z iskrenim priznanjem naredila dobro stvar. In očitno ima prav. Davidova soproga Victoria je pozneje namreč povedala, da je ta skok čez plot le še učvrstil njun zakon. Šušljanja pa kljub temu niso potihnila, med drugim se je govorilo, da je bil nekdanji nogometni zvezdnik večkrat nezvest.

Motoristični strokovnjak Jesse James je leta 2010 z več ženskami prevaral svojo tedanjo soprogo, hollywoodsko zvezdnico Sandro Bullock, ki je takoj vložila zahtevo za ločitev. Jesse se iz tega očitno ni ničesar naučil, saj je bil pozneje nezvest tudi svoji zaročenki Kat Von D.

Tim Jeras za revijo Nova