Zvezdniki, ki so plačali za seks

Čeprav so slavni, privlačni in bogati in bi si številne ženske želele z njimi preživeti vsaj trenutek, so nekateri plačali za spolne usluge in bili pri tem zasačeni. Pa poglejmo, katere nesrečnike je doletela ta usoda.

Hugh Grant (foto: Profimedia) Profimedia
24. 2. 2014

Šarmantnega angleškega igralca Hugha Granta, ljubljenca žensk z vsega sveta, so leta 1995 zasačili s spuščenimi hlačami. In to dobesedno! Možje postave so ga aretirali v Los Angelesu, ko se je zabaval s prostitutko, ki seveda ni ostala anonimna. Njeno ime je Divine Brown. Škandal je bil še toliko večji, ker je bil igralski zvezdnik v tistem obdobju še v razmerju z dolgoletno partnerico, igralko in modelom Elizabeth Hurley. Kako se je končalo? Hugh je zaradi seksa na javnem mestu plačal kazen v višini 1.180 dolarjev in bil obsojen na dve leti pogojne kazni.

Uh, kje začeti, ko gre za težavnega igralca Charlieja Sheena, razvpitega ljubitelja pornografskih zvezdnic? Poleg tega, da je priznal, da je pri 15 letih izgubil nedolžnost s prostitutko in da je njeno uslugo plačal s kreditno kartico svojega očeta, prav tako znanega igralca Martina Sheena, je nekoč izjavil, da ima rad seks s prodajalkami ljubezni, ker jim ne plačuje za seks, ampak za to, da odidejo. Ob tem je še razkril, da je razvpiti nekdanji hollywoodski madam Heidi Fleiss vsaj 27-krat plačal za usluge njenih deklet.

Tudi zvezdnik golfa Tiger Woods je za spolne usluge plačeval, ko je bil še poročen s prelepo nekdanjo švedsko manekenko Elin Nordegren. Michelle Braun je za medije povedala, da ji je Tiger za vroče zabave med rjuhami plačal 60 tisoč ameriških zelencev in da ga je zadovoljila šestkrat.

Srečanje kontroverznega televizijskega voditelja Jerryja Springerja in prijateljice noči zveni kot kakšna od šokantnih zgodb, predstavljenih v njegovem razvpitem pogovornem šovu. Leta 1974 je tedaj 30-letni Jerry odstopil s položaja mestnega svetnika v Cincinnatiju, kar je storil po priznanju, da je seksal s prostitutko. Če njene usluge ne bi plačal s čekom, morda nihče nikoli ne bi izvedel za njegov 'podvig'.

Kaj reči policistu, ki te sredi noči ustavi na cesti, s tabo v avtu pa je transseksualna prostitutka? Temnopolti komik Eddie Murphy je leta 1997, ko so ga zasačili prav v opisani situaciji, rekel, da ni mogel spati, zato se je šel malo vozit z avtom, potem pa se ustavil in pomagal neznancu v težavah. "Hotel sem narediti dobro delo," je vztrajno trdil.

Danny Bonaduce, najstniški zvezdnik sedemdesetih let, ki se je proslavil z vlogo v seriji The Partridge Family, je bil leta 1991 aretiran na osnovi obtožb za rop in napad na transvestita, ki je svoje telo prodajal v Phoenixu v ameriški zvezni državi Arizona. Glede na policijski zapisnik, je Danny napadel prostituta Dariusa Leeja Barneyja, takoj ko se je ta usedel v njegov avto. "Ko sem ga pobral, sem mislil, da je ženska," je pozneje pojasnil Danny.

Tudi raperka Eve je nekoč menda naročila prostitutko v svojo hotelsko sobo. Ko je leta 2007 ta informacija pricurljala v medije, pa je 'obtoženka' izjavila: "Če bi hotela s kom seksati, prav gotovo ne bi naročila prostitutke."

Nekoč izredno težavni angleški nogometni zvezdnik Wayne Rooney je menda plačal za usluge prostitutke Jennifer Thompson, kar naj bi storil v obdobju, ko je bila njegova soproga Coleen Rooney noseča! O tem škandalu so se takrat razpisali skoraj vsi svetovni mediji. 

Tim Jeras za revijo Nova