Zvezdniki, ki hotelirje spravljajo v obup

Naslednji primeri iz sveta slavnih, ki so v zadnjih letih polnili strani rumenega tiska, ti bodo morda pomagali, da ti prihodnjič v hotelu ne bo več nerodno prositi za kakšno malenkost ali uslugo.

28. 9. 2008

Dokler se vedeš vljudno in s svojimi 'muhami' ne motiš drugih, je namreč vse v redu, česar pa na žalost ne moremo trditi za številne razvajene zvezdnike.

Mariah Carey

Čeprav Jennifer Lopez zahteva ogromno cvetja in vso notranjo opremo v beli barvi, bi jo vsak pameten hotelir takoj zamenjal z Mariah. Ta zvezdnica je leta 2005 zahtevala, da njen apartma opremijo z zlatimi pipami in da vse straniščne deske zamenjajo z novimi. Mineralne vode ni zahtevala le v svoji kadi, ampak tudi v kadi za psa, DVD-predvaja-lniki pa so morali prikazovati izključno njene videospote. Istega leta je moral londonski Baglioni Hotel poskrbeti za sveče in rdečo preprogo, preden se je z limuzino pripeljala do vhoda.

Axl Rose

Pevec nekdaj priljubljene sku­pine Guns N' Roses je v osem­desetih in devetdesetih letih prejšnjega stoletja potrjeval sliko o rokovskih zvezdnikih kot o osebah, nagnjenih k seksu, mamilom in nenormalnemu obnašanju v hotelih. Med tistimi rokerji, ki z leti še bolj podivjajo, je tudi Axl, ki so ga leta 2006 aretirali v Stockholmu, ker je vinjen razbijal ogledalo v hotelu Berns. V preddverju hotela pa se je ob osmih zjutraj sprl z neko žensko in ugriznil varnostnika, ki ga je poskušal umiriti.

Britney Spears

Čeprav živi v Los Angelesu, je nekdanja prin-cesa popa več let povzročala nered in izkoriščala dobrodošlico v mnogih hotelih od Beverly Hillsa do Bel Aira. V nekatere ima zaradi tega celo dosmrtno prepoved vstopa. Nekateri hoteli so med njenim bivanjem utrpeli finančno škodo. Primer je One Devonshire Gardens v Glasgowu, v katerem je zahtevala, da uprava odpove vse rezervacije.

Russell Crowe

Dobitnik oskarja je svojo vročo kri pokazal poleti 2005, ko je poskrbel za incident v newyorškem hotelu Mercer. Ker zaradi prekinitve zveze ni mogel dokončati pogovora z ženo v Avstraliji, je kar lepo izpulil telefon, ga prinesel v preddverje in ga vrgel v glavo 28-letnemu receptorju Nestorju Estradi. Igralec, ki se sicer ukvarja z jogo in drugimi tehnikami sproščanja, je pozneje trdil, da je nameraval telefon zalučati v zid.

Nicole Kidman

Po pripovedovanju bivših zapo-slenih v čikaškem hotelu Four Seasons je avstralska igralka med nekim obiskom poslala komplet italijanske posteljnine, vključno z natančnimi navodili in načrti, kako mora biti njena postelja postlana. Na koncu se v hotelu, v katerem bi morala preživeti le 12 ur, sploh ni pojavila. Leta 2006 pa je v razkošnem londonskem hotelu Dorchester zahtevala, da 60-vatne žarnice zamenjajo s 40-vatnimi.

Johnny Depp

Tudi holivudski lepotec je eden tistih slavnih, ki so hotel zapustili v lisicah. S tedanjo punco Kate Moss je leta 1994 bival v new­yorškem hotelu Mark in v trenutku norosti ti razbijal okna in pohištvo v predsedniškem apartmaju. Po­zne­je je za Playboy izjavil, da je imel slab dan. Šele ko je zvezdnik pristal na plačilo 10 tisoč dolarjev odškodnine, se je uprava hotela odločila, da umakne tožbo proti njemu.

Naomi Campbell

Besede telefon in hotelska soba najdemo v policijskem dosjeju nekdaj najpopularnejše svetovne manekenke Naomi Campbell. Tudi ona je za napad na svojo asistentko Georgino Galanis v hotelski sobi v Torontu leta 1998 uporabila telefon. Nekaj let pozneje je v rimskem hotelu Eden napadla ita-lijansko igralko Yvonne Scio, s katero bi morala oditi na zabavo. Ko je prišla ponjo v hotel, je Naomi ugotovila, da sta enako oblečeni, kar je pri vročekrvni manekenki izzvalo bes. Še istega leta v moskovskem hotelu Ritz – Carlton ni hotela plačati 300 dolarjev za luknje, ki jih je naredila v posteljnini.

Vir: Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri