Nuša Lesar (Zvezde plešejo) ni več samska! Poglej, kdo je njen novi fant

Priljubljena televizijska voditeljica Nuša Lesar po ločitvi znova žari od sreče. V zasebnem življenju jo namreč osrečuje nova ljubezen ...

Nuša Lesar (Zvezde plešejo) ni več samska! Poglej, kdo je njen novi fant (foto: Miro Majcen/POP TV) Miro Majcen/POP TV
8. 5. 2017

Po tem, ko smo prejšnji teden razkrili, koga v resničnem življenju ljubi plesalec iz šova Zvezde plešejo 2017 Andrej Rebula, danes razkrivamo kdo je novi fant Nuše Lesar.

Kot smo prebrali v reviji Nova naj bi bil njen novi srčni izbranec Gregor Krušič, direktor teniške zveze Slovenije (na fotografiji spodaj).

Oba sta izkusila bridkost ločitve ...

Nova piše, da ima Gregor Krušič (tako kot Nuša) za sabo ločitev. Spomnimo, Nuša se je avgusta 2014 poročila s svojim dolgoletnim fantom Sebastjanom Pogorelcem (na fotografiji spodaj), nato pa kmalu ločila ...

O svoji težki življenjski situaciji je iskreno spregovorila pred enim letom, ko je razkrila, da bo šla prvič po dolgih letih sama na morje.

"Z možem sva vedno hodila na Krk. No, zdaj pa ni nobena skrivnost več, da bom letos po dolgih letih šla prvič na morje sama," je junija 2016 za revijo Story povedala Nuša in takrat še dodala, da se na na nov življenjski status še vedno privaja.

"Vse to mi je precej neznano. Sem nezaupljiva in se raje držim zase. Ni mi dolgčas, moram reči, da sem bila od nekdaj rada sama. Zdaj hodim naokrog sama, vendar se ne počutim osamljeno. To niso najlažji časi, ampak je enake trenutke preživljalo že veliko ljudi pred mano. In če so vsi preživeli, bom jaz tudi," je povedala voditeljica oddaje Svet na kanalu A, ki je letos dopolnila 30. let.

Po ločitvi se je Nuša preselila v Ljubljano o pravem razlogu za ločitev pa je takrat povedala.

 "V bistvu nisem spremenila nič, razen tega, da sem v Ljubljani. To mi je v tem življenjskem obdobju ustrezalo. Razen tega nisem imela nobene takšne želje, ki je z njim ne bi mogla imeti. Vse drugo je pri nama 'štimalo'. Ne razhajava se zato, ker se ne bi podpirala, ampak zato, ker sva enostavno začutila, da bova vsak po svoje bolj srečna."

Letošnje poletje spet v dvoje?

Če je res, kar piše v reviji Nova (Nuša je v izjavi za revijo povedala, da je spet srečna in zadovoljna, da ji je svoje življenje končno spet uspelo postaviti nazaj na ustaljene tirnice), smo zanjo seveda zelo veseli, da je spet našla srečo v ljubezni in verjamemo, da že nestrpno pričakuje letošnje poletje, ki ga bo lahko znova preživela v dvoje.

No, je pa letos morje že videla, saj je na svojem Instagram profilu objavila naslednjo fotografijo ob kateri je zapisala: "Zadnji lenobni trenutki pred novimi treningi," in nam na ta način poslala pozdravčke s prvomajskega oddiha.

V teh dneh Nuša že pridno trenira za šov Zvezde plešejo 2017, v katerem jo lahko občudujemo vsako nedeljo zvečer. Z njenim soplesalcem Andrejem Rebulo nas vsakič znova navdušita s plesnimi koraki in ni čudno, da se še vedno potegujeta za zmago.


Fotografije: Miro Majcen/POP TV, Vid Ponikvar, osebni arhiv, Instagram@nusalesar

Preberi še: Koga v resničnem življenju ljubi Nušin soplesalec Andrej Rebula 

In se spreglej! VIDEO: Pokukaj, kaj tekmovalci počnejo v zakulisju šova Zvezde plešejo 2017