Zoe Saldana je že tri mesece poročena

Zvezdnica Avatarja, 35-letna igralka Zoe Saldana, se je že junija poročila s 34-letnim italijanskim umetnikom Marcom Peregom. Poročne zaobljube sta si izmenjala na skrivni ceremoniji v Londonu, na kateri so bili le najbližji prijatelji in sorodniki. Ti so očitno res vredni zaupanja, saj se vse do nedavnega ni razvedelo, da je Zoe poročena.

14. 9. 2013

"To je bila zelo majhna, a izredno romantična in prekrasna poroka," je za tednik Us Weekly razkril vir.

Zoe Saldana in Marco Perego zelo dobro skrivata, da sta zaljubljena, saj ju je skoraj nemogoče videti skupaj v javnosti. To je pravzaprav uspelo le spretnim paparacem v Parizu, ki so ju zalotili maja.

Čeprav se morda zdi, da je igralka po hitrem postopku dahnila usodni da, viri, ki so zakoncema blizu, pravijo, da se v resnici poznata že zelo dolgo in da med njima že od nekdaj vlada močna kemija.

Zoe se je v razmerje z Marcom zapletla kmalu po koncu dveletne zveze s hollywoodskim igralcem Bradleyjem Cooperjem, ki zdaj ljubi manekenko Suki Waterhouse. Pred začetkom ljubezenske zgodbe z Bradleyjem pa je Zoe kar 11 let preživela z igralcem Keithom Brittonom.

"Konec je bil srce parajoč za oba, a to je pač življenje. Nisem ena od tistih, ki pravijo: 'Dolgo sva skupaj, potrebujem premor.' Kaj, če me nova ljubezen že čaka za vogalom?" je zvezdnica izjavila po koncu ljubezenske zgodbe z Brittonom.

Tim Jeras za revijo Nova