Zvezdnice, ki so ujele milijarderje

5. 4. 2013

Predstavljamo ti zvezdnice, ki so ujele ne milijonarje, ampak milijarderje. Salma Hayek, Naomi Campbell, Uma Thurman, Elle Macpherson in Janet Jackson že same zaslužijo kar nekaj milijonov na leto, a njihovi možje in fantje še vedno ostajajo tisti, ki zaslužijo več.

Naomi Campbell

Štiriindvajsetletna manekenka se ni nikoli poročila. Leta 1993 je bila zaročena z basistom skupine U2 Adamom Claytonom, leta 1998 pa se je sicer zaročila s prvim možem Formule ena Flaviom Briatorejem, vendar sta po letu dni končala zaroko.

Pred njim je bila v razmerju s številnimi moškimi, med drugim tudi z Mikom Tysonom, Robertom De Nirom in poslovnežem Badrjem Jafarjem. Leta 2008 se je začela videvati z ruskim poslovnežem Vladislavom Doroninom, ki je znan pod vzdevkom moskovski Donald Trump. Naomi in 47-letni Vladislav sta se seznanila na filmskem festivalu v Cannesu in od takrat sta nerazdružljiva.

Že nekaj mesecev po tem, ko sta postala par, je manekenka vse več časa preživela v njegovem stanovanju v Moskvi. Lepotica naj bi se odlično znašla kot ruska gospodinja. "Čudovit moški je. Če bi že prej imela otroka, verjetno ne bi bil pravi čas. Morala sem urediti svoje življenje, in to je postopek. A čez svojega moškega se ne morem pritoževati," je povedala pred leti.

Vladislav je leta 2009 izgubil kar nekaj milijonov, njegov portfelj se je s 124 milijonov evrov zmanjšal na dobrih 81 milijonov, a to ni pretirano vplivalo na njuno razkošno življenje. Zaljubljenca sta si še vedno privoščila luksuzne počitnice. Kljub izgubam manekenkin izbranec ostaja med 220 najbogatejšimi Rusi. Lani pa je milijarder za svojo manekenko v bližini Moskve zgradil hišo v futurističnem slogu.

Uma Thurman

Igralka Uma Thurman, ki ima iz zakona z Ethanom Hawkom hčerko Mayo Ray in sina Levona, se je leta 2007 začela videvati z Arpadom Bussonom, finančnikom iz Londona. 42-letna igralka in 50-letni milijarder, ki naj bi imel okoli 780 milijonov evrov premoženja, sta se zaročila leto pozneje, vendar se je njuna zveza končala novembra 2009.

Tudi Arpad ima že dva otroka iz prejšnjega razmerja z manekenko Elle Macpherson. Čez dve leti sta se spet srečala na modni reviji Louisa Vuittona v Parizu in ljubezen je spet zacvetela. Februarja leta 2012 sta sporočila, da pričakujeta otroka, in poleti istega leta je Uma rodila hčerko Rosalindo Arusho Arkadino Altalune Florence Thurman-Bussono.

Salma Hayek

Igralka Salma Hayek ima zagotovo vse, kar si njeno srce zaželi, saj je njen mož vreden več kot 13 milijard evrov. 46-letna igralka je leta 2007 spoznala francoskega bogataša Françoisa-Henrija Pinaulta. In kmalu sta napovedala, da sta zaročena in da pričakujeta otroka. Septembra 2007 je igralka rodila hčerko Valentino Palomo Pinault. Junija 2008 sta sporočila, da sta pretrgala zaroko in da gresta vsak svojo pot. Kmalu sta se pobotala in se znova zaročila.

Zvezdnica se je s 50-letnim milijarderjem v Parizu poročila na valentinovo leta 2009. Aprila istega leta pa sta se spet poročila še v Benetkah. "Pri nama nikoli ni boja za premoč. Z veseljem poskrbim zanj, saj on toliko stvari naredi zame," je povedala zvezdnica.

Elle Macpherson

Začetek romance med avstralsko televizijsko voditeljico, manekenko in poslovno žensko Elle Macpherson in milijarderjem Jeffreyjem Sofferjem, ki naj imel približno 780 milijonov evrov, je bil nestabilen. 49-letna lepotica in miamijski nepremičninski posrednik sta začela hoditi leta 2010, vendar sta se razšla dve leti za tem. A kmalu za tem sta se spet zaljubila in ostajata skupaj še do danes. Pred kratkim pa sta celo razglasila, da sta se tudi zaročila.

Janet Jackson

Tudi 46-letna glasbenica Janet Jackson je poročena s katarskim milijarderjem Wissamom Al Manom, ki je vreden okoli 780 milijonov. Čeprav sta se poročila leta 2012, sta to še nekaj mesecev skrivala in šele leta 2013 razkrila, da sta poročena. Namesto poročnih daril sta podarila neznano vsoto dobrodelni ustanovi, ki jo podpira Wissam. Zakonca še vedno ostajata skrivnostna, ko ge za njun odnos.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan