Zvezdna parada: Najlepša na rdeči preprogi je...

Podelitve filmskih nagrad so izvrstna priložnost, da se zvezdnice predstavijo v vsem svojem sijaju, in medtem ko filmski kritiki izbirajo najbolj prepričljive talente, je cosmo uredništvo izbralo najlepše oblečene zvezdnice.

Emma Stone (foto: Profimedia.si, Sašo Radej) Profimedia.si, Sašo Radej
2. 3. 2012

Emma Stone

Mlada igralka, ki izžareva prvinsko energijo, je s prestola najbolj vroče robe letos izrinila Milo Kunis ter povsem prevzela z bordo Lanvinovo obleko in zapeljivim pogledom. Všeč nam je, ker ni puhoglava lepotica brez vsebine, temveč bejba z oblinami na pravih mestih.

Na Oskarjih je izstopala v vroči rdeči!

Angelina Jolie

Čeprav Angelina prisega na temne obleke (na nedavnih Oskarjih je osupnila v dolgi črni, njena desna noga pa je postala spletna senzacija), ki se sicer malce bleščijo, nas je tokrat v obleki Atelier Versace popeljala v zlata leta Hollywooda in osupnila s čudovito linijo telesa. Ta obleka ne bi nobeni pristajala bolje, zato je Angelina vsekakor ena izmed favoritinj našega izbora.

Charlize Theron

Klasična lepotica je presenetila z obleko Christian Dior Couture in z bleščečim obročkom – njen videz prave vilinke je bil nadvse zapeljiv.

Viola Davis

Na uredništvu smo se v to igralko, ki jo lahko občuduješ v filmu Služkinje, naravnost zaljubile. Seksi 47-letnica ima odličen stil, super noge in zelo simpatičen nasmešek.

Tilda Swinton

Čeprav je Tilda zvesta svojemu stilu, nas vsakič znova preseneti. Tokrat lahko občudujemo barvo njene obleke Haider Ackermann, ki je svetlo modra, a vseeno dovolj vpadljiva, da si zasluži mesto med najboljšimi.

Lea Michele

Mlada igralka je presenetila s srebrno obleko in razporkom, ki poudarja njene lepo oblikovane noge. Obleka nam je všeč tudi zato, ker ni preveč glamurozna, in je zato primerna njenim letom.

Tekst: Manca Čampa, fotografije: Profimedia.si, Sašo Radej