Zvezde plešejo 2018: Spoznaj srčno izbranko Mihe Vodičarja

V šovu Zvezde plešejo 2018 z znanimi obrazi plešejo zvezde s plesnih parketov. Sanjo Modrić plesnih korakov uči profesionalni plesalec Miha Vodičar. S kom pa simpatičen Miha pleše skozi življenje?

Zvezde plešejo 2018: Spoznaj srčno izbranko Mihe Vodičarja (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
13. 3. 2018

Miha Vodičar je potrdil: "Zaročen sem."

V prvi oddaji Zvezde plešejo 2018 je za plesalca Miho Vodičarja navijala tudi njegova punca Kristina Pangos. No, kasneje smo izvedeli, da ta ni le punca, ampak celo njegova zaročenka. (Kaj nista simpatična na spodnji fotografiji?)

Ko smo Miha Vodičar povprašali, kaj se lesketa na njenem prstu, nam je veselo novico potrdil: "Zaročena sva, a več ne bom komentiral."

Miha Vodičar, ki je sicer dvakratni svetovni prvak v latinsko ameriških in standardnih plesih, evropski prvak, zmagovalec svetovnega pokala, večkratni državni prvak, ... je s svojo zaročenko Kristino Pangos v zvezi že skoraj štiri leta, a svojo ljubezen skrivata pred očmi javnosti.

Na socialnih omrežjih sta delila le nekaj fotografij. Ob prvi obletnici se je tako Miha Vodičar svoji dragi zahvalil, da prenaša njegovo norost.

 

A post shared by Miha Vodicar (@mihavodicar) on

Mlademu paru čestitamo*** in komaj čakamo, da kmalu zasledimo kakšno poročno fotografijo, na kateri - smo prepričani - bosta blestela kot na zgornji.

Mimogrede, si vedela ...

Miha Vodičar je Ljubljančan, ki je nekoč brusil plesne parkete v družbi plesalke Nadiye Bychkove (na spodnji fotografiji), s soplesalko Iryno Vasilevskayo pa je dosegel številne odlične rezultate tako doma kot na tujih tleh, ukvarja pa se tudi s trenerstvom plesnih parov.

 

A post shared by Miha Vodicar (@mihavodicar) on

O novem izzivu in sodelovanju v drugi sezoni šova Zvezde plešejo 2018 je povedal:

"Spremljal sem prvo sezono in všeč mi je bilo, kako je produkcijska ekipa odlično oblikovala plesno ekipo in profesionalno izpeljala šov. To me je pritegnilo, tako da smo na razgovoru hitro našli skupno točko."

Foto: osebni arhiv

Poglej še: Čudoviti utrinki iz 1. oddaje Zvezde plešejo (FOTO)

Priporočamo tudi: Kdo pleše s kom na plesnem parketu v 2. sezoni oddaje Zvezde plešejo?